van Bronckhorst: “Ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra ne şampiyonluğu?“

Yalnız nasıl koyduysak 1 ay geçti hala kendilerine gelemediler. 4 maç 0 galibiyet

Adam gerçekçi bir şekilde hayal satmayın demiş. İki üç pahalı futbolcu alarak şampiyonluk parolası ile yola çıkılmaz.
Ben VB'yi az çok beğenen biri olarak bu günkü açıklamaları ile bunun da şirazesi kaymış. Sezon başında ben şampiyonluktan anlarım onun için geldim diyordu kendisi.

Başıma bir şey gelmeyecekse bu adamı hoca olarak beğeniyorum bence Beşiktaş’ta çok ciddi bir maaş sıkıntısı var. Muhtemelen futbolcular ödeme alamıyor.

Koç’un salıncağıyla gemi yürüse Burak Elmaslı sezonda 13. olmazdık.

okan_buruktan_jose_mourinho_sozleri_1717691158_6297.jpg

Yabancı hocanın doğrusunu getireceksin. Gerets, Feldkamp, Daum gibi. Öyle Portekizli veya ikinci sınıf holandalı getirirsen sonuç bu olur

bakmayın 1-2 mac kazandıklarına bence yabancı hoca konusunda esas pişman olan fener taraftarı,mou isminden cekinmeseler ismail geri dönse derler

rijkardda böyle şeyler söylüyodu
dutch spor adamlarından uzak durulmalı kendilerini bişey sanıyolar
Fazla realistler bence bir sorun göremiyorum. Fener ve biz devasa bütçeler harcıyoruz ve geçen seneki kadromuz bile zaten beşiktaştan çok güçlüydü.

Yav adam da izliyordur sonuçta maçları. 3.büyük olduğunu hatta salıncağa bindiğini anlamıştır diye tahmin ediyorum

Yerine sergen gelirse en azindan fener den 1 puan alabilirler

Hocam seni tinere alıştırmadı mı bunlar?
Neden böyle mantıklısın?

Beter olsun salıncak takımına gidilir mi ? Toksik kulübün toksik taraftarı olunca böyle oluyor işte. Ayrıca Bjk rakibimiz bile değil lütfen lig 6. ile ilgili de başlık açmayalım yav.

adamlar yönetim, hoca degistirdi üstüne milyonlarca para harcayip muci, musrati, immobile ve rafa getirdi ve sonuc? Gecen sezondan kötü.

bjkli olsam kafayi yerdim lan

Geri
Üst Alt