Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!
Tsk 3 uçağını vermiş yardım için.
Tsk 3 uçağını vermiş yardım için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depremin üzerinden saatler geçmiş, insanlar ne kadar yardım etmek istesede enkazın üstünde tepiniyor ve yardım bekliyor, Türk devletine ağır küfürler ediliyor. Devletin büyük acizliğidir bugün ve kolay kolay unutulamaz.
hay yaşa.. aynen öyle..DEPREM BÖLGESİNDE Kİ.....
Belediye başkanları çağrıda bulunuyor :
İş makinelerini buraya gönderin.....
Cevap ; iş makinalarını yaktınız...
Doktorları buraya gönderin ;
Cevap: doktorları öldürdünüz....
Polis gelsin....
Cevap : polisi taşladınız...
Mehmetçik bize yardım etsin...
Cevap : mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz...
Para gönderin ;
Cevap : gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi....
AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ...
Not:Alıntıdır.Allah Vatanını bayrağını seven herkese yardımcı olsun.
yürüyüsü yapanlar o hain belediye baskanini secenler deil,orada nüfusun bayagi büyük bir bölümü olan azeriler.azerileride bilirsiniz hepimizden daha vatanseverdir.Yeri değil ama.
dün devlete kurşun sıkanlar, devletin polisini taşlayanlar, devlete isyan eden devlete küfredenler bugün dövlet buba bize yardım etsin diye çırpınıyorsa devlete küfür ediyorsa ben devletin yerinde olsam yardım yollamam imralıdaki taptıkları it, dağdaki '' özgürlük savaşçıları '' dedikleri köpekler gitsin kurtarsın nankörlere bugün yardım edersin yarın yine seni sırtından vurur polisini taşları askerini vurur. bu söylediklerin oradaki masum halk için değil diğer köpekler için diyorum devlete yardım geç geliyo diye küfür eden adam masum olamaz zaten
Gölcük'teki depreme takdiri ilahi diyenlerle Van'da ki depreme takdiri ilahi diyenlerin meşrepi aynı!
Doğal afetler allahtan gelmektedir eren.Olayı başka yere çekmeyelim dostum..
yok kesinlikle çekmiyorum ama zamanında diyenler çoktu şimdide söyleyenler çok ... deprem her yerde olabilcek birşey ben 17 agustos depremini izmitte yaşadım ve kaç ceset gördüm...