Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Cevap: Van'da 7.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Tsk 3 uçağını vermiş yardım için.

Allah yardımcıları olsun :(

Allah yardımcıları olsun. :(

Depremin üzerinden saatler geçmiş, insanlar ne kadar yardım etmek istesede enkazın üstünde tepiniyor ve yardım bekliyor, Türk devletine ağır küfürler ediliyor. Devletin büyük acizliğidir bugün ve kolay kolay unutulamaz.

dün devlete kurşun sıkanlar, devletin polisini taşlayanlar, devlete isyan eden devlete küfredenler bugün dövlet buba bize yardım etsin diye çırpınıyorsa devlete küfür ediyorsa ben devletin yerinde olsam yardım yollamam imralıdaki taptıkları it, dağdaki '' özgürlük savaşçıları '' dedikleri köpekler gitsin kurtarsın nankörlere bugün yardım edersin yarın yine seni sırtından vurur polisini taşları askerini vurur. bu söylediklerin oradaki masum halk için değil diğer köpekler için diyorum devlete yardım geç geliyo diye küfür eden adam masum olamaz zaten

inş ölenlerin hepsi pkkli serefsizlerdir

Pkklı leş cenazesinde cenaze aracına apo posteri asan Van Belediye Başkanı değilmi bu yardım isteyen..

Bu bir farkındalık testidir..

DEPREM BÖLGESİNDE Kİ.....

Belediye başkanları çağrıda bulunuyor :

İş makinelerini buraya gönderin.....

Cevap ; iş makinalarını yaktınız...

Doktorları buraya gönderin ;

Cevap: doktorları öldürdünüz....

Polis gelsin....

Cevap : polisi taşladınız...

Mehmetçik bize yardım etsin...

Cevap : mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz...

Para gönderin ;

Cevap : gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi....

AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ...

Not:Alıntıdır.Allah Vatanını bayrağını seven herkese yardımcı olsun.
hay yaşa.. aynen öyle..

Allah Vatanını bayrağını seven herkese yardımcı olsun

77 ölü var 700 ü geçecek gibi görünüyor şu ölsünler diyenlerin 7.4 yetmedi mi diyenden farkı yoktur Çocukların cesetleri çıkarılıyormuş baya hasar büyük

dün devlete kurşun sıkanlar, devletin polisini taşlayanlar, devlete isyan eden devlete küfredenler bugün dövlet buba bize yardım etsin diye çırpınıyorsa devlete küfür ediyorsa ben devletin yerinde olsam yardım yollamam imralıdaki taptıkları it, dağdaki '' özgürlük savaşçıları '' dedikleri köpekler gitsin kurtarsın nankörlere bugün yardım edersin yarın yine seni sırtından vurur polisini taşları askerini vurur. bu söylediklerin oradaki masum halk için değil diğer köpekler için diyorum devlete yardım geç geliyo diye küfür eden adam masum olamaz zaten

Fay hattı ne yazık ki sadece şerefsiz teröristlerin üzerinden geçmedi o kalleşlerin insan olmadığını biliyoruz. Yüzlerce masum çocuk, kadın, insanlar enkaz altında. Van Türkiye Cumhireyetinin parçası yardım etmeme ve ayırma, gecikme insanları kendi hallerine terk etme gibi bir seçenek söz konusu olamaz. Hepimiz sinirli ve üzgünüz elmayla armudu ayırt etmeliyiz.

Bu dünyada yaradandan gelen ;

her hayırın,

her şerrin de

bir sebebi olduğu kanaatindeyim.

Gölcük'teki depreme takdiri ilahi diyenlerle Van'da ki depreme takdiri ilahi diyenlerin meşrepi aynı!

Yazmayayım diyordum ama yorumları görünce dayanamadım!Can ve kan veren Kürt kökenli şehitlerimize saygınız olsun biraz be!Bu arada yaralılara acil şifalar.Ölü yakınlarınada Allah sabır versin.

Ercis devlet hastanesi hemsiresi konusuyor; yardim yok, yemek yok. Cnn turkte... lütfen diyorum gidin oraya devlet 1 kerede olsa büyüklügünü göstersin bugüne kadar göstermedin şimdi göster

Doğal afetler allahtan gelmektedir eren.Olayı başka yere çekmeyelim dostum..

yok kesinlikle çekmiyorum ama zamanında diyenler çoktu şimdide söyleyenler çok ... deprem her yerde olabilcek birşey ben 17 agustos depremini izmitte yaşadım ve kaç ceset gördüm...

yok kesinlikle çekmiyorum ama zamanında diyenler çoktu şimdide söyleyenler çok ... deprem her yerde olabilcek birşey ben 17 agustos depremini izmitte yaşadım ve kaç ceset gördüm...

Allah bidaha böyle günler göstermesin..Çok acı çok kötüydü..

Bugün inşallah kayıp fazla değildir..

Benim kızdığım tek nokta oranın belediye başkanının ciğersizliği.Başka birşey değil.

belediye başkanının .... ama ordaki insanlar haykırıyor yardım istiyor yalvarıyor elimizden birseyde gelmiyor kahroluyorum tv başında şehit haberi deprem haberi pskilojim bozuldu

türkcell ve avea bölgedeki tüm hatlara 100 dk ve 100 sms yüklediğini açıkladı

söyleyecek daha çok şeyim var ama içime atıyorum .... kusura bakmayın arkadaşlar...

Geri
Üst Alt