Golü veriyorum bence el değil. Tamam ben ikna oldum.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KonfirmedirGolü veriyorum bence el değil. Tamam ben ikna oldum.
Bu nelson penaltısında uzaydan 2 açı izleyip penaltı veriyor inanılmaz yav. Yakın açısını biz tv den izledikAçı be hikmetse bize 4 yandan Fener’e hep tek
Ve yine ne hikmetse bizde 3 katı yavaş çekim ister hakemler Fb’ye ise hızlandır normal ver diyip ben göremedim sonra eli.
Yatacak yerin yok.
Çoluk çocuğunuz varsa ondan utanın.
Şu sebepten şu kuraldan dolayı el değil bile dememişler.Bana göre değil gardaş diyerek vermiş.Aleni operasyon.Bir hakem bana göre değil diyebiliyorsa herhangi bir taraftarda der kural bilmesine gerek yok kimseninYuhhhhhh tetikçi herif el değil diyor. Bizim pozisyonu da uzay açısından göstermiş hakeme. Çüşşşş ohaaaa. Bu nasıl bir organizasyon
Şu pozisyonda verdikleri açıda zaten ele temas bariz görülüyor, topun teması ile elin şekli şemali değişiyor. Hakemin göresi yokmuşBeinsports da bu işin içinde yav. Malum takım lehine açı gizliyorlar.
Bunlar olmayan ele malum takım lehine penaltı verdi şimdi de el olanı görmemişler. İnanılmaz bir yapıŞu sebepten şu kuraldan dolayı el değil bile dememişler.Bana göre değil gardaş diyerek vermiş.Aleni operasyon.Bir hakem bana göre değil diyebiliyorsa herhangi bir taraftarda der kural bilmesine gerek yok kimsenin
Ona demiyorum sadece bizim nelson pozsyonunda açı gizlemişler. Bunu yıllardır yapıyorlar. Emin ol o djiku pozisyonunda da yan açı vardır ki bu açıdan da net görünüyor el zatenŞu pozisyonda verdikleri açıda zaten ele temas bariz görülüyor, topun teması ile elin şekli şemali değişiyor. Hakemin göresi yokmuş
Yarın bigün aynı pozisyon bize olacak izleyin ozaman raindrop'u. Bunlar organize yalan çetesi, bu yalanları hepsine aynı yer söylettiriyorUlan hani yeni kural vardı raindrop murop sebebiyle el değilmiş felan.Herhangi bir analiz yapmamış ''bana göre el değil'' diyip vermiş alın size şikedir bu.
Bizde yönetim yokki. Adamların kurduğu yapı şeyini sallaya sallaya geziyor bizim korkak yönetim ifşalamaya korkuyorYönetim aciklama yapmali. Cakma mafyayi ts- ezikler macindan sonra gören oldu mu? Nerelerde ibraam?