Haber - VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı - Sayfa 18 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

twiterdaki tartismali pozisyonlar hesabi en basta objektif yonetiliyordu diye hatirliyorum. uye kastiktan sonra muhtemelen satti yada ona gore maasa baglandi.

Yönetimin çıkıp Bein i konuşmuyor hiç. Ne bekliyonuz. Adam beinde istediği adamları istediği pozisyonlara getirtmek için fetöcü filan dedi. Siz beine ne yaptınız. Erdem Timur birtek konuştu. Yönetim aşırı pasif. Yaparlar abi her pisliği yaparlar. Pasif yönetim var çünkü

twiterdaki tartismali pozisyonlar hesabi en basta objektif yonetiliyordu diye hatirliyorum. uye kastiktan sonra muhtemelen satti yada ona gore maasa baglandi.
İlk günden beri "objektif" intibası verilerek yönetiliyor ama bu hafta iyiden patladı. Koç projesi olduğu çok belli. Bizim farklı kazandığımız maçlarda bizim lehimize hataları es geçip Fenerlilerden küfür topluyor, sonra "bakın bana herkes küfrediyor" intibası yaratılıyor.

Başından beri satır aralarından Fener'in sosyal medya algı operasyonu çetesinin parçası olduğu anlaşılıyordu ama ilk başlarda güven ve takipçi kazanmak için objektif rolünü daha iyi oynuyordu, sonra yeterli güveni ve takipçiyi sağladıktan sonra algı operasyonlarına katılmaya başlayınca açık etmeye başladı kendini. Ben kendisinden şüphelenerek uzun süre inceledim, geçen sene o Samet miydi şutu baya açık elle blokladığında "zaten kolu olmasa da yüzüne çarpacak, penaltı değil" dediğinde kesin notumu verdim. Hala objektif kisvesini belli oranda korumaya gayret ediyor ama yemezler tabi...

Dikkat edin, iyice ifşa olmasın diye doğruyu söylediği çok istisna pozisyonlar hariç nerdeyse her pozisyona hep Fener lehine bir bahane buluyor. Ya da hakem şöyle görmüş olabilir falan diye masum hata kisvesi veriyor. Hiçbir şey bulamazsa VAR karışamazı vurguluyor. Sonradan o bahane aleyhine çok yoğun kamuoyu oluşursa (o Samet'in el pozisyonu gibi) o zaman anca geri adım atıyor. Bence diğer hakemlere de sufle veriyor oradan "böyle deyin" gibisinden, yani o yönde kamuoyunu peşinen oluşturmaya çalışıyor. Çok bariz ama bahane aradığı...

Zaten samimi ve objektif olsaydı geçen sene Erkan Engin'in hakemi kasıtlı olarak sahte kanıtla manipüle etmesine çok ağır konuşurdu. Sıradan basit bir hakem hatası gibi üzerinde durmadan geçiştirmeye çalıştı.

Bu arada GS aleyhine sarı kart pozisyonu arama konusuna da öncülük ediyor. Üstüne istatistik falan tutmaya başladı...

Son düzenleme:
Üst Alt