Emre Tek
Tecrübeli Üye
Bizim ne muhabirlerimiz bi ise yariyor ne yönetim bi ise yariyor maalesefBizde yönetim yokki. Adamların kurduğu yapı şeyini sallaya sallaya geziyor bizim korkak yönetim ifşalamaya korkuyor
Bizim ne muhabirlerimiz bi ise yariyor ne yönetim bi ise yariyor maalesefBizde yönetim yokki. Adamların kurduğu yapı şeyini sallaya sallaya geziyor bizim korkak yönetim ifşalamaya korkuyor
yonetimin bir tane bana gosterin bir tane beinsports aleyhine aciklamasi var mi?Açı be hikmetse bize 4 yandan Fener’e hep tek
Ve yine ne hikmetse bizde 3 katı yavaş çekim ister hakemler Fb’ye ise hızlandır normal ver diyip ben göremedim sonra eli.
Yatacak yerin yok.
Çoluk çocuğunuz varsa ondan utanın.
O güç ve para herkesi bağlayabilir, kimseye güvenilmez. Ülke futboluna malum holdingin gölgesi çöktütwiterdaki tartismali pozisyonlar hesabi en basta objektif yonetiliyordu diye hatirliyorum. uye kastiktan sonra muhtemelen satti yada ona gore maasa baglandi.
Hiç hatırlamıyorum açıkçası ama bu şekilde devam edemez.yonetimin bir tane bana gosterin bir tane beinsports aleyhine aciklamasi var mi?
İlk günden beri "objektif" intibası verilerek yönetiliyor ama bu hafta iyiden patladı. Koç projesi olduğu çok belli. Bizim farklı kazandığımız maçlarda bizim lehimize hataları es geçip Fenerlilerden küfür topluyor, sonra "bakın bana herkes küfrediyor" intibası yaratılıyor.twiterdaki tartismali pozisyonlar hesabi en basta objektif yonetiliyordu diye hatirliyorum. uye kastiktan sonra muhtemelen satti yada ona gore maasa baglandi.
twiterdaki tartismali pozisyonlar hesabi en basta objektif yonetiliyordu diye hatirliyorum. uye kastiktan sonra muhtemelen satti yada ona gore maasa baglandi.
Baris'in pozisyonu olmayacakmis . Cunku kirmizi cikmadi.saat 20 diye bılıyorum
barıs 1 haftaya dönerBaris'in pozisyonu olmayacakmis . Cunku kirmizi cikmadi.