Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

Hakemin kendisi de mutant, gördüğünü anlamıyor daha kafaya mi çarpmış diyor adam ya bir de bunlar çobanlık yapamazlar ya.O Polonyali hakemi çağırsan buna mesela sen gerizekali misin bu ne der

hayır aslında hakem orada doğru soruyu soruyor

öndeki adamın kafadan mı sekiyor demek istiyor

vardaki yanlış anlıyor ve hayır eline diyor

zannediyor ki hakem pozisyondaki oyuncuyu soruyor

oysa hakemin sorduğu öndeki oyuncu

orada öndekinin kafasından sekse yorum değişiyor çünkü

Topun el hizasında olduğu andaki konumu:
800EC9B0-B634-4385-A255-D9107BA1C4DB.jpeg
Daha sonrasında top yükseliyor. Bir elle oynama tespit edilecekse topun kola geldiği gösterilmeliydi.
EC09CF56-F1B9-4044-B7D3-1583DC7F5751.jpeg
Erkan ise gösterdiği açıda ve sözleriyle eline çarptığını söylüyor. Gösterdiği açı:
0F82B6B5-1F8F-4497-8350-60C720E4D45C.jpeg
Teknik olarak anlattım da hata yok şike VAR

var hakemine bak direkt ele geliyor diyor, nası göz varmış birader sende. bi fenerliler görüyor bi de sen. ha sen de febelisin zaten

Yuh. Potansiyel elle oynama nedir ulan. Var a cagırıyorsan ele kesin çarpmıştır şerefsiz herif! Diğeride kafaya çarpmıyor değilmi diyor. Gecen yıldan beri "ofsaytımsı" diyerek kafada et bırakmadılar. Yönetimin "potansiyel elle oynama" lafını bilboardlarda yayınlatması lazım.

Bu ligde sadece bi takim kollaniyor ona ragmen hala dünkü macin aciklamari tartisiliyor spor kanalarda. Bos isler.

Bizim başkan bugün neden bu onun bunun evladı erkan'ın üstüne gidip hakemliği bitirilmeli demedi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır aslında hakem orada doğru soruyu soruyor

öndeki adamın kafadan mı sekiyor demek istiyor

vardaki yanlış anlıyor ve hayır eline diyor

zannediyor ki hakem pozisyondaki oyuncuyu soruyor

oysa hakemin sorduğu öndeki oyuncu

orada öndekinin kafasından sekse yorum değişiyor çünkü
Yani işte zaten buradaki sorun sana ne olduğu gösteriliyor gör anla yani gelip elinden tutup şu da şu mu desinler ben onu anlamıyorum kafaya degdiyse acı geliyor zaten bak değmiş mi kendin , ne denirse onu yapıyorlar bunların hepsi delta kişiliğe sahip çünkü kendi kendilerine karar bile alamıyorlar diyorum ya Polonyali hakemi yada random italyan bir hakemi çağırsan şu pozisyona söverler ne için çağırdın beni diye ama bizim Türk hakemlerin hepsi mal , diğer kayıtlar da öyle mesela daha geliyor 1sn aynen gördüm abi net diyor lan ne gördün sanki

Geri
Üst Alt