Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

VAR'daki manipule ediyo da orta hakem manipule edilmeye hazirmis zaten.
Biri 90 dakika sahayı kat ediyor tribünlerin hahuları küfür ıslıkları altında kan ter içinde kalıyor,biri koltukta bilgisayar başında oturuyor.Burada suçu net VAR hakemine yazarım o yüzden,hakemin o ruh hali ve keşmekeşinde VAR'daki herifin yönlendirmesine uymaması zor çünkü dakika olmuş 90 bir de

Satışın döndüğü yer var, elle temasını gösteriyormuş. Doğru dürüst başka açıdan bile göstermiyor. Sahadaki de dünden razı.

Sezon sonu bu heriflere soruşturma, dava açılmazsa yazık bize

Bizimkinde Bitigen süreci yönetiyor, Var çağırması hatalı belki ama penaltı kararını veren hakem. Ama Fener’in pozisyonunda net şekilde vardaki manipüle ediyor

Bu orta hakemde aynı şeyi izlemiyor mu. Niye soruyor. Çünkü penaltı göremiyor herif. Erkan danası bağıra bağıra penaltı diye bağırıyor. Orta hakemde suçsuz degil

Ben anlamadım, ele geldiğine nasıl bu kadar emin olmuş. Hani ben bir türlü net bir şekilde ele geldiğini çıkaramıyorum mevcut görüntülerden? İlla el açık diye penaltı mı oluyormuş, topa el ile temas olduğunun kanıtı bu saçma önerme mi? El açık ama topa el ile müdahalesi yok, her benzer pozisyon penaltı olacaksa, maçlarda ikişer üçer penaltı olur herhalde.

Son düzenleme:
Satışın döndüğü yer var, elle temasını gösteriyormuş. Doğru dürüst başka açıdan bile göstermiyor. Sahadaki de dünden razı.

Sezon sonu bu heriflere soruşturma, dava açılmazsa yazık bize
Burada tecrübeli-tecrübesiz hakem olayı devreye giriyor. Eminim bizim maçtaki hakem olsa çağıramaz bu pozisyonda. Abdülkadir Bitigen sakince soruyor, şu açıyı getir, hızlı oynat, temastan emin olmam lazım diye VAR'ı yönlendiriyor. Cihan Aydın'ı ise VAR yönlendiriyor, penaltı, topun yönü değişti, kafa değil el hatta kart verme vs. Burada uyanık olmak lazım, tecrübeli hakem orada fırçalardı Erkan denen fanatik herifi bu görüntüler ile VAR'a mı çağrılır diye.

Bu Erkan denen vardaki pust bide diyorki kararı teyit edelim.. ulan sen kimsinde teyit ediyorsun, senin görevin pozisyonu doğru açılardan hazırlayıp hakeme sunmak.. Karar verici hakem ulan sana ne oluyo...! Herif resmin manipülasyon yapıp hakemi baskı altına almış..

Şu memlektte dasakli bi savcı yokmu kardeşim bu şeref yoksunlarina soruşturma başlatacak

Sizin hakemliğinize orta Hakem var ne dediyse kabul ediyor. Şu konuşma normal şartlarda maçın tüm hakemlerinin yetersizlik ve şerefsizlikten görevden el çektirilmesi gerekir

Geri
Üst Alt