Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

Yav bu ts ye verilen penaltı nasıl bir kepazeliktir.Fb ye verilen uydurma penaltılar bile bunun yanında tövbe ister..
Adamın kalbine sert bir müdahale var. Nasıl bir uydurma olabilir ki.
Koluna bacağına itmeleri gördün yaşadık adamın direkt göğsüne ev yumruk karışımı sert bir darbe söz konusu.

Eveet, sonunda uzmanlik alanim, gerekte yok ama uzmanliga. 8:48 den sonra 15 sn boyunca ses kapatiliyor arkadaslar. Daha once duyabildiginiz butun dış mekan sesleri ve hisirtilar diyim anlayin yok oluyor. Bi an bi huzur kapliyor insani, boslukta suzuluyorsunuz sanki

Geliyorum hocammm
Ekranda gördüğüm sey anam bir o...ymus ama ona kirmizi veremem devam ettiriyorummm hocammmm

Metenin pozisyon daha rezalet

Bana gogusten iniyor gibi geliyor hala ama neden topu indirdigi anı koymamislar yakin cekime kahpenin cocuklari

"Krampona basıyor ya"

Peki krampon'un içinde bir insanın ayağı yok mu? Krampon boş herhalde hakeme bak lan 🤣

O zaman ayağa basınca maç içinde niye sarı kart verdiniz bu zamana kadar?

Birak simdi diger acilari vs kardesim. Her ama her kamera acisindan bariz kirmizi olan bu pozisyon icin baska aciya falan ihtiyac mi var?

Daha zaten sahada VAR mudahalesi olmadan direkt verilmesi gereken bir pozisyon.
Tabiki bu acidan bile kirmizi kart ben bir kere izledim mac aninda delirdim

Ama sen her aciyi izlet hakeme bunu dogru yapin bari

Ulan yapay zekayla falan sesle oynayıp öyle de koyar bunlar yakında kayıtları.
Gördünüz mü ben bunu yazdığımda henüz kayıtlar açıklanmamıştı ve şu anda bizim maçın VAR kayıtları ile ilgili her yerde ciddi şekilde montaj iddiaları dönüyor. Tabiki şaşırmadık.

Galatasaray'la dalga geçiyorlar!! Bu rahatliğı nasıl veriyoruz onlara?!!!!

Ayak ile birlikte krampona basılıyor diyip bitiriyor anında geriye geliyor.Herif kafasına koymuş zaten vermemeyi:D krampon ayağa yapışık kullanılır zaten onu geçtim herif tüm ağırlıgını veriyor ayağa bileği döndürmüş.Ülkede nerde çakal herif var yetki sahibi.Kötülerin ödüllendirildiği sistemde adalette olmaz huzurda olmaz.

günayın el var dedıgını metehanın elıde algılamıs olabilir adamın arkası dönük
Hayır muhtemelen orda dediği "manajın eline çarpıyor el var" ama manaj Sivas ne dediyse artık orda dikkat et sesi kesmişler... Hemde kaç defa ses kesiliyo sadece el var el hocam el var kısmı sessiz değil. Tam şerefsizlik

Son düzenleme:
Galatasaray'la dalga geçiyorlar!! Bu rahatliğı nasıl veriyoruz onlara?!!!!
Çünkü güçlü bir yönetim yok. Koç stadında yöneticine seni tokatlarım diyor adam öylece bakıyor, federasyon başkanı başkanını tehdit ediyor, eski bir gazeteci müsvettesi ikinci başkanına hakaret ediyor, önüne gelen kulübünle ilgili fetö imasında bulunuyor. Galatasaray Süheyl Batum'un dediği gibi dokunulabilir oldu. Bu kabul edilemez bir durum normalde.

Çünkü güçlü bir yönetim yok. Koç stadında yöneticine seni tokatlarım diyor adam öylece bakıyor, federasyon başkanı başkanını tehdit ediyor, eski bir gazeteci müsvettesi ikinci başkanına hakaret ediyor, önüne gelen kulübünle ilgili fetö imasında bulunuyor. Galatasaray Süheyl Batum'un dediği gibi dokunulabilir oldu. Bu kabul edilemez bir durum normalde.
mesela KOÇtan güclü bi yönetım kım olabilir?

süheyl gelse daha cok dokunurlardı adamın direk iktidarla arası bozuk

bunu kovalamak biraz yersiz ve boşuna efor.

mevcut var kaydında hakemin görüntü izlerken bile sorduğu soru ve tavrı zaten apaçık ediyor her şeyi.

tivitteki gibi ses olmadığı yer falan olsa ne olur olmasa ne olur - adam Krampon var mı diyor mesela taban bileğin üstünde aşildeyken...

yemişim sessiz kısımları - artniyet ve dalavere anlaşılıyor apaçık.

AVAR daki herif hatta "hocam sedye giriyor bak" bile diyor uyansın diye - iplemiyor herif.

yeterli data zaten var mevcuttaki halinde.

Geri
Üst Alt