Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.354
- 5.943
- 1.173
sesli guldum vallahiKaçtı gitti yav resmen![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sesli guldum vallahiKaçtı gitti yav resmen![]()
Abdülkerimin kupada başak maçındaki pozisyonuna ne demiştinYuh yav. bunlar ya hakemliği bilmiyor ya da bizimle dalga geçiyor. Şut çektikten sonra ayağa basmak ne zaman serbest oldu
Aynı şey mi. Orda abdulkerim topa vuruyor herif gelip dibine giriyor. Burda taylan topa vurmuşAbdülkerimin kupada başak maçındaki pozisyonuna ne demiştin
Hani topa vurduktan sonra adama vurduğu
O iş başka Nalbant.Abdülkerimin kupada başak maçındaki pozisyonuna ne demiştin
Hani topa vurduktan sonra adama vurduğu
Pozisyonlar aynı değil zatenAynı şey mi. Orda abdulkerim topa vuruyor herif gelip dibine giriyor. Burda taylan topa vurmuş
Anlatamadım. Sen şut çektikten sonra rakibin senin ayağına basması ne zaman serbest oldu diyorum orda. bjk- bodrum maçındaki pozisyonu izledin mi, alakasız pozisyonlar. Apo ve kostic pozisyonlarının tartışması ayrı yapılır bence birşey yok onlarda . Mevzu bjk maçındaki pozisyonPozisyonlar aynı değil zaten
Ama sen şunu yazınca:şut çektikten sonra ayağa basmak ne zaman serbest oldu
Yukardakine penaltı diyosan abdül de aynını yaptı ona da penaltı demen gerekir(senin cümlene göre söylüyorum)
İkisi de penaltı falan değil normalde de bizim ligde her pozisyona farklı karar verildiği için penaltı da standart tutturulamıyo bu da kepazeliklere yol açıyo
Mesela ghezzalin icardiye yaptığı da penaltı değildi,kayseri maçındaki de değil,fbnin çoğu penaltısı zaten değil
Kaana yapılan darbeye penaltı çalıyosan kosticinkine de çalınmalıydı,ya da altay 2 sene öncemiydi neydi bi maçta topu ıskaladı birinin kafaya vurdu penaltı verildi ona veriyosan musleranın ts maçında adama vurmasına da vereceksin
Benim dediğim en stabil olan her boka çalınmazsa bitmese de hatalar çok azalır
Benim demek istediğim o şekil penaltı olmaz işteO iş başka Nalbant.
Late tackle diye çıkardıkları bir kural. Hücum oyuncusu topa vuruyor, savunma oyuncusu giden toptan sonra darbe yapıyor ayağa basıyor. Top eğer oyun alanını terk etmediyse pozisyon net faul+penaltı.
Apokerim'de ise topa Apo vurup uzaklaştırmıştı. Devamında çarpıştılar.
Bak bizim fb maçında aleyhimize verilen penaltı da aynı mantık ile verildi. Fakat oradaki sıkınıtı şuydu, temas o kadar düşüktü seviyedeydi ki, faul değildi yani. pozisyonun muhatabı topçu bile penaltı verilince şaşırmıştı :d
Bir de son olarak kupa maçında var uygulaması yok (ne alakaysa), burada var var ve orta hakemi çağırıyor.
Yani penaltıyı verse, sorumluluk var'da olacak. Bu kadar net bir pozisyonu vermeyip ne amaçlıyorlar, anlam veremiyorum. Manaj-BAY pozisyonu da öyle bir şeydi keza.
Abdulun ayağı adama doğru değil taca doğru sallıyor. Crespo oraya ayak atiyorPozisyonlar aynı değil zaten
Ama sen şunu yazınca:şut çektikten sonra ayağa basmak ne zaman serbest oldu
Yukardakine penaltı diyosan abdül de aynını yaptı ona da penaltı demen gerekir(senin cümlene göre söylüyorum)
İkisi de penaltı falan değil normalde de bizim ligde her pozisyona farklı karar verildiği için penaltı da standart tutturulamıyo bu da kepazeliklere yol açıyo
Mesela ghezzalin icardiye yaptığı da penaltı değildi,kayseri maçındaki de değil,fbnin çoğu penaltısı zaten değil
Kaana yapılan darbeye penaltı çalıyosan kosticinkine de çalınmalıydı,ya da altay 2 sene öncemiydi neydi bi maçta topu ıskaladı birinin kafaya vurdu penaltı verildi ona veriyosan musleranın ts maçında adama vurmasına da vereceksin
Benim dediğim en stabil olan her boka çalınmazsa bitmese de hatalar çok azalır
Futbolun ruhuna aykırı kabul ediyorum ama kural kuraldır. (Darbe şiddetli, gerçekleştiğinde de top oyunda). (Fred'inkinde ise darbe şiddetli değildi. Fbli topçu hissetmemişti bile, şaşırmıştı).Benim demek istediğim o şekil penaltı olmaz işte
Adam topa vurmuş top auta gitmiş vurduktan sonra ayağının üstüne basılmış la böyle penaltı mı olur
Zeki biri olduğun için fb maçında fredin penaltısını örnek vereceğimi anlamışsın,onun da penaltıyla alakası yok
Demek istediğim şu apo başak maçında topa kaydı ve ayağını da sakınmadı çizgiye kadar, öyle bi pozisyon olmuştu orda adama temas da etse penaltı falan olmamalı ama frede penaltı veriyosan ona da vermen gerekecekti
Kural denilen şeyler bozuyo bu işi hepimiz top oynamış adamlarız her ayağa basma her el her itme her çekme penaltı olmaz,penaltı net olur
İnsanlarda da biraz tutarlılık olmalı tabi
Taylan topa vurduktan sonra ayağına basılmış aksiyon bitmiş devamı da yokAnlatamadım. Sen şut çektikten sonra rakibin senin ayağına basması ne zaman serbest oldu diyorum orda. bjk- bodrum maçındaki pozisyonu izledin mi, alakasız pozisyonlar. Apo ve kostic pozisyonlarının tartışması ayrı yapılır bence birşey yok onlarda . Mevzu bjk maçındaki pozisyon
Abilerin futbolun derinliklerinde raks ederken araya girme önemli konular konuşuluyorAbdulun ayağı adama doğru değil taca doğru sallıyor. Crespo oraya ayak atiyor
Yapma yav top auta çıksa bile penaltı veriliyor bu ligde. Burada top mert'ten döndü taylanın yetişme şansı da vardı. Kabak gibi penaltıTaylan topa vurduktan sonra ayağına basılmış aksiyon bitmiş devamı da yok
Bak penaltı nasıl olurdu
Taylan topu dürtüp ikinciye hareketlenecekken ayağına basılsaydı aksiyon devam ettiği için penaltı verilmeliydi çünkü gole giderken engellenmiş olacaktı
Sana da saygı duyuyorum ama verilmemesi doğru bence
Samet seni sopalarimAbilerin futbolun derinliklerinde raks ederken araya girme önemli konular konuşuluyor