Haber VAR Kayıtları Değerlendirme Başlığı

3-4 yıldır her zaman söylerim bizim ligden hiç bir hakem FİFA hakemi olmayı hak etmiyor.

Ben UEFA veya FİFA olsam bir tane bile Türk hakem almam organizasyonlarıma.

Yapma yav top auta çıksa bile penaltı veriliyor bu ligde. Burada top mert'ten döndü taylanın yetişme şansı da vardı. Kabak gibi penaltı
Mertten dönüyosa penaltı

Olm niye söylemiyon topun geri döndüğünü burda yarım saat pozisyonu tartışıyoruz ben şutu çekti ayağa basıldı topu da mert tuttu ya kadar izledim
Futbolun ruhuna aykırı kabul ediyorum ama kural kuraldır. (Darbe şiddetli, gerçekleştiğinde de top oyunda). (Fred'inkinde ise darbe şiddetli değildi. Fbli topçu hissetmemişti bile, şaşırmıştı).

Benim anlamadığım, kural bu kadar net iken, hakemin bunu nasıl bilmemesi? 90'lar hakemi gibi yorum yapmış:d
Top geri dönmüş penaltıymış
Samet'e göre topa vurduktan sonra isterse rakibin uçan tekme atsın farketmez faul falan olmamalı.

Doğru mu anladım?
O kadar da değil aksiyon önemli top mertte kalsaydı p6 yoktu döndüyse penaltı olmalıydı
Samet seni sopalarim
Değerimi bil seni de alıntılıyorum yarın öbür gün bu beyin fırtınasında ben de vardım diyip anı olarak anlatabil diye

Mertten dönüyosa penaltı

Olm niye söylemiyon topun geri döndüğünü burda yarım saat pozisyonu tartışıyoruz ben şutu çekti ayağa basıldı topu da mert tuttu ya kadar izledim

O kadar da değil aksiyon önemli top mertte kalsaydı p6 yoktu döndüyse penaltı olmalıydı

Değerimi bil seni de alıntılıyorum yarın öbür gün bu beyin fırtınasında ben de vardım diyip anı olarak anlatabil diye
Top mertte kalsaydı da penaltıydı ayrıca çünkü o zaman işte o late tackle dedikleri mevzu oluyordu çünkü bariz ve sert basma var.

Kural böyle yav. Ligi izlemiyon mu 50 tane böyle penaltı verildi
Lige bakarsan dediğin pozisyon milyon kere penaltı konuşmaya gerek yok yazdım bunu

Ben olandan değil olması gerekenden bahsediyorum

Kural böyle denildiği için de o kural hakemden hakeme (senden bana,ondan şuna) farklı yorumlanabildiği için standart kayboluyo ve bu da tartışmalara yol açıyo bunu anlattım

Mertten dönüyosa penaltı

images (84).jpeg

Lige bakarsan dediğin pozisyon milyon kere penaltı konuşmaya gerek yok yazdım bunu

Ben olandan değil olması gerekenden bahsediyorum

Kural böyle denildiği için de o kural hakemden hakeme (senden bana,ondan şuna) farklı yorumlanabildiği için standart kayboluyo ve bu da tartışmalara yol açıyo bunu anlattım
Bence de suyu çıkarılan bir kural ama uygulanan bu, o yüzden herkese uygulanmalı. Bjk maçındaki zaten bu kapsam dışında net penaltı . Late tackle olayında hafif darbelere bile penaltı veriliyor bu ligde

Sadece ligde değil yaw. Dünya Kupası'nda da öyle penaltı verildi Arjantin'e Polonya maçında mıydı neydi. Arjantinli topa vurduktan sonra kalecinin yumruğu gelmişti.

Sadece ligde değil yaw. Dünya Kupası'nda da öyle penaltı verildi Arjantin'e Polonya maçında mıydı neydi. Arjantinli topa vurduktan sonra kalecinin yumruğu gelmişti.
Geçen sene Olympiakos-Fb konferans ligi maçında da (3-2'lik Yunanistan'daki maç) Osayi benzer bir penaltı almıştı malesef.

Doğru ama onlarda net darbelere veriyorlar bizde hafif temasa bile verildi kaç kez. Bizim hakemler biraz olayı şeyinden anladı

Bu tür pozisyonların atası Muslera-Isla pozisyonudur. Palabıyık-Fırat ortak yapımı
Ki late tackle kuralı yoktu bile o zamanlar.

Donk-Linnes ile 2-0 öne geçmiştik. O penaltı ile fb maça geri dönmüştü.

Penaltıyı Fırat vermişti. Palabıyık'ı hatırlayamadım.

Geri
Üst Alt