Vasıfsızları İstifa Ettiremeyen Galatasaray Taraftarına Yazıklar Olsun

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Kazanınca direkt kameralara koşan kaybedince köşelere kaçan, galatasarayda transfer bitmez diyerek duygularımızla dalga geçen, takımdan ayrılan onyekuru seri lemina nzonzi yerine sadece menajer önerisi yetersiz eteboyu getiren , anadolu takımlarının yedek oyuncularını alarak bizleri vasatlığa alıştıran, hocanın hiçbir şekilde arkasında durmayıp eleştiriler gelince rakip takıma sosyal medyadan sallayan, hiçbir şekilde oyuncu satamayan , modeste alan falcao transfer ediliş şekliyle bizi rezil eden ( bakın alınmasıyla demiyorum özellikle transfer sürecine ithamımdır)

BU REZİL YÖNETİM HALEN GÖREV BAŞINDA OLDUĞU İÇİN UTANÇ DUYUYORUM

pp'ni degiştir kardeşm önce

seçim olmuyor ki. istifa etseler bile kayyum gelecek bir süreliğine büyük ihtimal

Galatasaray halkın değil lisenin takımıdır. Lisenin içi sıkılmadığı sürece de yönetim filan değişmez, vazgeçelim böyle fantezilerden.

seçim olmuyor ki. istifa etseler bile kayyum gelecek bir süreliğine büyük ihtimal
abi gram eleştiri olmadı twitterda felan hiç baskı uygulamadık hoca halleder dedik ama baktık ki hocanın da arkasında durmuyorlar YAZIK

Pandemi yüzünden seçime gidemiyoruz dediler.Mayısa kadar çekeceğiz napalım yasak varken floryayı falan mı basalım ? Twitter diyeceksen orayı pek umursayan yok.Hele ki bu tarz konularda imkansız. Tek etkili olacak grup uA onlarda çıkarları peşinde doğruları konuşan taraftarları engellemekle meşguller.

abi gram eleştiri olmadı twitterda felan hiç baskı uygulamadık hoca halleder dedik ama baktık ki hocanın da arkasında durmuyorlar YAZIK

tt çalışmaları ve terim'e destek falan olmuştu lig başlamadan önce

adamlar gidecek zaten
istifa işini geçelim

onyekuru seri lemina nzonzi yerine sadece menajer önerisi yetersiz eteboyu getiren

hayal kurmaya devam et kardeşim devre arası gelince de transfer yapamayacaklar o zaman anlarsın beni
mallama
1609614266677.webp

tt çalışmaları ve terim'e destek falan olmuştu lig başlamadan önce
abi zaten terime destek oluyoruz zaten arkasında bir biz varız başkan hiç savunmuyor cezalarda 2 gün sonra çıkıp gstvye yumuşak konuşuyor transferde ingilizce bilmeyen profesyonelliğin 0 olduğu Abdurrahim bey var bu adamların devre arası ilk 11 e 3 4 takviye yapabileciğini düşünmek hayal geliyor taraftar hiç isyan etmedi yönetime

ne açıklama yapılacak ki şu maçtan sonra? hak mı yendi bence hayır. terim in cezasından sonra baskan cıkıp konustu zaten. ister zoraki diyin, ister isteyerek açıklama yaptı mı yaptı. bitmiştir.
albayrak konusuna gelirsek adam kulüp için yararlı ama mevki olarak yanlış yerde. transferden, basın açıklamalarından anlayan birini koyacaksın bu adamı da floryanın huzuru için çalıştıracaksın. en iyi yaptığı iş de bu zaten.

geçen hafta skor kötüyken neden açıklama yapmadığını söyledi bu arada. sebebi üzgün oluyorum camiamızı kötü duruma düşürecek açıklamalarda bulunmamak adına konusmuyorum demişti. doğrusu da bu. bu adam maç sonraları konussa inan konusmadığından daha vahim durumda olurduk. hem alay, hem statü olarak.

yönetim çok hata yaptı ama falcao konusuna hiç gelmeyin. yönetimden daha suçlusu varsa o da taraftardır. ya falcao ya istifa dediniz ya. eleştirme hakkınız yok bu yüzden falcao konusunda.

bu arada mustafa cengiz seçime gitmek istiyor. pandemi şartları yaptırmıyor. seçime gidip kadroyu yenileyecek yüksek ihtimal. albayrak listede gene olur ama. üzgünüm sizin için. ben kalması tarafındayım. albayrak giderse terim gider. bir yapılanma içerisinde olduğumuzu düşünüyorum bu işin sonunda eze eze oynayan takım görmeden terim gitmemeli. o yapıyı ondan sonra kime bırakıyorsa bıraksın. ama suan gitmesi demek herşeyin altüst olması rakiplerin istediği konuma düşmemiz en az 2-3 sezonda çıkamamamız demek.

iyi kadroda iyi oyun da istikrar işi. güvendiğin adamlarla bunu yapmak da en mantıklısı. şuan ortam çok müsait sadece zamana ihtiyaç var. olmamış galatasaray ligi kazanıyor bide olduğunda görün takımı.

Seçim neden olmuyor geçen deva partisinin kongresi yapıldı virüs oraya gelmiyor mu.
Bende dursun gitsin de kim gelse iyi olur demiştim bu yönetim gittikçe batırdı yabancı alamıyorsunuz yerli oyuncu da alamıyorsunuz elinizdeki forveti gomis i para yüzünden satıp cagne mitroglu andone eren adem falcao kac adam alıp klubun parasını hiç ettiniz .

ne açıklama yapılacak ki şu maçtan sonra? hak mı yendi bence hayır. terim in cezasından sonra baskan cıkıp konustu zaten. ister zoraki diyin, ister isteyerek açıklama yaptı mı yaptı. bitmiştir.
albayrak konusuna gelirsek adam kulüp için yararlı ama mevki olarak yanlış yerde. transferden, basın açıklamalarından anlayan birini koyacaksın bu adamı da floryanın huzuru için çalıştıracaksın. en iyi yaptığı iş de bu zaten.

geçen hafta skor kötüyken neden açıklama yapmadığını söyledi bu arada. sebebi üzgün oluyorum camiamızı kötü duruma düşürecek açıklamalarda bulunmamak adına konusmuyorum demişti. doğrusu da bu. bu adam maç sonraları konussa inan konusmadığından daha vahim durumda olurduk. hem alay, hem statü olarak.

yönetim çok hata yaptı ama falcao konusuna hiç gelmeyin. yönetimden daha suçlusu varsa o da taraftardır. ya falcao ya istifa dediniz ya. eleştirme hakkınız yok bu yüzden falcao konusunda.
admin bey falcao konusunda zaten isteme olayına eleştirirmedim foto sızmalar twitter beğenileri hepsi acemilikle doluydu bu takımın her sene bir iyi oyuncusu gidiyor yerine iyi bir oyuncu alınmıyor, benim isyanım bugün için değil hakem kırmızıyı felan doğru verdi ancak galatasaray taraftarı bu kadroyla lige başlarken neden bu kadar fazla sessiz kaldı benim zoruma giden olay o beşiktaş kanat getiriyor bek getiriyor uygun maaliyete batan beşiktaş bu biz neden yapamıyoruz

Geri
Üst Alt