Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

knoppers-knoppers-25-Gram-3454592-121197.jpg

Şu sıralar Schweppes bitter lemon tüketiyorum soğuk içecek olarak. Cola'yı eskiden çok fazla sever ve tüketir idim ancak artık epey azaltmış durumdayım.

artık nero+soğuk süt

gelen zamlar dolayısı ile abur cuburu bırakmayı düşünüyorum. sağlığımızı düşünen reisimize buradan teşekkür ediyorum

negro 2.75di gelen zamla direkt 4₺ olmuş artık bırakmaya karar verdim. en basit gofret çikolata 3-4₺ kare büyük çikolatalar 10₺ olduğu için artık bırakmak durumundayım :uhu:

45 yaşında adamsın. Yediğin şeylere bak.
Oha lan ne 45'i daha 40 olmama 9-10 gün var.

Daha o ne ki. Şu son 1 haftadır yediğim salak saçma şeylerin haddi hesabı yok, alkolü bıraktım onun yoksunluğu geçsin yemem zaten. Kaju, antep fıstığı falan yerdim aslında da hem fiyatları sapıkça pahalı hem de kalorileri çok yüksek zaten spor falan yapmıyorum kilo alıp tadımı kaçıramam. Draje şeker, jelibon falan zararlı ama en azından kalorileri düşük kısa süreli yenir. Niye böyle detaylı cevap verdiyswem.

Oha lan ne 45'i daha 40 olmama 9-10 gün var.

Daha o ne ki. Şu son 1 haftadır yediğim salak saçma şeylerin haddi hesabı yok, alkolü bıraktım onun yoksunluğu geçsin yemem zaten. Kaju, antep fıstığı falan yerdim aslında da hem fiyatları sapıkça pahalı hem de kalorileri çok yüksek zaten spor falan yapmıyorum kilo alıp tadımı kaçıramam. Draje şeker, jelibon falan zararlı ama en azından kalorileri düşük kısa süreli yenir. Niye böyle detaylı cevap verdiyswem.
Yüksek kalorili besinlere karşı dikkatli olmaya devam etmeni dilerim. Aksi takdir de erken yaşta nalları dikmen şahsımı üzüntüye sevk eder.

Geri
Üst Alt