Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Izgara Çipura Yanına da bi duble rakı

Biraz önce gömdüm

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedikten sonra mide yanması yapıyor bende bu ya. Ama tadı çok güzel tabi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen deyince hatırladım bak bende de yanma yaptı sanki ondanmış demek. tadı baya iyi, neredeyse pastane yapımı muzlu pasta tadı alıyorsun.

1 ay önce bir tavsiye üzerine BİMden 2 ürün keşfettim ..
GofGof diye çikolatalı gofret var Halley gibi 8 lisi elbet zevk meselesi ama şu an abur cubur denince ilk aklıma gelen ürün bu..Gofretin tazeliği fındık oranı dışındaki çikolatanın lezzeti beni benden alıyor.. Aslında popüler bir urunmus de bana ters kaldığı için BİMe hiç gitmiyordum geç keşfettim..
Diğeri de buono katmer açık ve net Ülker'in beyyaz çikolatasıni falan ezer geçer bildiğin katmer tadı da geliyor nasıl başarılarsa artık ..içindeki boz fıstıklar çok kaliteli..

Lan evlendikten sonra ana yemegine hasret kaldık. O burun kivirdigim taze fasulye yemegi bile artik bana 3 michelin yildizli restoran menu antresi gibi gelmekte. Siz siz olun o yemeklere burun kivirmayin. Gun gelir o pirasa yemeğini de ozlersiniz

Lan evlendikten sonra ana yemegine hasret kaldık. O burun kivirdigim taze fasulye yemegi bile artik bana 3 michelin yildizli restoran menu antresi gibi gelmekte. Siz siz olun o yemeklere burun kivirmayin. Gun gelir o pirasa yemeğini de ozlersiniz
hanım yapmıyor mu başkan

1 ay önce bir tavsiye üzerine BİMden 2 ürün keşfettim ..
GofGof diye çikolatalı gofret var Halley gibi 8 lisi elbet zevk meselesi ama şu an abur cubur denince ilk aklıma gelen ürün bu..Gofretin tazeliği fındık oranı dışındaki çikolatanın lezzeti beni benden alıyor.. Aslında popüler bir urunmus de bana ters kaldığı için BİMe hiç gitmiyordum geç keşfettim..
Diğeri de buono katmer açık ve net Ülker'in beyyaz çikolatasıni falan ezer geçer bildiğin katmer tadı da geliyor nasıl başarılarsa artık ..içindeki boz fıstıklar çok kaliteli..
Bim'in ürünleri kaliteli yapılan algı bence boş.Benim de favori ürünüm bu :D
24cdc396-77a8-4fd9-ac88-80e204bea12e_size780x780_cropCenter.jpg

hanım yapmıyor mu başkan

Cocuktan yemege firsat mi var reis. Hep disaridan soyluyoruz bu aralar. Bugun biraz saglikli beslenelim diyerekten cigkofte siparis ettik. Sen düşün. Hamilelik ve sonrasi biraz sancili geçti. Daha bugun hanimin ameliyati vardi. Tartı üzerinde günden güne rekora koşuyorum. Bereket korona pandemisi var. Millete pandemi etkisi diye yutturuyorum

Geri
Üst Alt