Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.086
- 3.050
- 2.248
Ndombele değil Ndombilindombele misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele değil Ndombilindombele misin
Doygun DombiliNdombele değil Ndombili
Eğer o mısırı seviyorsan kesinlikle nutzz ın bademli olan mısırını dene bayılırsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya o taraftan abim bir kere getirmişti - Pretzel parçalaı Soğan ve Ballı Hardallı. Muazzam bir çerezdi o.Aşağıdakini geçen ay Türkiye'ye geldiğimde ilk defa yedim. Çok iyi yav. Yolda arabaylayken çok doyurucu oluyor.
Hatta Almanya'ya dönerken yanımda aldım bir kaç paket.
fblilere çok yedirecek ondan,dogru resim
Afyon sucuğu mu yoksa Antep sucuğu mu?Sucuk Ekmek
o patlamış mısırın "Parmesanlı ve yeşillikli" si çıkmış - Kasımpaşa maçında test edilecek.Eğer o mısırı seviyorsan kesinlikle nutzz ın bademli olan mısırını dene bayılırsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunun iyisini hiç yiyemedim hayatta ya - kıymalı pide ile lahmacun arasında bir şeye denk geldim hep (bu kadar meşhur olan şey o kadar basit değildir diye düşünüyorum)Etliekmek dünyanın en güzel lezzetidir vazgeçemiyorum
Gel yedireyim üstatbunun iyisini hiç yiyemedim hayatta ya - kıymalı pide ile lahmacun arasında bir şeye denk geldim hep (bu kadar meşhur olan şey o kadar basit değildir diye düşünüyorum)
şu large formaya gireyim birGel yedireyim üstat
Hocam Etliekmek kilo yapmıyorşu large formaya gireyim bir![]()
sorun o dğeil - sorun o kapıları açtığımda kendim zıvanadan çıkıyorum. bu aralar sadece maçla ufak tefek bir şeyler atıştırıyorum onun haricinde ufak porsiyonlara alıştım. psikolojik bendeki, kabayı atmadan disiplini bozmamam lazım.Hocam Etliekmek kilo yapmıyor