Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankara'ya gelirsen haber et yer tavsiye edelim.
Ankara dönerinin orjinalini 3 bilemedin 4 yer yapıyor koca Ankara'da.
Ankara'da yaşıyorum Emre. Bir kaç yer dediler Kızılayda..Onlar mı acaba..İsimlerini hatırlamıorum ama Konur'da mıydı ne?
Sivas'ta Mis Kebap var. kayseri'den Tokat'tan günü birlik döner yemeye geliyorlar. Sivas'ta inanılmaz çalışır. Ben böyle döner görmedim daha.
Ulus'da hal tarafında ufak bir yer var. Ama öğlen 1 dedin mi döneri kalmaz ve dükkanı kapatır. Onun dışında Anıttepe'de Düveroğlu var, bir de Etlik'de Özler var. Buraları tavsiye ederim.
Düveroğlu'na gidince aklıma döner gelmiyor. Direk terbiyeli şiş sipariş ediyorum. Mutlaka denemişsindir terbiyeli şişi orada. Enfestir.
Temmuz'da Ankara'dayken restoran önerin dedik 1 kişi önermedi burada Ankara'daki yemeklerden bahsediyorsunuz. :sad007:
Millet gidilecek yerleri söylemiş.BEnden gidilmeyecek bir yer söylim
İnsanlar ata iskender der der,bende ordan uzak durun durun derim![]()
Temmuz'da Ankara'dayken restoran önerin dedik 1 kişi önermedi burada Ankara'daki yemeklerden bahsediyorsunuz. :sad007:

Adana Gaziantep gibi iller dışında yemekleriyle ünlü olan bir yer olduğunu sanmıyorum ne yalan söyleyeyim.Hatayda bu illere dahil
Yalovada okuyorum ve arkadaş ziyareti ayağına İstanbul Bursa İzmir neresi varsa geziyorum mümkün mertebe.Orada övüle övüle bitirilemeyen yemeklerin hiçbiri bizm oraların yemeğiyle yarışamıyor ya.Aşırı derecede yavan geliyor her nedense
Tokat Büryan Kebabı
Çorum İskilip Dolması
Hatay'ın en başta künefesi meşhur.
Mersin Tantuni
Urfa Lahmacun
Ankara; Döner, sarma, güveç, havuçlu cezerye, beypazarı kurusu
Daha çok yazarım da aklıma gelmedi.![]()
Vaay nerde yedin bunu hocam?
Düğünlerde yapılır genelde. Benim düğünüme gel müsait olursan![]()
Erzurum'un cağ kebabı da güzel :yenieek:
Tokat Büryan Kebabı
Çorum İskilip Dolması
Hatay'ın en başta künefesi meşhur.
Mersin Tantuni
Urfa Lahmacun
Ankara; Döner, sarma, güveç, havuçlu cezerye, beypazarı kurusu
Daha çok yazarım da aklıma gelmedi.![]()
Reyis seni temin ederim ömrümde yediğim en yavan yemek tantunidir.ekmek arası et bu kadar basit başka bir besin olduğunuı sanmıyorum.Abartıdan ve yağdan başka birşey değil gözümde
Ha tabi Urfa bizimle yarışır kebapla lahmacun yüzünden ama pek yenemezler kebapta![]()
Çorum iskilip dolmasını fena merak ettim yalnız
Adana Gaziantep gibi iller dışında yemekleriyle ünlü olan bir yer olduğunu sanmıyorum ne yalan söyleyeyim.Hatayda bu illere dahil
Yalovada okuyorum ve arkadaş ziyareti ayağına İstanbul Bursa İzmir neresi varsa geziyorum mümkün mertebe.Orada övüle övüle bitirilemeyen yemeklerin hiçbiri bizm oraların yemeğiyle yarışamıyor ya.Aşırı derecede yavan geliyor her nedense
edit: muhabbeti okuyup başlığa aykırı entry girmişiz iyi mi
sıralamak gerekirse
1) adana kebap( soğan salatası olacak yanında.Öyle bulgur pilavı falan filan değil yani zaten yenmez bulgurla filan)
2) şırdan
3) annemin yaptığı kıymalı maydanozlu makarna ve börek
4) Adanada Virgo döner adında bir dönerci var.Efsane döner yapardı fakat çok bozdu.Eski halinden vazgeçemezdim ne yalan söyleyeyim
4)