Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Cevap: Vazgeçemediğimiz Yiyecekler/İçecekler

taps_bira.jpg

et (tavuk, kuzu, dana, koyun, hindi, çoğu balık türü)

kola

son 3 ayda 50 porsiyon cig kofte yemisimdir , hastasiyiz

timthumb.php

Hepsi birbirinden harika. Mideme dokunmasa kafama dikip içerim o derece. :D

2516_0.jpg
feat. Ekli dosyayı görüntüle 4247 yanindada gül kokulu bir
fresh-apple-shisha.jpg

Arkadanda acarsin bi 2paci.

OOooh gel keyfim gel.

Ekli dosyalar

• 2516_0.webp
    2516_0.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 1260228262DZsH07.webp
    1260228262DZsH07.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 9

Hataylilar lahmacun gibi birsey yapiyorlar peynirden ismi nedir bilmiyorum peynirleri de gayet baharatli. Onun tadi cok guzeldi bir de onun icin bayatlamiyor uzun bir sure diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.

Hatay falan derken Antakya döner aklıma geldi. Gece vakti çok tehlikeli başlık burası yahu.

(Elde kuru ekmek,dolaptan peynir alem)

Hataylilar lahmacun gibi birsey yapiyorlar peynirden ismi nedir bilmiyorum peynirleri de gayet baharatli. Onun tadi cok guzeldi bir de onun icin bayatlamiyor uzun bir sure diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.

Künefe

Yok kunefe degil. Katikli ekmek midir degil midir bilemem ismi. Lahmacun hamuru gibi iste ince ve ustunde baharatli peynir var az birsey de yagli. Yuvarlak tuzlu zaten tatli degil. Bu arada baklava, kunefe falan asiri tatli. Cok sekerli.

Yok kunefe degil. Katikli ekmek midir degil midir bilemem ismi. Lahmacun hamuru gibi iste ince ve ustunde baharatli peynir var az birsey de yagli. Yuvarlak tuzlu zaten tatli degil. Bu arada baklava, kunefe falan asiri tatli. Cok sekerli.

Katikli ekmekdir büyük ihtimal. Annem hatayli ve suan aklima baska birsey gelmiyor.

Haftada en az bir kere tabldotcuma gider;mercimek çorbası,izmir köfte,pilavüstü kuru ve tatlı olarak ekmek tatlısını seçer,afiyetle yerim,oh mis.

Turk mutfagi cok iyi bir mutfak daha once de yazdim bircok defa. Turkiye genis bir bolgede ve Akdeniz mutfagindan Arap mutfagina kadar genis bir mutfaga sahip. Dogusu, Batisi, Anadolusu falan yuzlerce inanilmaz tat var Turk mutfaginda. Sonrasinda Italya ve Ispanya mutfagi da iyidir. Et konusunda, bu hamur isleri konusunda, sonrasinda ozellikle tursu konusunda Turkler cok iyi.

Turk mutfagi cok iyi bir mutfak daha once de yazdim bircok defa. Turkiye genis bir bolgede ve Akdeniz mutfagindan Arap mutfagina kadar genis bir mutfaga sahip. Dogusu, Batisi, Anadolusu falan yuzlerce inanilmaz tat var Turk mutfaginda. Sonrasinda Italya ve Ispanya mutfagi da iyidir. Et konusunda, bu hamur isleri konusunda, sonrasinda ozellikle tursu konusunda Turkler cok iyi.

Türk kası kolay yetismiyor :)

türkiye her konuda dünyanın çok ülkesinden geride (sinema,teknoloji,tıp,spor,müzik vs.) olmasına rağmen tek yarışacağı dal belki de mutfağıdır

Owwwwwwwwwww. Anadolu'da koy ya da kasaba iste bu ince ekmek yapiyorlar ya kuru oluyor sonra onun ustune su serpiyorsun yumusuyor onu yapiyorlardi ve bunu yaparken borek mi denir ne denir artik tam bilmiyorum kiymali, domatesli-biberli-soganli-patlicanlı ve peynirli borek yapiyorlardi. Ince ekmek icinde iste. Bir de ayran vardi. Ooooooooo jeeeeeeeeeee inanilmaz guzeldi.

Turk kasinin sebebi daha cok ekmekle alakali herhalde. Makarna bile ekmek yemek ve ciddi ciddi epey ekmek yemek nasil bir seydir ya :D

Owwwwwwwwwww. Anadolu'da koy ya da kasaba iste bu ince ekmek yapiyorlar ya kuru oluyor sonra onun ustune su serpiyorsun yumusuyor onu yapiyorlardi ve bunu yaparken borek mi denir ne denir artik tam bilmiyorum kiymali, domatesli-biberli-soganli-patlicanlı ve peynirli borek yapiyorlardi. Ince ekmek icinde iste. Bir de ayran vardi. Ooooooooo jeeeeeeeeeee inanilmaz guzeldi.

Gözlememi?

Gercekten yemek konusunda bizim üzerimize tanimiyorum.

Geri
Üst Alt