- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Cevap: Vazgeçemediğimiz Yiyecekler/İçecekler
kaç kilosun emrah ?
![]()
akşam yemeği
kaç kilosun emrah ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
akşam yemeği
kaç kilosun emrah ?
186 boy 106 kg
186 boy 106 kg
Ee fena değil durum. Akapunktur'a falan gerek yok yani. Biraz sıkarsan verebilirsin zaten.
renktaş, sıkıntı dizimdeki rahatsızlıktan dolayı aldım bu kiloyu. koşmaya filan gelemiyorum (ön çapraz bağ yırtığı var)
benim kuş daha fazla şey yiyo senin dediginden öyle yaşanır mı ayıp
Hmm geçmiş olsun. Benim durum da senden farklı değil. Ben de belimdeki rahatsızlıktan ötürü aldım kiloyu.
Ama ben bazen veriyorum, bazen alıyorum. Değişiyor yani.
Ben sana bir program vereyim. 1 haftada 3-4 kilo vermezsen, küfürlü PM at bana
Bak şimdi 1. gün sudan başka hiçbirşey yemeyip, içmeyeceksin. 2. gün sabah sabah ve akşam 2 fındık, 2 badem ve su. Bunun haricinde birşey yiyip içmeyeceksin. 3. gün 3 badem, 3 fındık ve su. Yine bunun haricinde birşey yiyip içmeyeceksin. 4. gün sabah 3 fındık, 3 badem. Akşam bir tabak çorba bir dilim ekmek. Ekmeği çok çiğneyeceksin ve sonra yutacaksın. Buna ilaven bir maden suyu. 2-3 günü bu şekilde geçirirsen, 1 haftada 3-4 kilo garanti :ka19:
şimdi yediklerime şükrettim renktaş![]()
yok yha ben gevregimi yerim öglem yemegmi yerim sonra koşarım baslet oynarım tamamdır. sabah ye yumurtanı falan tutar zaten takıl öyle
Hmm geçmiş olsun. Benim durum da senden farklı değil. Ben de belimdeki rahatsızlıktan ötürü aldım kiloyu.
Ama ben bazen veriyorum, bazen alıyorum. Değişiyor yani.
Ben sana bir program vereyim. 1 haftada 3-4 kilo vermezsen, küfürlü PM at bana
Bak şimdi 1. gün sudan başka hiçbirşey yemeyip, içmeyeceksin. 2. gün sabah sabah ve akşam 2 fındık, 2 badem ve su. Bunun haricinde birşey yiyip içmeyeceksin. 3. gün 3 badem, 3 fındık ve su. Yine bunun haricinde birşey yiyip içmeyeceksin. 4. gün sabah 3 fındık, 3 badem. Akşam bir tabak çorba bir dilim ekmek. Ekmeği çok çiğneyeceksin ve sonra yutacaksın. Buna ilaven bir maden suyu. 2-3 günü bu şekilde geçirirsen, 1 haftada 3-4 kilo garanti :ka19:
Olur mu öyle şey 3 günde fındık bademle gün mü geçermiş insanların günlük besin ihtiyaçları var.. Kilo vereceğim diye sağlığınızdan olmayın.. Herşeyden yemek lazım Et-Süt-Sebze-Meyve bütün ihtiyaçları gün içerisinde almak gerekir.. Tabi birbirlerinin yerine geçecekler de var içersinde örneğin 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yarım yağlı beyaz peynir, 1 köfte büyüklüğünde et yerine kullanılabiliyor.. yani böyle değiş tokuş yaparak günlük besin ihtiyacını karşılaman gerekir sağlığın için.. Önemli olan günlük ihtiyaçtan fazlasını almamak..
Herkesin yöntemi farklıdır. Herşeyi yiyip içip 2 ayda 2-3 kilo vereceğime, 1 hafta sıkarım kendimi 3-4 kilo veririm.
Böyle rahat konuştuğuna göre sen hiç diyet vs yapmadın galiba ? Yapsaydın bu şekilde konuşmazdın![]()
Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın![]()
![]()
şunun da ayrı bi gideri var birayla falan.