Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Vazgeçemediğimiz Yiyecekler/İçecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Quarter Pounder orjinali böyledir belki daha kalın köftelidir ama maalesef Mc'den söylediklerimizin köftesi çok ince. Hatta ve hatta Big Mac ile aynı köfte kullanıldığını düşünüyorum yerken ve bunun içinde bir tane var.!!!![]()
![]()
ya herifler resmen bagımlı haline getiriyor kendini. yiyorsun doymuyorsun aperatif gibi daha çok daha çok istiyorsun. lanet bişi
Lezzet olarak çok iyi ama tartışmasız doyurmuyor.
burgerdan dah iyi geliyor bana şuan daha hafif ve daha taze lezzetli işte ama fiyat ve porsiyonlar -
ama tavuklarda burger daha iyi
eskiden yagli yiyeceklerden okadar yerdim ki, sonra diyete basladim, kaslarim fazla ciksin diye, ve 3 aydir dogru dürüz ne sekerli bisey iciyorum, ne yiyorum bide Karbonhidratlar bile yasak ^^
Her zaman söylediğim gibi, bedava ve bol sos+müşteri memnuniyeti+taze ekmek+coca cola+patates lezzeti gibi bir çok konuda Mc çok çok üstün. Doyurmasa bile tercih sebebim.
kaşların ne durumda,çıkt mı ?
Karatay diyeti mi yapiyorsun renktaseskiden yagli yiyeceklerden okadar yerdim ki, sonra diyete basladim, kaslarim fazla ciksin diye, ve 3 aydir dogru dürüz ne sekerli bisey iciyorum, ne yiyorum bide Karbonhidratlar bile yasak ^^
Karatay diyeti mi yapiyorsun renktas
die zwiebeln sind zu klein