Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Cevap: Vazgeçemediğimiz Yiyecekler/İçecekler

mate_cayi.jpg

quarterpounder.jpg

Quarter Pounder orjinali böyledir belki daha kalın köftelidir ama maalesef Mc'den söylediklerimizin köftesi çok ince. Hatta ve hatta Big Mac ile aynı köfte kullanıldığını düşünüyorum yerken ve bunun içinde bir tane var.!!! :mad: :(

quarterpounder.jpg

Quarter Pounder orjinali böyledir belki daha kalın köftelidir ama maalesef Mc'den söylediklerimizin köftesi çok ince. Hatta ve hatta Big Mac ile aynı köfte kullanıldığını düşünüyorum yerken ve bunun içinde bir tane var.!!! :mad: :(

ya herifler resmen bagımlı haline getiriyor kendini. yiyorsun doymuyorsun aperatif gibi daha çok daha çok istiyorsun. lanet bişi

ya herifler resmen bagımlı haline getiriyor kendini. yiyorsun doymuyorsun aperatif gibi daha çok daha çok istiyorsun. lanet bişi

Lezzet olarak çok iyi ama tartışmasız doyurmuyor.

Lezzet olarak çok iyi ama tartışmasız doyurmuyor.

burgerdan dah iyi geliyor bana şuan daha hafif ve daha taze lezzetli işte ama fiyat ve porsiyonlar -

ama tavuklarda burger daha iyi

eskiden yagli yiyeceklerden okadar yerdim ki, sonra diyete basladim, kaslarim fazla ciksin diye, ve 3 aydir dogru dürüz ne sekerli bisey iciyorum, ne yiyorum bide Karbonhidratlar bile yasak ^^

burgerdan dah iyi geliyor bana şuan daha hafif ve daha taze lezzetli işte ama fiyat ve porsiyonlar -

ama tavuklarda burger daha iyi

Her zaman söylediğim gibi, bedava ve bol sos+müşteri memnuniyeti+taze ekmek+coca cola+patates lezzeti gibi bir çok konuda Mc çok çok üstün. Doyurmasa bile tercih sebebim.

Her zaman söylediğim gibi, bedava ve bol sos+müşteri memnuniyeti+taze ekmek+coca cola+patates lezzeti gibi bir çok konuda Mc çok çok üstün. Doyurmasa bile tercih sebebim.

burger'ın çalışanları bile allah günah yazmasın wrong turnden fırlamış gibi

gecen ilk defa cag kebap yedim ; fiyat ve alinan karsiligi baz alirsak aradigimi pek bulamadim

Süt-Maydanoz-Haşlanmış yumurta-Rendelenmiş havuç-Zeytin yağı-Yeşil çay-Sade soda-Yoğurt

Tavuk Sis, Angus XT, Subway, Mercimek Corbasi, Lahmacun, Ayran, Cola, Gazoz

Geri
Üst Alt