Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Frisco-InNOut06.jpg

In n Out Burger

hayatimda yedigim en güzel fast food yemegi, nedense hep kötü markalar buraya kadar gelmistir, mc donalds gibi, bunlar gibi varken ayip vallahi, ha patatesleri igrenc, american lar frites yapmasini dogru dürüz bilmiyorlar, en iyisini belcikalilar yapiyor. AMa burger ler saglam

Frisco-InNOut06.jpg

In n Out Burger

hayatimda yedigim en güzel fast food yemegi, nedense hep kötü markalar buraya kadar gelmistir, mc donalds gibi, bunlar gibi varken ayip vallahi, ha patatesleri igrenc, american lar frites yapmasini dogru dürüz bilmiyorlar, en iyisini belcikalilar yapiyor. AMa burger ler saglam

Hollandalilarin ki de güzel oluyor ama Berkcan :encouragement: Tabi adamlar komus ülke ondan kaynaklanabilir :D

Frisco-InNOut06.jpg

In n Out Burger

Renktaş, kötü marka dediğin dünyanın en tanınmış markası o gelmeyecekte kim gelecek :D

Renktaş, kötü marka dediğin dünyanın en tanınmış markası o gelmeyecekte kim gelecek :D

abi microsoft da b.ktan hic bir dogru bir software görmedim, bunlar da düne kadar bir numaraydi, nedense b.k olan bir numara oluyor

Düsünsene Microsoft ucak filan yapiyor, her ikincu ucak yere düser xD

McDonalds gelince, adamlar iste ninja gibi birden bir dükkan aciyorlar, marketing olayini cözmüsler, yoksa kalite, güzel yemek filan yalan

abi microsoft da b.ktan hic bir dogru bir software görmedim, bunlar da düne kadar bir numaraydi, nedense b.k olan bir numara oluyor

Düsünsene Microsoft ucak filan yapiyor, her ikincu ucak yere düser xD

McDonalds gelince, adamlar iste ninja gibi birden bir dükkan aciyorlar, marketing olayini cözmüsler, yoksa kalite, güzel yemek filan yalan

Tabi canım orası öyle, ancak tuhaf bi şekilde insan ara ara yiyor neden bende bilmiyorum özellikle karın doyduktan sonra o big Mac'in etinin tadı mide bulandırıyor ama nedendir bilinmez ara ara yiyorum :D

evet öyle, almanlar da filan ögrenmisler yapiyorlar, ama et olayini bu dünyada bi türkler, bide amerikanlar cözmüs

Aynen bizim burada da patates olayi iyi. Hollanda sinirinda yasiyorum zaten :D Herhalde bizden baska hic bir ülkede bu kadar cesit etli yemek yoktur.

Tabi canım orası öyle, ancak tuhaf bi şekilde insan ara ara yiyor neden bende bilmiyorum özellikle karın doyduktan sonra o big Mac'in etinin tadı mide bulandırıyor ama nedendir bilinmez ara ara yiyorum :D

biz de yiyoruz tabiki, yiyenleri kötülemek istemedim, ama ne biliyim, cok pahali ve tadi iyi bulmuyorum xD

Son derece başarılı bir ambians bende çok severim midyeyi, ama ankarada böyle yüklü miktarda yemeye kalksam baya külfetli olur İzmir'e gidince bende böyle bi ambians oluşturacam ciddi ciddi canım çekti

Ankaradaki midye olmaz ki renktaş,İzmirde yiceksin asıl neyse daha fazla anlatıp canını cektirmeyim bu saatte:)

Aynen bizim burada da patates olayi iyi. Hollanda sinirinda yasiyorum zaten :D Herhalde bizden baska hic bir ülkede bu kadar cesit etli yemek yoktur.

Aaachen da mi yasiyorsun yoksa xD.

Bizim gibi et yapan zaten yok, bütün su gulaschlar, cevapcici ler filan bizden gelme, bunlar osmanliya kadar kiymayi bile taniymorlardi, sonra biz kültürsüz oluyoruz xD

Ha en güzel olay da, Amerikda sürüyorsan dogalda, okadar inek varki, dogal hepsi besleniyor, bizim avrupada gibi degil hepsi kimyasal, o yüzden nasil türkiyede ettin tadi daha güzel se, amerikada da öyle. Biz de burda resmen tatsiz biseye para veriyoruz

biz de yiyoruz tabiki, yiyenleri kötülemek istemedim, ama ne biliyim, cok pahali ve tadi iyi bulmuyorum xD

Aynen. Manasız pahalı hakkaten, yine bizde fast-food olarak geçiyo yiyen kalkıyo moldovada mcdonalds istanbulun pahalı restorant'ları gibiydi özenle giyinip gidiyolardı mcdonalds'a amerikadaysa genelde alt-orta gelirlilerin yediği bi yer...

Bunları niye anlattım bende tam olarak çözemedim.

İstanbul Eminönünde Hamdi Restaurantın fıstıklı kebabını şiddetle tavsiye ederim yemeyen pişman

olur

20329191128687441426491.jpg

Geri
Üst Alt