Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

sevgili atayiz arkadaşlar güzel yemekler paylaşsalar da hem gözümüz doyursalar, hem de günahlarımızı paylaşsalar

pizza2.jpg

t2da659_www.free-smiley-faces.de_puke-smiley_smi.gif

Bence de, ama bazen tahta gibi pizza getiriyorlar -.- bide su almanya da en nefret ettigim sey, pizza yi kesip getir demediysen öyle kesilmemis hali ile getirmiyorlar mi, lan aptal salak hayvanlar, pizza yi bütün yiyen gördünüz mü

:asd::asd::asd::asd:

yav gecen gün bir türk bana joeys den thunfisch pizza getirmis ve dedi ki: bi daha ordan alma,onlar domuz-yag ile pizza yapiyorlar...

almanlar böyle konularda pis insalar,von außen schön innen dreckig...birde cingene gibi trinkgeld istiyorlar, asla vermem. ha bazen 20 cent, 50 cent veriyorum..ama daha fazla kesinlike vermiyorum ,

:asd::asd::asd::asd:

yav gecen gün bir türk bana joeys den thunfisch pizza getirmis ve dedi ki: bi daha ordan alma,onlar domuz-yag ile pizza yapiyorlar...

almanlar böyle konularda pis insalar,von außen schön innen dreckig...birde cingene gibi trinkgeld istiyorlar, asla vermem. ha bazen 20 cent, 50 cent veriyorum..ama daha fazla kesinlike vermiyorum ,

ya abi bunlar tek almanlar da degil ki, bizim burda meshur türk sokagi var Keupstraße, Mevlana Kervansaray filan, ordaki herifler bile zamaninda domuz karisimi et koymuslardi, güyada müslümanlar...

Geri
Üst Alt