Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Sini Kebabı
[TABLE="width: 500"]
[/TABLE]
sini-kebabi_581953.jpg

Bu saatte şu başlıkta ne işim var yahu nerden tıkladıysam

Miku´da ALL you Can Eat... Haftada bir kere bir kac arkadas ile gider ortaligi süpürürüz. Girerken olmayan göbek, cikinca daglari taslari asar. Gecen hafta iki kisi ile 14 tabak yedik, gelecek hafta bunun üzerine cikmayi hedefliyoruz.

IMG_6363-2.png

Son düzenleme:
Miku´da ALL you Can Eat... Haftada bir kere bir kac arkadas ile gider ortaligi süpürürüz. Girerken olmayan göbek, cikinca daglari taslari asar. Gecen hafta iki kisi ile 14 tabak yedik, gelecek hafta bunun üzerine cikmayi hedefliyoruz.

IMG_6363-2.png

Şu suşi'nin tadını çok merak ediyorum gerçekten. Ama bir türlü cesaret edemiyorum :)

Şu suşi'nin tadını çok merak ediyorum gerçekten. Ama bir türlü cesaret edemiyorum :)

Seversin, yada sevmezsin diyorlar, pek bir orta yolu yok. Ben pek susici sayilmam acikcasi, yani daha sarmadi beni. Susi zaten o fotodaki yerde yok, özel bir yeri var solda. Orta alanda Tavuk, Balik, Deniz ürünleri, pilav ve Makarna, ve bir cok cesit sicak yemekler bulunuyor.

Dikkatli olmak lazim. Suside, sonucta cig balik. Adamin migdesinde kurt felan cikar, mazallah.

çiğ köftedir..en azından hafta sonumun vazgeçilmezidir.

Geri
Üst Alt