Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Artvin+%C3%A7i%C4%9F+k%C3%B6fte,+Artvin+%C3%A7i%C4%9F+k%C3%B6fteci,+Artvin+%C3%A7i%C4%9F+k%C3%B6fte+paket+servisi,+Artvin+%C3%A7i%C4%9F+k%C3%B6fte+sipari%C5%9F,+Artvin+%C3%A7i%C4%9F+k%C3%B6fteciler,+Artvin+etsiz+%C3%A7i%C4%9F+k%C3%B6fte,+Artvin+%C3%A7i%C4%9Fk%C3%B6fte+(1).JPG

https://www.youtube.com/watch?v=qfJERE1GgAA

Yerken iyi de, çıkışı kötü be..

şu aralar buono antep fıstıklı çikolata.bim ürünü ama çok iyi

ara ara denemelik migrostan milka,ritter sport alırım milka 3.5tl civarı ama buono kadar kaliteli değil tad olarak.milkayı 5e katlar ritterdanda tad olarak 1 tık daha iyi ritterda 6tlden aşağı satılmıyor

bu ise 1.35 ve 1.85 olarak satılıyor tam bir fp ürünü.küçümsüyordum bim ürünü diye ama tadı gerçekten çok güzel. birde buono nuts var bu markada tam bir nusnacker çakması olmuş onunda tadı iyi arada alırım onu :)

j28pqr.jpg

Son 1 haftadır. her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği, günde 2 adet yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 4 adet zeytin, 1 adet yeşil elma, 1 adet muz, 1 avuç çiğ fındık veya ceviz, yağsız makarna, 100 gram kırmızı et, 1 öğün tavuk eti :)
hayatım gayet rutin spora başladıktan sonra.
Bende 6 aydır bu moddayım insan karşılığını alınca gözü dürüm görmüyor alışıyor beslenme düzenine :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ara ara denemelik migrostan milka,ritter sport alırım milka 3.5tl civarı ama buono kadar kaliteli değil tad olarak.milkayı 5e katlar ritterdanda tad olarak 1 tık daha iyi ritterda 6tlden aşağı satılmıyor

bu ise 1.35 ve 1.85 olarak satılıyor tam bir fp ürünü.küçümsüyordum bim ürünü diye ama tadı gerçekten çok güzel. birde buono nuts var bu markada tam bir nusnacker çakması olmuş onunda tadı iyi arada alırım onu :)

j28pqr.jpg

BİM'de satılan her ürün kalitelidir.

j28pqr.jpg
Özellikle bu kadar araştırma sonunda deneyeyim bari.:)

Bende 6 aydır bu moddayım insan karşılığını alınca gözü dürüm görmüyor alışıyor beslenme düzenine :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen. En çok gözümde büyüttüğüm tam buğday ekmeğe alışmaktı. Onu aştık. Beslenme çok önemli. Bir düzene oturttuk şimdilik. :)

Aynen. En çok gözümde büyüttüğüm tam buğday ekmeğe alışmaktı. Onu aştık. Beslenme çok önemli. Bir düzene oturttuk şimdilik. :)
Şahsen normal ekmekten daha iyi oldugunu düşünüyorum bizim burdaki fırındanda kaynaklı olabilir, kansızlık oldugu için kepeklide yasak, tam buğday ekmeği can. Benim tek sıkıntı öğle öğünü, yazın yiyemiyorum onun dışında sıkıntı yok

Şahsen normal ekmekten daha iyi oldugunu düşünüyorum bizim burdaki fırındanda kaynaklı olabilir, kansızlık oldugu için kepeklide yasak, tam buğday ekmeği can. Benim tek sıkıntı öğle öğünü, yazın yiyemiyorum onun dışında sıkıntı yok

kansızlık olmasa da kepek yeme zaten. tam buğday iyidir. öğünleri aksatmamak lazım :) az da olsa yemek lazım öğlenleri

Geri
Üst Alt