Vedat Muriqi Lazio'da

Vizyon reiste ne para varmış arkadaş vere vere bitiremedi. Bunun ailesi felan dur artık napıyosun anasını ağlattın servetin felan demiyor mu acaba?
Niye desin ki, kişisel servetinden parça parça emtia yatırımı ile 2 senede harcadığı parayı çıkarmıştır. Kredi kartı aidatlarını 20şer lira artırsa bile bu parayı çıkarır

lazio ya immobileyi satacak vedatı as yapacak ya da yedek forvet için alacak vedatı

ama yedek forvetleride gayet iyi coicedo mu ne. anlamadım yani lazio neden bu kadar para veriyor.

Neyi anlamadin?

Ali el altindan 25 veriyor iste transfer şikesi bedeli.

Vedatla italyan stoperler kucaktan kucaga oynayacagini bilmiyor mu herifler?

Renktas , Elmas zaten genc bir yetenekti, o yasta güzel oyunlar sergiledi Fenerbahce‘de.

Gitti Takimda SSC Neaple yani o paralar normal , son 2-3 senedeki Transferlere bak.

Ama Vedat Muriqi - Lazio Rom biraz garip geldi belki gercekten oyuncuyu istediler ama ne gösterdiki böyle bi miktar ödesiler ?
Avrupada varligi yok, Süper Lige fena degildi, Takimi Ligden kötü durumda, Vucüt yagli, öyle özel bir oyuncu degil .

Ama neyse bu sene Sampiyon biziz!

Luiz Gutsavoyu‘da Lyon istiyormus!
Biz oyuncu satamazken bunlar her sene Rekor satis yapiyor, bide isin tuaf tarafi.
Limit geldi hemen Lazio Vedati istedi.
Yok daha neler ... öncenden 1 Haber bile yoktu .
Aynı elmas'tan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ocak ayında fesih edeceklerdi bunun sözleşmesini sonra 4-5 maç sonradan girdi bir şey de oynadığı yok.

Elifin gençliğini ortya atıp iyi oynadı o parayı haketti diyorsak bugün abdulkadir 40 milyon, sorloth 60tan aşağıya gitmemesi gerekir.

Elmas yetenekli çocuk ve napoli taraftarı da beğeniyor. 20 yaşında olduğunu unutmamak lazm

Balkanlardan oyuncu almayı seviyor İtalyanlar. Eljif de Vedat da milli takım seviyesinde oynayan oyuncular bir şekilde. İstenmelerinde bir anormallik yok. Fiyatlar şişirme sadece.

diagnaya 13 verdik lazio 18 vermis murice cok mu? halen sinirden yerimde duramiyorum aklima geldikce diagne 13 nasil verildi :mad:

adamlar şikede yapsa para akışı sağlamışlar. uefa'nın da çok şeyinde değil transfer şikesi. kendileri para yemiş dünya kupasını katar'da yapacak herifler.

diagnaya 13 verdik lazio 18 vermis murice cok mu? halen sinirden yerimde duramiyorum aklima geldikce diagne 13 nasil verildi :mad:
Evelediler gevelediler, sonra son gün buna bizi mecbur ettiler.
Düşünsene bir yarım sezon daha forvetsiz takılıp şampiyonluk gitse ne olurdu.

Kasımpaşa da bunu bildiği için kazık kalın ve uzun oldu.

6 ayda bir forvet bulamayanlar da suç. Ben en başta scout ekibini sonra hoca ve Abdül'ü sorumlu tutarım.

Gscimbom mobil

Eljif de potansiyel görmese niye uzatsın?
Fıstık gibi topçu demek ki. Ben bi maçını bile izlemedim ama Fenerde bişey oynamamıştı.
Fmde de potansiyelli zaten.
Muriq mevcut forvetlerimizden daha yararlı keşke Kolombiyalı çocuk fabrikası yerine geleydi.

Aynı elmas'tan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ocak ayında fesih edeceklerdi bunun sözleşmesini sonra 4-5 maç sonradan girdi bir şey de oynadığı yok.

Elifin gençliğini ortya atıp iyi oynadı o parayı haketti diyorsak bugün abdulkadir 40 milyon, sorloth 60tan aşağıya gitmemesi gerekir.

Bu Sene 26 maca cikti kendisi.
1.100 dka oynadi.

Gecen Sezon FB‘de 29 maca cikti.
Europa League‘de 8 Macdan 7sini oynadi.

Nerden cikartiyorsunuz bu yalan haberleri yok sözlesme fesh etceklerdi diye ...

Adamlar sözlesmesini uaztti bu arada ;)

Lazio'nun Vedat Muriqi transferini yarın bitirmesi bekleniyor.

Lazio, Vedat Muriqi transferini 20 milyon euro'ya bitirdi.

Şampiyon fenerbahçe her ihtimalde artık. Kimseyi satmasınlar bizimkiler

s2k hasan kartal yüzüne heriflere piyango vurdu gelen parayla kalu ile zahavi'yi alırlar şimdi

Geri
Üst Alt