- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
ağlıyon gibi arif çelik!!26 yaşında vasat bir adama bu kadar para vermek?????? etik bir transfer hamlesi olmuş!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağlıyon gibi arif çelik!!26 yaşında vasat bir adama bu kadar para vermek?????? etik bir transfer hamlesi olmuş!!!
Arif hep ağlıyor.ağlıyon gibi arif çelik!!
lazio ya immobileyi satacak vedatı as yapacak ya da yedek forvet için alacak vedatı
ama yedek forvetleride gayet iyi coicedo mu ne. anlamadım yani lazio neden bu kadar para veriyor.
Niye desin ki, kişisel servetinden parça parça emtia yatırımı ile 2 senede harcadığı parayı çıkarmıştır. Kredi kartı aidatlarını 20şer lira artırsa bile bu parayı çıkarırVizyon reiste ne para varmış arkadaş vere vere bitiremedi. Bunun ailesi felan dur artık napıyosun anasını ağlattın servetin felan demiyor mu acaba?
lazio ya immobileyi satacak vedatı as yapacak ya da yedek forvet için alacak vedatı
ama yedek forvetleride gayet iyi coicedo mu ne. anlamadım yani lazio neden bu kadar para veriyor.
Aynı elmas'tan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ocak ayında fesih edeceklerdi bunun sözleşmesini sonra 4-5 maç sonradan girdi bir şey de oynadığı yok.Renktas , Elmas zaten genc bir yetenekti, o yasta güzel oyunlar sergiledi Fenerbahce‘de.
Gitti Takimda SSC Neaple yani o paralar normal , son 2-3 senedeki Transferlere bak.
Ama Vedat Muriqi - Lazio Rom biraz garip geldi belki gercekten oyuncuyu istediler ama ne gösterdiki böyle bi miktar ödesiler ?
Avrupada varligi yok, Süper Lige fena degildi, Takimi Ligden kötü durumda, Vucüt yagli, öyle özel bir oyuncu degil .
Ama neyse bu sene Sampiyon biziz!
Luiz Gutsavoyu‘da Lyon istiyormus!
Biz oyuncu satamazken bunlar her sene Rekor satis yapiyor, bide isin tuaf tarafi.
Limit geldi hemen Lazio Vedati istedi.
Yok daha neler ... öncenden 1 Haber bile yoktu .
Elmas yetenekli çocuk ve napoli taraftarı da beğeniyor. 20 yaşında olduğunu unutmamak lazm
Cacik olmaz ondan.
Evelediler gevelediler, sonra son gün buna bizi mecbur ettiler.diagnaya 13 verdik lazio 18 vermis murice cok mu? halen sinirden yerimde duramiyorum aklima geldikce diagne 13 nasil verildi![]()
Aynı elmas'tan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama ocak ayında fesih edeceklerdi bunun sözleşmesini sonra 4-5 maç sonradan girdi bir şey de oynadığı yok.
Elifin gençliğini ortya atıp iyi oynadı o parayı haketti diyorsak bugün abdulkadir 40 milyon, sorloth 60tan aşağıya gitmemesi gerekir.
ten rengi beyaz olan biri için fazla iyimser sözler bunlar.lazio ya immobileyi satacak vedatı as yapacak ya da yedek forvet için alacak vedatı