Vedat Muriqi Resmen Fenerbahçe'de

Bu kazmayı almaktan hem kurtulduk hem de Fb'ye girdi 1 taşla bir sürü kuş

Beni asıl düşündüren bunların Uefa’dan ceza alma riski bulunmasına rağmen bu transferleri yapmaları. Daha sattıkları adam da yok.

Boluya sattıkları gibi bir düzenbazlık düşünüyorlar kesin.

Bu sefer şerefsiz Uefa ile anlaştıklarını tahmin ediyorum. Deniz Türüçü de alırlar ve sonra transfer cezası verirler bunlara transferleri bitirdikten sonra. Elif hanım için de bir düzenbazlık yaparlar. 5’e satıp 15 gösterirler mesela.

Bu sefer şerefsiz Uefa ile anlaştıklarını tahmin ediyorum. Deniz Türüçü de alırlar ve sonra transfer cezası verirler bunlara transferleri bitirdikten sonra. Elif hanım için de bir düzenbazlık yaparlar. 5’e satıp 15 gösterirler mesela.
Yapmadıkları iş değil, Ali Koç 1-2 seson avrupaya gitmesek de olur dedi. Adamların bakış açısı küçük, şampiyon olmayı geçtim, bizi yenmeleri en büyük başarıları.

Kesinlikle yasal olmayan bir dönemece girdiler

Ligten cekilmenin tam vakti. Rezil olmaktansa serefimizle cekilelim ligten. Bir yolunu buluruz. Bunlarla simdi mucadele edilmez

Genel toplamda itin bir tarafına soktuğumuz Diagne'den bile iyi olmayan santraforu almak için bir tarafımızı yırtmamızın sonlanmasından memnun oldum. Biz hızlı, top taşıyabilen santrafor diyoruz adamlar Peter Crouch'un gençliğiyle 1.5 ay yiyorlar. Şunu anlamamız lazım en azından gelecek sezon için Fenerbahçe'yle hedeflerimiz aynı değil, yarışımız ortak değil, dolayısıyla yönelimlerimiz de farklı olmalı. Ayrıca ligde öyle böyle 30 gol atan herif varken yarım sezon top oynayan adamın peşinden delice koşulmasını bir türlü anlamlandıramamıştım. Fener'de para kaldı mı bilmiyorum ama hala Sow-Webo-Niang fantazilerinde gezen taraftar Vedat 1. santrafor olursa 10. haftada duman eder herifi. Bu adamdan anca çift santrafor alman lazım ki esas maharet böyle pivot santraforların yanına daha maharetli 9.5'u getirmekten geçiyor. Esas para dünya genelinde oraya harcanır. Costa-Griezmann, Mandzukic-Ronaldo, Seferovic-Felix gibi. Bunlar daha bol piyasası olan herife evi arabayı bastılar, ötekini nasıl alacaklar, öyle bir oyun zekaları var mı onu bile bilmiyorum.

Neyse hayırsız uğursuz olsun. Yönetimdeki transfer beceriksizliğinden olsa da ikinci bir Akbaba kazığı yemediğimiz için mutlu oldum. Yine de şu herifle 1.5 ay uğraşmak, takımı 1 sezonda yine santraforsuz başlatmak adına kararlı adımlar atmak bizim de aynı tas aynı terane olduğumuzun göstergesi. Hiç zannetmesem de bu saçma transfer hikayesinin bizim gözümüzü açmasını umuyorum. Seneye biz Fener-Beşiktaş'tan önce City-Madrid'le yarışacaksak ona uygun hamleler yapmak mecburiyetindeyiz. Elimizde beğenmediğimiz adamdan daha statiğini, daha skorsuzunu almak için bu kadar çaba harcamamız beni gelecek sezon için en az geçen sezonki kadar korkutuyor.

Gün yüzü görmesin, patır patır patlasın ellerinde.

İğneyi de birazcık kendimize batırmamız lazım. Adam sözleşmeli rize oyuncusu. Biz kulübüyle hiçbir temas kurmadan oyuncuya yöneliyoruz. E hani fenere gitmek istemiyordu. Söylendiği gibi 3,5 milyona aldılarsa biz kaç para teklif ettik de kabul etmediler

E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beni asıl düşündüren bunların Uefa’dan ceza alma riski bulunmasına rağmen bu transferleri yapmaları. Daha sattıkları adam da yok.

uefa resmen fbye izin verdi karardan önce transferleri yap diye.. en geç haziranın sonunda kararın açıklanması gerekiyordu.. uefa da nasıl kirli işler döndüğü herkes tarafından biliniyor.

Kostas Mitroglou>Vedat Muriqi bunu tartışmaya gerek bile yok.

Diagneden bin kat iyiymiş. Bu adam geçen sene süper lig seviyesinde oynamıyordu yaşı genç değil üst üste 8-9 maç gol atamamışlığı var ligin ikinci yarısı 4 yiyip 3 atan rizede 10 gol attı diye mi kral oldu? Abi az bi rize maçı izleseniz anlardınız olay vedatta değildi arkasında aatıf nakoulma samudio aminu falan dehşet atıyodu zaten gol atmamak imkansızdı. Bu senenin ilk yarısında 17 maçta 5 gol atmış bu adam ikinci yarı rize transfer yapıp açık oynamaya başlayınca gol atmış bir forvet baya abarttınız fernandao bundan iyiydi çok net söylüyorum. Ayrıca okan hocadan önce 3 golü var vedatın. Diagne dediğiniz adam 2017-18de ikinci sezondan başladı hala öyle böyle atıyor. Diagne övmüyorum ama vedattan 10 kat iyi.

Ben Vedat'ın FB'ye uçuk bir rakamla gittiğini sanmıyorum. Herkes yolunacak kaz, kazık filan diyor da Rize, FB'ye kazık atmaz, onların derdi bizimle. Muhtemelen gayet makul, kelepir diyebileceğimiz bir paraya kapattılar. İlaveten takasta gidecek kiralık ve bonservisli oyuncular da zaten kadrolarında fazlalık olan ve gönderip kurtulmak istedikleri isimler. Bir taşla iki kuş vurmuş oldular böylece. Başarılı bir transfer gerçekleştirdi şam şeytanları, yiğidi öldür hakkını ver.

Bu arada herkes Ultraslan'a sallamış filan da bu sallayanların Ultraslan kadar şu kulübe faydaları olmuş mudur? Bu oluşum Galatasaray adına var olan en sağlam oluşumlardan biri ve duruşlarını her daim takdirle karşılamışımdır. Bu olayda biraz erken davranıp ofsayta düşmüşlerdir, olabilir ama önümüzdeki sezon yine her zamanki gibi çok güçlü bir şekilde armanın yanında olmaya devam edeceklerdir.

İğneyi de birazcık kendimize batırmamız lazım. Adam sözleşmeli rize oyuncusu. Biz kulübüyle hiçbir temas kurmadan oyuncuya yöneliyoruz. E hani fenere gitmek istemiyordu. Söylendiği gibi 3,5 milyona aldılarsa biz kaç para teklif ettik de kabul etmediler

E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saçma,rizenin gudubet baskani bile teklif verdigimizi soyledi canli yayinda,nasil klubuyle irtibata gecmemisiz ,ruhuna mi islenecekti rizenin yedek dusunulen topcu icin !

Geri
Üst Alt