- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Bu kazmayı almaktan hem kurtulduk hem de Fb'ye girdi 1 taşla bir sürü kuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boluya sattıkları gibi bir düzenbazlık düşünüyorlar kesin.Beni asıl düşündüren bunların Uefa’dan ceza alma riski bulunmasına rağmen bu transferleri yapmaları. Daha sattıkları adam da yok.
Boluya sattıkları gibi bir düzenbazlık düşünüyorlar kesin.
Yapmadıkları iş değil, Ali Koç 1-2 seson avrupaya gitmesek de olur dedi. Adamların bakış açısı küçük, şampiyon olmayı geçtim, bizi yenmeleri en büyük başarıları.Bu sefer şerefsiz Uefa ile anlaştıklarını tahmin ediyorum. Deniz Türüçü de alırlar ve sonra transfer cezası verirler bunlara transferleri bitirdikten sonra. Elif hanım için de bir düzenbazlık yaparlar. 5’e satıp 15 gösterirler mesela.
Beni asıl düşündüren bunların Uefa’dan ceza alma riski bulunmasına rağmen bu transferleri yapmaları. Daha sattıkları adam da yok.
Saçma,rizenin gudubet baskani bile teklif verdigimizi soyledi canli yayinda,nasil klubuyle irtibata gecmemisiz ,ruhuna mi islenecekti rizenin yedek dusunulen topcu icin !İğneyi de birazcık kendimize batırmamız lazım. Adam sözleşmeli rize oyuncusu. Biz kulübüyle hiçbir temas kurmadan oyuncuya yöneliyoruz. E hani fenere gitmek istemiyordu. Söylendiği gibi 3,5 milyona aldılarsa biz kaç para teklif ettik de kabul etmediler
E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi