# Vedran Ćorluka

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

Başta cok iyi oyuncu ama gereksiz diyodum yönetim kanat transferinde hareket etmedigi için gerekli :D Acil alınmalı :D üstelik 6 mil euro cok iyi fiyat gerçekse tabi haber

Sabri,ye servete bel bağlamak yok artık daha ne istiyorsunuz?Bir bir kazmalardan kurtuluyoruz işte.

Her ne kadar çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünsemde

Bu transfer mantığına karşıyım,kimler konuşuluyorken kimlere geldik.

Biz gerekli olanı arıyoruz,herhangi bir oyuncuyu değil.

Yabancı sınırlamasını düşündüğümüz zaman,bu oyuncu ekstra olarak görünüyor bana.

valla mevcut şartlar düşünüldüğünde iyi bir transfer gibi duruyor. kiralık olarak gelmesi ve opsiyonunun bulunması güzel. sabriyi izlemek istemiyorum artık

valla mevcut şartlar düşünüldüğünde iyi bir transfer gibi duruyor. kiralık olarak gelmesi ve opsiyonunun bulunması güzel. sabriyi izlemek istemiyorum artık

bence mevkii oalrak değerlendirirsek gereksiz olur. kötü oyuncu değil ama. yabancı hakkın ofansif oalrak kullanmalıyız. eboue sağ açık yapmak macera olur.

biz ofansif olarak adam gerekli.

bence bu tarz bi adama ihtiyaç var eboue ve stoper yedeği olması şart yoksa önemli maçlarda bu iki bölgede eksik olursa bütün sezonun içine edilebilir.

Corluka - Ujfa - Semih - Eboue

Muslera​

Böyle bir defans hattı ile tek pozisyon vermezsin ama geriye kalan iki yabancının oyunu değiştirebilecek çok yaratıcı isimler olması lazım.

Bu defans hattı dünyanın en iyilerinden biri olur ama sadece bu 5li açısından konuşuyorum...Corluka eboue bekleri ne demek ya,inanılmaz birşey,rüya gibi...

eboue semih ya da ulfaliji sakatlanırsa maalesef ne servete, ne gokhan'a ne de sabriye guvenebiliriz. bu yuzden boyle bi transfer sart.

kontenjan sıkıntısı oldugu dogru. bence terim eboue ulfa ya da corluka'nın 2'sini oynatır. 1' kisi yedekde bekler.

hem Ambarat hem de Corluka transferini bekliyorum.

Yaaa kandiriyolar bizi

Bu defans hattı dünyanın en iyilerinden biri olur ama sadece bu 5li açısından konuşuyorum...Corluka eboue bekleri ne demek ya,inanılmaz birşey,rüya gibi...

Çok güzel de geriye 2 yabancı kalıyor ki biri Melo diğeride Elmander desek kanatlar yine değişmiyor.Olcan-Hamit-Gökhan Töre gelse böyle bir defans çok güzel işler ancak.

Çok güzel de geriye 2 yabancı kalıyor ki biri Melo diğeride Elmander desek kanatlar yine değişmiyor.Olcan-Hamit-Gökhan Töre gelse böyle bir defans çok güzel işler ancak.

iyide fatih terim sisteminde defans yapmak değil ki - gole dönük.

gelece sene için hayır demem, ama alınabliecek varsa ofansif..

avru

Fatih Terim bu adamı aldırtmalı. bu takımın hücumda sorunları yok değil var. ama o hücum eksikliğini ilerleyen yıllarda kapatırız. önemli olan takımın savunmasını oturtmak. iskeleti oluşturmak.

çorluka bu takıma çok şey katar.

muslera-eboue-semih-ujfa-çorluka-melo-selçuk-emre

bu iskelete bu savunma ve orta saha gücüne sahip takımı Türkiyeyi bırak avrupada bile olağanüstü oyuncuları olmayan takımlar gol atmakta çok zorlanır.

Fatih Terim bu adamı aldırtmalı. bu takımın hücumda sorunları yok değil var. ama o hücum eksikliğini ilerleyen yıllarda kapatırız. önemli olan takımın savunmasını oturtmak. iskeleti oluşturmak.

çorluka bu takıma çok şey katar.

muslera-eboue-semih-ujfa-çorluka-melo-selçuk-emre

bu iskelete bu savunma ve orta saha gücüne sahip takımı Türkiyeyi bırak avrupada bile olağanüstü oyuncuları olmayan takımlar gol atmakta çok zorlanır.

iyide sorunu çözmek gerekli bence önce..

sezon sonundada çorlukayı alabilirsin.

ya kanat oyuncusu alıp bitereceksin bu derdi- ya sezon başında çorluka-drogba-shagiri kimi isimleri alıp takımı uçusa geçireksin.

avrupa için sezon başında bu kadro yardırır.

--------------muslera----------

--eboue------ujfa-----semih----corluka----

------hamit------melo-------selçuk----

---shagiri---------------------emre ç.-----

------------------drogba------

Madem hücumcu almaya niyetleri yok gelsin Corluka da en azından savunmamız sağlam olsun.

----------------Muslera----------------

----------Semih--------Ujfalusi--------

Eboue---------------------------Corluka

-----------Alper-------Selçuk----------

Gökhan---------------------------Emre

----------Drogba------Emenike--------

bu kadarodaki tek sıkıntı kale+defans hattına 4 yabancı hakkını kullanmış olmamız gibi duruyor. sanırım hiç bir dönem ne biz ne fb nede bjk böyle birşey yapmamıştır.

hırvat maçında cok beğenmiştim.....taş gibi adam.....alternatif olur...golü bir şekilde nasılsa atıyoruz..ayrıca sakatlık cezalar oluyor.....maliyetide ucuz

Arkadaşlar neden Yabancıları sadece ilk 11 için düşünüyorsunuz. Nedir yani.. Eboue var diye Sağ bek almayacak mıyız. Bu adam disiplinli adam joker oyuncu Ujfa gibi heryerde oynatırsın. Baktın defansda eksigin var oynatacaksın Corluka'yı..

Bjk kaç tane yabancısı var yedekde.. Hepsi kaliteli olmasada eksik anında devreye sokuyorlar..

Seneye ŞL düşünülüyorsa bench'dede kaliteli yabancıların olacak.

transfer yapmak icin transfer yapmayın!!

Arkadaşlar neden Yabancıları sadece ilk 11 için düşünüyorsunuz. Nedir yani.. Eboue var diye Sağ bek almayacak mıyız. Bu adam disiplinli adam joker oyuncu Ujfa gibi heryerde oynatırsın. Baktın defansda eksigin var oynatacaksın Corluka'yı..

Bjk kaç tane yabancısı var yedekde.. Hepsi kaliteli olmasada eksik anında devreye sokuyorlar..

Seneye ŞL düşünülüyorsa bench'dede kaliteli yabancıların olacak.

corluka yedek oturmak için gelmez türkiyeye.

----------------Muslera-------------

Eboue---Semih----Ujfa---Corluka

------- Selcuk-------Melo---------

---------------Emre----------------

Hamit----------------------Gokhan

--------------Suarez (?)-----------

Geri
Üst Alt