# Vedran Ćorluka

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

Bana göre mevki olarak yanlış bölgeye transfer olur.Corluka'nın kalitesine laf adam da tanımıyordur büyük ihtimalle.

Ayrıca bu haberin gerçeklik payı varsa yönetimden bunu CNN'e sızdıran haini merak ediyorum.

ŞAHANE olur lan inanamadım bi an:D Daha yaşı 25 hem stoperde hem sağ bekte hakkını verir. Bu sene 4-5 maçını izledim Tottenham'ın hiç görmemiştim. Sağ beklerinde sağlam kopmalar yaratan bi adam vardı ama. Kyle Walker'mış sağlam eleman. Onun arkasında kaldı bu sene. O adam oturdu artık oraya Corluka zor oynar sağda. 4 tane de çok sağlam stoperleri var Corluka'yı satmayı düşünürler bence, ama ucuz yollu bi fiyat olmaz orası kesin.

Gelip de kenarda oturabilecek mi ki bu adam biri sakatlanırsa oynatırız diyorsunuz?

Tottenhnam 6 milyon avro opsiyonla 6 aylik kiralik olarak satacagini aciklamis lille ve lyon yakindan ilgileniyor.

Kyle Walker gibi bir oyunculari var corluka fazla tottenham a :)

6 milyon bu adam için bir şey değil

Eğer doğruysa belli ki Eboue'yi sag açıkta düşünüyor hoca.

Ujfa'dan sonra Semih'in yanına şimdiden adam alıyoruz da olabilir.

stoperde de oynuyosa ilerde ujfalusi yerinede yatırım olur.

opsiyonlu kiralanırsa çok ama çok iyi olur pazarlıkla 4 e alırız

6 milyon zaten ölü fiyatı bu adamın. Daha 1 miligram düşmezler. Hatta 6'ysa direk alıp getirsinler.

Aslında gereksiz ama konu Corluka gibi joker bir adam olunca...

6 ya alsak daha ne indirimi?Bu adamın ederi 12-13 milyon euro

Tottenhnam 6 milyon avro opsiyonla 6 aylik kiralik olarak satacagini aciklamis lille ve lyon yakindan ilgileniyor.

6 milyon mu ? Corluka en az 12 eder ya

Corluka'ya 6 milyon euro istiyorlarsa akşam pazarı niyetine kapıp getirsinler. Süs olarak durmasına bile razıyım :yenieek:

Sol bekte kendisini hiç izlemedim ama sağbek ve stoper mevkinde bir kaç maçını izledim, hayran kaldığım stoper tiplerinden ve çok yönlü defansif bir futbolcu.

Daily Mail ve Equipe gazetesinin official haberidir yani kesin bilgi fiyati 6 milyon avro.

Gelmez bence ama gelirse faydalı olur bize.

eboue sag acık oynar-corluka sag bek olur. cokta güzel olur bence.

7 verip alalım. Savunma taş gibi olursa gol yemeyiz, nasıl olsa küçük Melo'yla bile gol atıyoruz :asd: Hadi 4-1 yenmeyelimde 3-0 yenelim. Fark bir gol yememiş oluruz :) Derbilerde de yenilme şıkkı ortadan kalkar bence. Defansın Eboue-Ulfaluji-Semih-Corluka ve Muslera olursa, o takım derbilerde bile gol yemez. Bir şekilde atarda. Luganolu fener hep şampiyonluğu kovaladı, 90+ 8de bile olsa gol atıyordu, ama yemiyordu. Ne zaman Lugano gitti, Fener bitti. Corlukaya hayır diyen olursada sabaha kadar döverim.

Ayrıca, Corluka gelirse, Riera vitesi 2ye takar. Arkanın sağlam olduğunu bilen futbolcu daha cesur oynar. Arkada Hakan Balta varken oynayan Riera ile Corluka ile oynayan Riera arasında bin kat fark olur tahminim.

neyse yaaa , hayirlisi ise olsun derim, Corlukayi iyi tanimam ama FT beyendiyse ve faydali olur diyorsa bize eyvallah demek düser

neyse yaaa , hayirlisi ise olsun derim, Corlukayi iyi tanimam ama FT beyendiyse ve faydali olur diyorsa bize eyvallah demek düser

Gelse, Semih'le Urfalıdan hatta Eboueden önce yazarsın kadroya, öyle bi adam :)

KAP'a bildirim yapmadan resmi teklif yapılıyormu ki?

Geri
Üst Alt