# Vedran Ćorluka

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

Corluka istenmiyor forumda şaka gibi ;)

Corluka defansın heryerinde oynayan mükemmel bir adam, çok kaliteli.Eboue yokken sağbek oynar, sol bek oynar hatta bana kalırsa Ujfaluji veya Semihi kesecek kalitede.

Corluka istenmiyor forumda şaka gibi ;)

Corluka defansın heryerinde oynayan mükemmel bir adam, çok kaliteli.Eboue yokken sağbek oynar, sol bek oynar hatta bana kalırsa Ujfaluji veya Semihi kesecek kalitede.

fiyat , yabancı sınırı , öncelik yüzünden istenmeyebilir . aksi durumlar komiktir

Corluka-Eboue sağ kanadı top class takımların bir alt seviyesinin en iyi sağ kanatlarından biri olur, bu kadar olumsuz bakmayın bu transfere.

Konu Corluka´nin kalitesi degil bence. Ihtiyaci gidermeden Corluka´yi almak. Ihtiyacimizi gider, sonra al Corluka´yi. ya da Corluka´yi al, üstüne ihtiyacimizi gider :D Ama yap yani

fiyat , yabancı sınırı , öncelik yüzünden istenmeyebilir . aksi durumlar komiktir

aynen.. 1 aydır uğraşılan isimlerin ofansif yönde. yabancı sınırı var hem, . hep ofansif oyuncu alınması yönünde açıklamalar oldu bugune kadar.

corluka mevki anlamında iyi isim ama , şıda düşündürür madem o fiyatla alma imkanı vardı niye almadılar baştan. bu takımın ofansif anlamında sıkıntıları varken sağ bek almak ne amaçlıdır...

acaba eboue yi ileride mi düşünüyor hoca? corluca nın önünde kazımın yerine

Bu adam sağ bekte Eboue'den, stoperde de Ujfalusi'den iyi değil. Abartmayın isterseniz Eboue'de jokerdi ilk geldiğinde sağ bekten başka bir yerde oynayamıyor. Kaliteli bir oyuncu ama gereksiz.

Yedek olmaya gelmez nasıl bir laf ya? Sanki orada vazgeçilmez oyuncu. Artı kiralık formülü konuşuluyor, adamı kiralar sezon sonu alırsın. Amma abarttınız arkadaş, gelir oturur da paşa paşa. Sanki Shaqiri gelse as oynayacaktı direk. Boş boş konuşuyorsunuz yemin ederim.

Yedek olmaya gelmez nasıl bir laf ya? Sanki orada vazgeçilmez oyuncu. Artı kiralık formülü konuşuluyor, adamı kiralar sezon sonu alırsın. Amma abarttınız arkadaş, gelir oturur da paşa paşa. Sanki Shaqiri gelse as oynayacaktı direk. Boş boş konuşuyorsunuz yemin ederim.

shakiri gelse as olacak tabi. senin sag acıgındaki kazımı kesemeyecekmi?

Şakiri as oynardı

Çorluka eğer EPL den TSL ye geliyorsa as oynamak için geliyordur

Kiralık formülü düşünülebilir dediğin gibi

shakiri gelse as olacak tabi. senin sag acıgındaki kazımı kesemeyecekmi?

Şakiri as oynardı

Çorluka eğer EPL den TSL ye geliyorsa as oynamak için geliyordur

Kiralık formülü düşünülebilir dediğin gibi

Allah Allah ya, 7 yabancıyla mı oynamayı düşünüyorsunuz? Ezip geçen Baros-Elmander ikilisini bozacaktı öyle mi? Öyle kafadan kadroya yazmak kolay, ben de dün gece kimleri kimleri yazdım, hayat bu kadar toz pembe değil.

Vedran Ćorluka cok kaliteli bir oyuncu defansin her hattinda oynar,bence gereklimi evet gerekli,önceliklimi bence degil,gelirmi orasida tartisilir,eger alirsak sag bek olarak oynaticagimizi sanmiyorum %99 stoper oynaticaktir hoca,semihin yeni partneri olur,cünkü gelirse oynamak isteyecektir yazin malum sampiyona var,yedek olacagi bir takima neden gitsin.

Allah Allah ya, 7 yabancıyla mı oynamayı düşünüyorsunuz? Ezip geçen Baros-Elmander ikilisini bozacaktı öyle mi? Öyle kafadan kadroya yazmak kolay, ben de dün gece kimleri kimleri yazdım, hayat bu kadar toz pembe değil.

forvete sercanı düşünmüştüm ben:D

Sertaç sakin olur musun biraz.

Vedran Ćorluka cok kaliteli bir oyuncu defansin her hattinda oynar,bence gereklimi evet gerekli,önceliklimi bence degil,gelirmi orasida tartisilir,eger alirsak sag bek olarak oynaticagimizi sanmiyorum %99 stoper oynaticaktir hoca,semihin yeni partneri olur,cünkü gelirse oynamak isteyecektir yazin malum sampiyona var,yedek olacagi bir takima neden gitsin.

Bende bunu anlamıyorum neden Semih'in yeni partneri oluyor. Ujfalusi'ye karşı sırf yaşından dolayı bir ön yargı var.

Bu haberin doğruluğu kesinleşti mi?

-----muslera---------

-eboue-----ujfa----semih----h.balta------

----------melo-selçuk--------

-shaqiri---------------emre ç-----

----------elmander--------

baros yine sakatlandı, geri dönerde performası iyi olur diye beklemeyin derim..

baros hep aynı durumda. 4-5 çoşar sonra 2-3 hafta olmaz. sakatlıktan dönü sabır deriz sonra sezon biter puan durumuna bakar ahh vahh keşke alsaydık birini deriz...

Geri
Üst Alt