# Vedran Ćorluka

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

Bende bunu anlamıyorum neden Semih'in yeni partneri oluyor. Ujfalusi'ye karşı sırf yaşından dolayı bir ön yargı var.

Ben kendi fikrimi yazmadim teknik heyet alirsa olabilecek olasiligi yazdim hayir adami forvette oynaticaklarsa onu akil edemedim :D

Mantikli düsünürsek adam oynamak icin gelecek neden premier ligde en üst seviyedeyken bizi tercih etsin,bazi arkadaslarda Vedrani belliki hic seyretmemis bana göre ciddi iyi stoperdir.

Benim fikrimi soruyorsan Ujfalusi veya x oyuncunun yasi benim konusucagim en son olaydir,ben perfonmasina bakarim bu perfonmansini devam ettirsin 50 yasina kadar oynasin,heleki bu kadar genclesmisken takim...

-----muslera---------

-eboue-----ujfa----semih----h.balta------

----------melo-selçuk--------

-shaqiri---------------emre ç-----

----------elmander--------

baros yine sakatlandı, geri dönerde performası iyi olur diye beklemeyin derim..

baros hep aynı durumda. 4-5 çoşar sonra 2-3 hafta olmaz. sakatlıktan dönü sabır deriz sonra sezon biter puan durumuna bakar ahh vahh keşke alsaydık birini deriz...

Tamam.

-----muslera---------

-eboue-----ujfa----semih----h.balta------

----------melo-selçuk--------

-shaqiri---------------emre ç-----

----------elmander--------

baros yine sakatlandı, geri dönerde performası iyi olur diye beklemeyin derim..

baros hep aynı durumda. 4-5 çoşar sonra 2-3 hafta olmaz. sakatlıktan dönü sabır deriz sonra sezon biter puan durumuna bakar ahh vahh keşke alsaydık birini deriz...

Milan haftaya dönecek büyük ihtimalle,cok büyük bir sakatlik degildi,her futbolcuda olabilir o sakatlik,yazinda turnuvalari var kendine eminim iyi bakiyordur döndügünde cogu macta yer almak isteyecektir oynicaktirda.

Yazin satacagiz zaten ne kadar parlatirsak bizim yararimiza sonucta bonservis bedeli alacagiz Milan'dan.

Ciddi bir gelişme mi oldu?

Ben kendi fikrimi yazmadim teknik heyet alirsa olabilecek olasiligi yazdim hayir adami forvette oynaticaklarsa onu akil edemedim :D

Mantikli düsünürsek adam oynamak icin gelecek neden premier ligde en üst seviyedeyken bizi tercih etsin,bazi arkadaslarda Vedrani belliki hic seyretmemis bana göre ciddi iyi stoperdir.

Benim fikrimi soruyorsan Ujfalusi veya x oyuncunun yasi benim konusucagim en son olaydir,ben perfonmasina bakarim bu perfonmansini devam ettirsin 50 yasina kadar oynasin,heleki bu kadar genclesmisken takim...

Corluka kaliteli ama sağ bekte Eboue'den, stoperde Ujfa'dan iyi değil yani gereksiz olur..

Cnn Türk dışında ciddi bir kaynak var mı bu habere?

O zaman İngiltere basınında çıkmadan pek de itibar etmemek lazım bu habere.

Anıl Kılıç Nickli Üyeden Alıntı

Corluka - Ujfa - Semih - Eboue

Muslera

Böyle bir defans hattı ile tek pozisyon vermezsin ama geriye kalan iki yabancının oyunu değiştirebilecek çok yaratıcı isimler olması lazım.

hadi arkasi iyi 4 yabanci , 2 yabanci daha hakkin var gerisi ne olacak ? Melo"yuda koyduk kaldi 1 yabanci. ben ön bölgede (Sag kanat sol kanat forvet hatta orta saha"ya ) tek yabanci ile cikmam sahaya sahsen !!

bu adam isteniyorsa eboue gelene kadar sağ bek, geldikten sonra sol bek oynatılması düşünülüyor demektir ama baros iyileşince yabancı sınırlamasında durumu ne olur bilinmez

Nasıl olsa zamanında defans yok diye Kewell'ı defans,forvetimiz olmadığından Servet'i forvet oynattık.Alsınlar ya nolcak,Baros sakatlandığında Corluka'yı forvette oynatırlar.Alıştık zaten bizler.

Şuan en aciz bölgemize gelecek.

O yüzden çok doğru bir transfer olacak.

Nokta transferi.

hala neyi bekliyorlar ,hicbir sey beceremiyorlarsa bu kalitede 2 adami kiralayip getirsinler

kesinlikle birbirlerini yemekten transfere vakit bulamıyorlar

sabri artık bırkasın,sağ acıkdan daha fazla istiyorum bu adamın gelmesini

Ujfaluji-Semih-Corluka-Çağlar

Kaybetmemizin büyük sebebi Sabri.

Bu adam sakatken 9 da 9 yaptık geldi dökülüyoruz, o yokken sağ kanat nasıl işliyordu.

Ujfaluji oynarkende aynısı oluyordu Fatih hoca gör artık olmuyor Sabriyle.

Ujfaluji-Semih-Corluka-Çağlar

Kaybetmemizin büyük sebebi Sabri.

Bu adam sakatken 9 da 9 yaptık geldi dökülüyoruz, o yokken sağ kanat nasıl işliyordu.

Ujfaluji oynarkende aynısı oluyordu Fatih hoca gör artık olmuyor Sabriyle.

adam yokki.mecburiyetten oynatıyor

Sabriyle olmuyor corlukayı almak lazım

Geri
Üst Alt