# Vedran Ćorluka

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

Corluka harikadır. Bence gelsin. Çok da iyi olur. Defans çok sağlam olur.

Yönetimdeki sorun şu: Çok fazla borcumuz var ve yönetimde bu yüzden transfer yapılmaması gerektiğini düşünen yöneticiler var. Haklı da olabilirler zaten lideriz. Baros da takımla çalışmalara başladı 2 hafta sonra hazır olur. Sabride 1-2 maç sonra daha iyi oynamaya başlar yavaş yavaş form tutuyor ama özgüvenini kaybetmeye başladığı da çok açık. Şu haliyle de ligin en iyi kadrosuyuz bence Sow transferi dahil

Ama yinede sağ kanada tek bir transfer fena olmaz

Yönetimdeki sorun şu: Çok fazla borcumuz var ve yönetimde bu yüzden transfer yapılmaması gerektiğini düşünen yöneticiler var. Haklı da olabilirler zaten lideriz. Baros da takımla çalışmalara başladı 2 hafta sonra hazır olur. Sabride 1-2 maç sonra daha iyi oynamaya başlar yavaş yavaş form tutuyor ama özgüvenini kaybetmeye başladığı da çok açık. Şu haliyle de ligin en iyi kadrosuyuz bence Sow transferi dahil

Sabri mi?

Ligin en iyi takımında Sol bek yok sakatlansa yedegi yok.

Ligin en iyi takımında Yaratıcı oyuncu yok. Mücadeleyle fark yaratabiliyorsun.

Ligin en iyi takımında Sezon basında gönderilmeyi düşünülen adam sakatlanınca gol atamıyosun posizyona giremiyosun.

Ligin en iyi takımında Sag bek yok.

Ligin en iyi takımında alternatif stoper yok.

Ligin en iyi takımında Sag acık Kazım/yigit Sol acık Riera/emre..

Ligin en iyi takımında en cok gol atan oyuncu Selcuk..

Ligin en iyi takımında Sol bek yok sakatlansa yedegi yok.

Ligin en iyi takımında Yaratıcı oyuncu yok. Mücadeleyle fark yaratabiliyorsun.

Ligin en iyi takımında Sezon basında gönderilmeyi düşünülen adam sakatlanınca gol atamıyosun posizyona giremiyosun.

Ligin en iyi takımında Sag bek yok.

Ligin en iyi takımında alternatif stoper yok.

Ligin en iyi takımında Sag acık Kazım/yigit Sol acık Riera/emre..

Ligin en iyi takımında en cok gol atan oyuncu Selcuk..

Doğru söze ne hacet.. Fener tek bir iddaa ile piyasaya çıktı. Sow'u alacağız dediler aldılar. 'Sad bad True' Bizim başkan kaç tane vaat verdi bize? Kaç kişi için 'tamamdır, bize bağlı teknik heyet OK dese alacağız.' dedi? Shaqiri değil mesele bu kadar durağan olup hiç bir icraat yapmaması. Eyvallah kral adam, karakteri düzgün, istisnasız en karakterli başkan ama yetiyor mu? Yetmiyor. Bence İmparator başımızda olmasaydı takım geçen yıldan farksız olmazdı. Yönetimin en büyük başarısı İmparator oldu. Tamam, olabilir borçlarımız, giderlerimiz olabilir iyi de o halde Yiğit efendi niye alındı? Takımda niye hala gereksiz tipler var? Neden bunlar hala maaş alıyor? Bazı renktaşlarım Yiğit'e verilen parayı Shaqiri'ye ekleyip, alsaydık diyolla. İnanın başkan bu kadar cesur değil ama olmak zorunda diye düşünüyorum.

Bir söz vardır ya; " Risk almamak en büyük risktir. "

Off inanılmaz olur gerçekten, takımın kalitesi artar. Aynı zamanda forma sastışları da patlar, nereden baksan 8-10 tane Ćorluka forması satılır..

corluka zu leverkusen 3m paund a diyor ftw 1905

sağ bekte corluka olsa o golü yemez maçı muhtemelen alırdık.

Şu adamı da alamadıysak eğer ara transfer döneminde transferle kim ilgilendiyse cidden bu işi bıraksın.Yahu elimizi attığımız adamların içinde 1 tek Yiğit Gökoğlan'ı alabildik.Bakalım son 2 gün kaldı.2 gün sonra belli olacak her şey.Adamlar şikeye batmışken bile 10 milyon basıp ilgilendikleri futbolcuyu getiriyorlar gerçekten çok garip.Acaba teknik heyetin istediği futbolcuları almayan yönetim bir şey mi denemek istiyor.

corluka zu leverkusen 3m paund a diyor ftw 1905

ftw1905 & serefaydin duyumları en az senin duyumların kadar gerçeklik payı içeriyor. fazla ciddiye almayın. onun deyimiyle shaqiri bizdeydi onun haricinde 2 tane daha sürpriz vardı :))

ftw1905 & serefaydin duyumları en az senin duyumların kadar gerçeklik payı içeriyor. fazla ciddiye almayın. onun deyimiyle shaqiri bizdeydi onun haricinde 2 tane daha sürpriz vardı :))

diğerlerini bilmem ama serefaydını birçırpıda silip atmak olmaz

Duyumcuları geçtim duyum lafı dahi yasaklanmalı artık, hepsi palavra. Bir tane tutturursam piyasamı yaparım derdinde hepsi. Taraftar bu adamlara niye prim veriyor onu anlamış değilim. Birini transfer edersek resmi sitede açıklanır ya da bir yöneticimizin ağzından duyarız. Eğer bu olmadıysa zaten transfer bitmemiştir, gerisi hikaye.

Bu Yönetim Transfer Konusunda Sınıfta Kaldı !

Transfer Adına Tek Yaptıkları Doğru FATİH TERİM i Takımın Başına Getirmekti ...

Dua Etsinler Takımın Başında TERİM var ve Rakipler Yaptıkları Şike nin Ahını çekiyorlar !

Zannetmeyin ki UNAL AYSAL Yonetimi Açık çekle Terime İstediğini Al dedi Hoş Alınan Futbolcularda TERİM in KİŞİSEL çabası Daha Büyüktür !!!,

Lafın Özü UNAL AYSAL Kimseyi Kandırmasın , TRANSFER Adına bu sene Hiç Bir Şey Yapmadı , RİERRA Hariç !!!!!!!!

al iste. guya bizi kandircaklar. iki, uc tane baris tarsinda almanyand, ingiltereden adi duyulmamis oyuncu alirlar.

Bence yonetim protesto edilmiyorsa FT' ye dua etsinler. bence kadro kalitesi olarak geçen senelerden çok iyi değiliz.

Hatta kadro genişliği çok kötü.

Sezon başından beri Kazım ve Riera'nın formsuzluğu bu kadar açıkken yonetim söylemesine rağmen yine transfer yapmadı.

Bari transfer yapamayacaksan taraftarı umutlandırma. De ki biz bu sene toparlanacağız. altyapımızı güçlendireceğiz.

inanın ben taraftar olarak böyle söyleseler daha sevinirim. Çünkü böyle bir yapılanma Sadece FT ile yapılabilir.

ama gel gör ki bizim başkan sezon başında direkt başarıya ulaşacak takım kuracağız dedi. bu kadro ile sadece diğer büyük takımlar şike ile uğraşırken belki başarıya ulaşılabilir.

Devre arası yaklaşırken Ünal Başkan İngiltereden sarışın yakışıklı bir forvetten bahsetmişti.

Ben görmedim öyle bir yakışıklı gören var mı?

Bir de Başkan televizyonda canlı yayınlarda Fatih TERİM'e ince ince sallıyor. Bu durumdan da hiç hoşlanmıyorum.

CORLUKA BİTİYOR

Galatasaray, Tottenham’da top koşturan 1.93 boyundaki Hırvat savunmacıyı 750 bin euroya kiralıyor. Sarı-kırmızılılar ile İngiliz kulübü arasındaki pazarlıkların sonuçlanmak üzere olduğu ortaya çıktı

Basel’le bonservis için anlaşamayınca Shaqiri defterini kapatan Galatasaray’da, yönetim ile Fatih Terim arasında esen soğuk rüzgarlar, Bursaspor yenilgisiyle boyut değiştirdi. Şike süreciyle ilgili belirsizlik yüzünden transfer yapmama kararı alan Başkan Ünal Aysal ve ekibi, plan değişliği yaparak, Tottenham’da top koşturan Vedran Corluka’yı kiralamak için düğmeye bastı. Bursa yenilgisi ardından, “Başkanımız ‘hoca söyler, biz transferi yaparız’ demişti. Söyledik, yapmak için uğraşıyorlar ama olmuyor” diyen Terim’in listesindeki isimleri alamayan sarı-kırmızılı yönetimin, 25 yaşındaki Corluka için bu kez ısrarlı olduğu kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların, Hırvat savunmacı için Tottenham ile yürütülen pazarlıklarda son aşamaya geldiği belirtildi. İngiliz kulübünün yarım sezonluk kiralama bedeli olarak 750 bin euro istediği, Corluka’ya ödenecek rakamın ise yaklaşık 1.5 milyon euro olacağı vurgulandı.

Amrabat, Doka, Shaqiri, Wijnaldum ve Matavz gibi hücum oyuncularını isteyen, ancak sonuç alamayan Fatih Terim’in savunmaya takviye talep etmesi şaşkınlık yarattı. Terim’in, Ujfalusi gibi savunmanın her tarafında görev yapabildiği için Corluka’da karar kıldığı öğrenildi. Hırvat yıldızı, Eboue’nin yokluğunda sağ bekte değerlendirmek isteyen Fatih Terim’in, play-off’u da düşünerek hareket ettiği ve Vedran Corluka’nın transferini çok yararlı gördüğü ifade edildi. Tecrübeli hocanın, Corluka’dan, stoper ve sol bekte de yararlanmayı düşündüğü belirtildi.

Milliyet

Corluka Bitiyor

b2e4eCorluka3_0708.jpg

Galatasaray, Tottenham’da top koşturan 1.93 boyundaki Hırvat savunmacıyı kiralıyor.

Haberin Devami GSC Portal'da

Geri
Üst Alt