Venables: "Maradona, Pele ve Messi'yi seyrettim ama Ronaldo hepsinden iyi"

Ben bir otorite olarak dopingçi ve hilekarları futbolcudan saymıyorum lütfen otorite örnekleri verirken bunu da göz önünde bulundurunuz

maradona
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.gerçek ronaldo
.ronaldinho
.c.ronaldo
.messi

Sen o küçük beyninle bana laf attığını falan mı sanıyorsun? Sor bakalım Koray'a ona göre en iyi 2. oyuncu kimmiş, Messi deyince ağlama ama sonra jr. ismailenver.
Yok sana söylemedim inan ki onun için küçük beyin diye filan hakaret etmeyelim üstat daha önce de "piç ettin" dedin...Benden beklediğin anlayışı gösteriyorum sen ise hakaret etmezken hakaret etmeye başladın ayrıca cidden sana yazmadım üstüne neden alındığını da bilmiyorum demek ki öyle bir postun var ama ben mehmete dedim yine de bilgin olsun...Kötü söz sahibini bağlar ayrıca iyi akşamlar demiştim zaten...

doğru demiş adam . maradona pele zamanında oynanan futbol yapısı ile şimdiki arasında çok fark var. eskiden sahada yürüyen 10 numaralar bile efsane olabilirken günümüzün fiziğe dayalı hızlı futbolunda hiçbiri ronaldo gibi iş yapamazdı.

Pele yi izlemedim yaşım yetmedi. Maradona yı canlı canlı izledim. O zamanların futbolu ile şimdiki zaman futbolu çok farklı. Karşılaştırma yapmak anlamsız olur.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

. Recep Tayyip Erdoğan: Ben Ronaldo'ya hayranım. 'Messi mi, Ronaldo mu?' dersen Ronaldo'yu çok daha farklı görüyorum.

Zaten Messi diyordum artık güneşi sağ elime ayı sol elime koysanız da Ronaldo demem. Tabi bu kimsenin şeyinde değil farkındayım.

Tartışmanın iki tarafını da okuduğumda eğer ki konu hakkında pek bir bilgim olmasaydı bile seçeceğim taraf çok net olurdu..Bir taraf mantıklı argümanlar sunarken diğer taraf romantik romantik takılmakta.Adam diyor ki CL şampiyonlukları dağılımı gayet normal bir İtalyan ağırlığı yok,diğer taraf İtalya'da şu şu futbolcu oynadı diye fikrini savunmaya çalışıyor.Trajikomik.Kaldı ki tahminimce ne Maradona'yı izlediler bu övgülerin altını dolduracak kadar ne Messi'den Ronaldo'dan güncel futboldan haberleri var.Futbolun zirvesini CL sanıyorlar ehemehe yapmışlar bir de,e aklın yolu bir ne sanacağız?Oynanan futbol kalitesi ortada.98'den beri dünya kupası izliyorum,izlediğim hiçbir turnuva 2013 CL sezonunun yanına dahi yaklaşamaz mesela futbol kalitesi olarak ve futbol geleceğine yön verme açısından.Devir değişti üzgünüm.Ronaldo ve Messi bambaşka seviyelerdeler,siz belgesel falan açıp cacığa devam edin.

dunya-kupasi-sizi-asar-messinin-babaannesi-kasar.jpg

Pele yi izlemedim yaşım yetmedi. Maradona yı canlı canlı izledim. O zamanların futbolu ile şimdiki zaman futbolu çok farklı. Karşılaştırma yapmak anlamsız olur.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat sıkıntı da o zaten peleyi doğan koloğlu ve halit kıvanç dışında izleyen türk yok ki...İzleyenler yazlık sinemalarda 50-60 sene önce ayhan ışık filmlerinden önce 5 dakikalık özetlerde izledi :)

Tartisma bitmistir, reyis de Kraldocu.

a007cf05c671c36ff1d4614d1d1d854b.jpg

İşte şimdi yanlış safta mıyız diye bir ürperti gelmedi değil

Geri
Üst Alt