- 8 Temmuz 2015
- 35.789
- 70.634
- 3.893
Ben bir otorite olarak dopingçi ve hilekarları futbolcudan saymıyorum lütfen otorite örnekleri verirken bunu da göz önünde bulundurunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jordan da sikeci dopingci bir heriftir.
Yok sana söylemedim inan ki onun için küçük beyin diye filan hakaret etmeyelim üstat daha önce de "piç ettin" dedin...Benden beklediğin anlayışı gösteriyorum sen ise hakaret etmezken hakaret etmeye başladın ayrıca cidden sana yazmadım üstüne neden alındığını da bilmiyorum demek ki öyle bir postun var ama ben mehmete dedim yine de bilgin olsun...Kötü söz sahibini bağlar ayrıca iyi akşamlar demiştim zaten...Sen o küçük beyninle bana laf attığını falan mı sanıyorsun? Sor bakalım Koray'a ona göre en iyi 2. oyuncu kimmiş, Messi deyince ağlama ama sonra jr. ismailenver.
Liderlik anlamındaysa Beckenbauer ve Walter'den sonra yetenek anlamındaysa Gerd Müller ve Rummenige'den sonra bence üstat hürmetler...Gelmis gecmis en iyi Alman futbolcu Lothar Matthäus’dur
Koray gunter-hikmet tanriverdi kavgasi izlesek keske.
Liderlik anlamındaysa Beckenbauer ve Walter'den sonra yetenek anlamındaysa Gerd Müller ve Rummenige'den sonra bence üstat hürmetler...
. Recep Tayyip Erdoğan: Ben Ronaldo'ya hayranım. 'Messi mi, Ronaldo mu?' dersen Ronaldo'yu çok daha farklı görüyorum.
Üstat sıkıntı da o zaten peleyi doğan koloğlu ve halit kıvanç dışında izleyen türk yok ki...İzleyenler yazlık sinemalarda 50-60 sene önce ayhan ışık filmlerinden önce 5 dakikalık özetlerde izlediPele yi izlemedim yaşım yetmedi. Maradona yı canlı canlı izledim. O zamanların futbolu ile şimdiki zaman futbolu çok farklı. Karşılaştırma yapmak anlamsız olur.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ona güven olmaz yarın kandırılmışız der çıkar işin içinden.Tartisma bitmistir, reyis de Kraldocu.
![]()
Tartisma bitmistir, reyis de Kraldocu.
![]()