Vergi Cezası Hakkında KAP'dan Açıklama Yapıldı

Bütün takımlar en az Galatasaray kadar vergi kaçırıyordur eminim . Sadece Galatasaray bu vergi olayı gündeme geliyor .

Bunlar tesadüf değil en azından şu anlık bir tesadüf değil . Gezi Parkı , Berkin Elvan'dan sonra Twitter protestomuzda bardağı taşıran son damla oldu diye düşünüyorum . Ekonomiden hiç anlamam ama Twitter'dan baktığım kadarıyla güvenilir arkadaşlar

3-5 milyon Euro'dan kurtuluruz diyorlar . Had inşallah diyelim yoksa 108 milyon TL'yi ödemek imkansız gibi gözüküyor .

Zaten 500 Milyon civarında bir borcumuz var . Bir de vergi borcu eklenmesin .

Simdi anladinizmi ali dürüst un ağırlığını

Bizimkiler yumruklari konustursun birbirlerine

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama işte o zaman elalemin ağzına sakız veriyoruz kendi elimizle renkdaş. Yani o zaman hangi kurumsallıktan söz ediyoruz biz ben onu anlamıyorum? Hani stadyum gelirleri, şampiyonluk gelirleri, cl gelirleri, sponsorluk gelirleri vs... ile düzlüğe çıkmıştık? Hani ülkedeki en iyi finansal yapıya sahip kulüp bizdik? Ekşi sözlükteki azizenin trolleri başlamış yok vergi kaçırıyorlar vergi kaçakçıları bilmem ne diye... Yani gerçekte öyle olmasa bile ak medya tarafından şu anda öyle lanse edilmeye çalışılıyor. Azizenin trolleri de fırsattan istifade ediyorlar tabi ki... Çok saçma bir durum yaşıyoruz bence..

Her zaman söylediğim gibi sezon başında neler konuşup ne hayaller kuruyorduk, şimdi neler konuşuyoruz işe bak :mad-49:

haklısın kesinlikle daha dikkatli olunması gerekiyor işte Başkan kurumsalık kurumsalık diyor ama bu işlerde göremedik bir kurumsallık:)

kaçakçılıkla alakası yok vuk 359.da sayılır kaçakçılık sahte belge düzenlemek kaçakçılıktır mesela burada vergi ziyaı söz konusu ve buna bağlı resen tarhiyat yapılmış sadece ama aslına bakarsan o kadar basit bir hata ki bizim yardımcıları mali işlerden sorumlu yapsak bu hata yapılmaz...

Aysal artık şu işe bir el atmalı

Bütün takımlar en az Galatasaray kadar vergi kaçırıyordur eminim . Sadece Galatasaray bu vergi olayı gündeme geliyor .

Bunlar tesadüf değil en azından şu anlık bir tesadüf değil . Gezi Parkı , Berkin Elvan'dan sonra Twitter protestomuzda bardağı taşıran son damla oldu diye düşünüyorum . Ekonomiden hiç anlamam ama Twitter'dan baktığım kadarıyla güvenilir arkadaşlar

3-5 milyon Euro'dan kurtuluruz diyorlar . Had inşallah diyelim yoksa 108 milyon TL'yi ödemek imkansız gibi gözüküyor .

ya hocam tutanak düzenlenmiş 17 şubatta ne berkin elvanı bunun inceleme süreci çok daha önceleri alakası yok yani...

az da iğneyi kendimize batıralım kim vergi kaçırırsa ya da vergi ziyaına uğratırsa cezasını çekecektir çekmelidir..o bu yok bu işte...

Allah askina sen bu yazdigina gercekten inaniyormusun? Ne vergi kacirmasi be kardesim. Neredeyse 3 yildir kurumsallasmaktan bahseden yöneticilerimiz var. Avrupanin en iyi 10 takimi arasina girmeyi hedefliyoruz diye aciklamalari var. Bunlari göz önünde bulundururken gercekten böyle yasa disi islere mi bulasacaklarini düsünüyorsun. HEM DE Galatasaray gibi bir kulübün????

Vergi kacirma degil de vergi geciktirmedir bu olsa olsa. Ki bence o da degil. Adamlar atar yapiyor iste bes belli. Cumartesi günü Twitter olayimiz oldu tshirt lerde, hemen ilk is günü bu olay patladi. Bence zamanlama manidar. Bazilarinin lafiyla söylemek gerekirse.

Allah askina sen bu yazdigina gercekten inaniyormusun? Ne vergi kacirmasi be kardesim. Neredeyse 3 yildir kurumsallasmaktan bahseden yöneticilerimiz var. Avrupanin en iyi 10 takimi arasina girmeyi hedefliyoruz diye aciklamalari var. Bunlari göz önünde bulundururken gercekten böyle yasa disi islere mi bulasacaklarini düsünüyorsun. HEM DE Galatasaray gibi bir kulübün????

Vergi kacirma degil de vergi geciktirmedir bu olsa olsa. Ki bence o da degil. Adamlar atar yapiyor iste bes belli. Cumartesi günü Twitter olayimiz oldu tshirt lerde, hemen ilk is günü bu olay patladi. Bence zamanlama manidar. Bazilarinin lafiyla söylemek gerekirse.

Söyledik de anlatamadık...

Vergi kaçırma olsa nasıl uzlaşma yoluna başvuracağız zaten ? Her vergi cezası kaçırma değildir... Keşke biraz araştırılsa,internet denen bilgi denizi var oysa...

ya arkadaşlar olay VERGİ ZİYAI CEZASINDAN ibarettir VERGİ KAÇIRMA yoktur...

kulup çok bariz bir şekilde hatalıdır ve özrüde yoktur....

Valla diyorum ya işte ekonomiden fazla anlamam . Bazı kaynaklar vergi kaçakçılığı diyor bazıları vergi gecikmesi diyor .

Ama vergi gecikmesi olsa neden 108 Milyon TL gibi büyük bir ceza versinler ? Hadi vergi kaçakçılığı olsa neyse .

Valla diyorum ya işte ekonomiden fazla anlamam . Bazı kaynaklar vergi kaçakçılığı diyor bazıları vergi gecikmesi diyor .

Ama vergi gecikmesi olsa neden 108 Milyon TL gibi büyük bir ceza versinler ? Hadi vergi kaçakçılığı olsa neyse .

Vergi kaçakçılığı olsa nasıl uzlaşma yoluna gitmişler idareyle ? Vergi kaçırma olsa bırak uzlaşmayı vergi ziyaı cezasının 3 katını ödersin.

ah be renktaşlar

1-vergi ziyaı ne kadarsa ceza o kadar olur yani 50 tl vergi noksan tahakkuk ettirilmişse 50 tl ceza kesilir ğer bu VERGİ KAÇAKÇILIĞI ile işlenmişse o zaman vergi ziyaı 3 KAT KESİLİR dolayısıyla burada olay şı

bilet 50 tl iken 49 tl dernek adına kesiliyor 1 tl A.Ş. adına kesiliyor

dernek Kurumlar Vergisi mükellefi olmadığı için vergi ödenmiyor ama görüldüğü gibi gerçekte bilet 50 tl

vergi aslı 49

vergi cezası 49

özel usulsüzlük

49 tl*0,08 kdv

binde 7.5 damga

gecikme faizi

toplam 108 milyon TL

Uzlaşmada cezalar kaldırılır

vergi aslı azaltılır

gecikme faizi uzlaşma kapsamında değildir

ok?

Ne diyeyim Mancini gibi bir adamı alacağına vergiyi ödeseydi. Diyorum ya acaba bu adam kendi şirketini bu kadar kötü yönetiyor mudur?

İnan Kıraç Aysal yakınlığı beni endişelendiriyor.Biliyorsunuz şu an ki savaşta bir tarafta hükümet diğer tarafta Cemaat ve KOÇ var.İnan Kıraç'ta Koç ailesinin damadı.

İnan Kıraç Aysal yakınlığı beni endişelendiriyor.Biliyorsunuz şu an ki savaşta bir tarafta hükümet diğer tarafta Cemaat ve KOÇ var.İnan Kıraç'ta Koç ailesinin damadı.

İnan Kıraç-Koç Holding-Aziz Yıldırım ittifakı var.

Aziz bu ittifaktan nemalanıp şampiyonluk peşinde koşup başbakana da sulanıyor.

Terim olduğunda ise işler değişiyor. Çünkü Terim'de başbakan ile benzer siyasi görüş geleneğine sahip.

Aziz ile başbakanı yakınlaştıran Cemaat'e karşı tutumları ve pazarlıklar oradan dönüyor. Başbakan Aziz'i sevmiyor ama cemaat ile ilgili problem yüzünden tek başına 20 Milyon'u yönlendiren Aziz'e de eyvallah çekiyor.

Bunun sorumlusu kesin fenerbahce şikayet etti kesin gsyı şerefsiz takım.

Gecenlerde vergiden bu kadar ödedik diyorlardı.

İnan Kıraç-Koç Holding-Aziz Yıldırım ittifakı var.

Aziz bu ittifaktan nemalanıp şampiyonluk peşinde koşup başbakana da sulanıyor.

Terim olduğunda ise işler değişiyor. Çünkü Terim'de başbakan ile benzer siyasi görüş geleneğine sahip.

Aziz ile başbakanı yakınlaştıran Cemaat'e karşı tutumları ve pazarlıklar oradan dönüyor. Başbakan Aziz'i sevmiyor ama cemaat ile ilgili problem yüzünden tek başına 20 Milyon'u yönlendiren Aziz'e de eyvallah çekiyor.

Aziz'e KOÇ destek vermese Aziz hiçbir şey değil, değil 20 milyona 1.000 kişiye sözü geçmez.Millete bu iş biliğinin Fenerbahçe için olduğunu inanıyor çok gülüyorum.Adamlar ortaklaşıp katrilyonluk gemi inşaatı ihaleleri aldı.Yoksa KOÇ ailesi bu tür olaylarda her zaman tarafsız kalmaya özen gösterir.Genele hitap etmeyi tercih eder.

metin.gif
AÇIKLAMA:

Şirketimiz, Merkezi Uzlaşma sürecini başlatabilmek amacıyla, daha önceden yaptığı tarhiyat öncesi uzlaşma talebinden vazgeçmiş olduğuna ilişkin dilekçesini 7 Nisan 2014 tarihinde ilgili resmi merciiye teslim etmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Geri
Üst Alt