Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
şikecilere meze çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama işte o zaman elalemin ağzına sakız veriyoruz kendi elimizle renkdaş. Yani o zaman hangi kurumsallıktan söz ediyoruz biz ben onu anlamıyorum? Hani stadyum gelirleri, şampiyonluk gelirleri, cl gelirleri, sponsorluk gelirleri vs... ile düzlüğe çıkmıştık? Hani ülkedeki en iyi finansal yapıya sahip kulüp bizdik? Ekşi sözlükteki azizenin trolleri başlamış yok vergi kaçırıyorlar vergi kaçakçıları bilmem ne diye... Yani gerçekte öyle olmasa bile ak medya tarafından şu anda öyle lanse edilmeye çalışılıyor. Azizenin trolleri de fırsattan istifade ediyorlar tabi ki... Çok saçma bir durum yaşıyoruz bence..
Her zaman söylediğim gibi sezon başında neler konuşup ne hayaller kuruyorduk, şimdi neler konuşuyoruz işe bak :mad-49:
Bütün takımlar en az Galatasaray kadar vergi kaçırıyordur eminim . Sadece Galatasaray bu vergi olayı gündeme geliyor .
Bunlar tesadüf değil en azından şu anlık bir tesadüf değil . Gezi Parkı , Berkin Elvan'dan sonra Twitter protestomuzda bardağı taşıran son damla oldu diye düşünüyorum . Ekonomiden hiç anlamam ama Twitter'dan baktığım kadarıyla güvenilir arkadaşlar
3-5 milyon Euro'dan kurtuluruz diyorlar . Had inşallah diyelim yoksa 108 milyon TL'yi ödemek imkansız gibi gözüküyor .
Zaten 500 Milyon civarında bir borcumuz var . Bir de vergi borcu eklenmesin .
Bütün takımlar en az Galatasaray kadar vergi kaçırıyordur eminim . Sadece Galatasaray bu vergi olayı gündeme geliyor .
Bunlar tesadüf değil en azından şu anlık bir tesadüf değil . Gezi Parkı , Berkin Elvan'dan sonra Twitter protestomuzda bardağı taşıran son damla oldu diye düşünüyorum . Ekonomiden hiç anlamam ama Twitter'dan baktığım kadarıyla güvenilir arkadaşlar
3-5 milyon Euro'dan kurtuluruz diyorlar . Had inşallah diyelim yoksa 108 milyon TL'yi ödemek imkansız gibi gözüküyor .
Zaten 500 Milyon civarında bir borcumuz var . Bir de vergi borcu eklenmesin .
Allah askina sen bu yazdigina gercekten inaniyormusun? Ne vergi kacirmasi be kardesim. Neredeyse 3 yildir kurumsallasmaktan bahseden yöneticilerimiz var. Avrupanin en iyi 10 takimi arasina girmeyi hedefliyoruz diye aciklamalari var. Bunlari göz önünde bulundururken gercekten böyle yasa disi islere mi bulasacaklarini düsünüyorsun. HEM DE Galatasaray gibi bir kulübün????
Vergi kacirma degil de vergi geciktirmedir bu olsa olsa. Ki bence o da degil. Adamlar atar yapiyor iste bes belli. Cumartesi günü Twitter olayimiz oldu tshirt lerde, hemen ilk is günü bu olay patladi. Bence zamanlama manidar. Bazilarinin lafiyla söylemek gerekirse.
Valla diyorum ya işte ekonomiden fazla anlamam . Bazı kaynaklar vergi kaçakçılığı diyor bazıları vergi gecikmesi diyor .
Ama vergi gecikmesi olsa neden 108 Milyon TL gibi büyük bir ceza versinler ? Hadi vergi kaçakçılığı olsa neyse .
Vergi kaçakçılığı olsa nasıl uzlaşma yoluna gitmişler idareyle ? Vergi kaçırma olsa bırak uzlaşmayı vergi ziyaı cezasının 3 katını ödersin.
Valla diyorum ya işte ekonomiden fazla anlamam . Bazı kaynaklar vergi kaçakçılığı diyor bazıları vergi gecikmesi diyor .
Ama vergi gecikmesi olsa neden 108 Milyon TL gibi büyük bir ceza versinler ? Hadi vergi kaçakçılığı olsa neyse .
Peki vergi geciktirmesinin cezası 108 Milyon TL çok para değil mi ?
İnan Kıraç Aysal yakınlığı beni endişelendiriyor.Biliyorsunuz şu an ki savaşta bir tarafta hükümet diğer tarafta Cemaat ve KOÇ var.İnan Kıraç'ta Koç ailesinin damadı.
İnan Kıraç-Koç Holding-Aziz Yıldırım ittifakı var.
Aziz bu ittifaktan nemalanıp şampiyonluk peşinde koşup başbakana da sulanıyor.
Terim olduğunda ise işler değişiyor. Çünkü Terim'de başbakan ile benzer siyasi görüş geleneğine sahip.
Aziz ile başbakanı yakınlaştıran Cemaat'e karşı tutumları ve pazarlıklar oradan dönüyor. Başbakan Aziz'i sevmiyor ama cemaat ile ilgili problem yüzünden tek başına 20 Milyon'u yönlendiren Aziz'e de eyvallah çekiyor.