# Veysel Sarı

Beğendim, özelikle savnma yönü çok iyidi.

Atl madride karşı ama bide izlemek gerekir

Rakip çok sayıftı

Ayıp ayıp. Bu maç sonrasın bu başlığın boş kalması...

Adam resmen kıvrandı ben varım tarığı almayın diye.

Veysel'im sen hep böyle oyna yeter ki tarık gelse bile kesersin.

yeni sağbekimizi bulduk galiba adamda top da geçirmedi gitti geldi 10 numara iş çıkardı

Veysel hep boyle oynasa bile alernatif lazim.Hamit'in durumu cok kotu.

Veysel güçlü oldumu formayı bırakmaz tarık filan hikaye

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi oynamış yeni sağ bekimiz :)

Veysel gerçekten hani derler ya adamda futbolcu tipi var aynen öyle bir adam kumaşı sağlam ligin en iyi yerli oyuncularından biri umarım hazırlık maçlarında her maç üstüne koyarak oynar ve formayı kapar geçen sezon bazı maçlarda iyi oynamıştı ama devamlılık sorunu yaşadı umarım bu sene standardını yakalar

Veysel gerçekten hani derler ya adamda futbolcu tipi var aynen öyle bir adam kumaşı sağlam ligin en iyi yerli oyuncularından biri umarım hazırlık maçlarında her maç üstüne koyarak oynar ve formayı kapar geçen sezon bazı maçlarda iyi oynamıştı ama devamlılık sorunu yaşadı umarım bu sene standardını yakalar

Prandelli'nin gelişimine faydası olacak gibi aslında sağ bek oyuncusuna göre biraz tekniği iyi ama asıl sıkıntı bence ortalarında ileri çıkma da sorun yaşamıyor ama ileriden direk etkili orta hiç açamıyor.

şener ne ya puhahaha

tarıkında ondan aşağı kalır yanı yok.nerenizle beğeniyorsunuz şu adamları anlamam

Daha iyi yerli sağ bek varsa söyleyin de öğrenelim. Ya da başka fikirlerinizi de olabilir. Ancak "nerenizle beğeniyosunuz" gibi tabirler kullanmak gereksiz.

Şener ortaları çok iyi. Hata bu konuda gördüğüm en iyi türk sağ beki ama geri kalan özelikleri yetersiz bence.

Veyse ilk 11de oynar bence istikrar yakalarsa . Sabri geri gelsin. Yedeği olur veyselin.

Sabriyi ne zaman oyuna koysan sonradan kudurmuş aslan gibi mücadele ediyor.

Daha iyi yerli yedek yok

Şener ortaları çok iyi. Hata bu konuda gördüğüm en iyi türk sağ beki ama geri kalan özelikleri yetersiz bence.

Veyse ilk 11de oynar bence istikrar yakalarsa . Sabri geri gelsin. Yedeği olur veyselin.

Sabriyi ne zaman oyuna koysan sonradan kudurmuş aslan gibi mücadele ediyor.

Daha iyi yerli yedek yok

Sabri geri mi gelsin.?

Hala Sabrinin S'si konusuluyor ya. Sömürdü lan yillarca kulübü. Sabri=Aykut=Balta hepsi ayni.

Daha iyi yerli sağ bek varsa söyleyin de öğrenelim. Ya da başka fikirlerinizi de olabilir. Ancak "nerenizle beğeniyosunuz" gibi tabirler kullanmak gereksiz.

daha iyisi yok kardeşim

hiçmi izlemiyorsunuz adamları.balon adamlar.altyapıdan oyuncu cıkartıp ona sabretmek daha iyi.paran cebinde kalır.

Sabri konusunda senin ön yargılı olduğunu bildiğim için bir şey demiyorum

Sabri bi halta yarasaydı emin ol en çok ben savunurdum.Ama ben onun ne kadar iki yüzlü, içten pazarlıklı,yeteneksiz olduğunu bildiğim için sorun yok.Takım da çıkardığı huzursuzlukları saymıyorum bile.Ama sizi iyi kandırıyor maalesef.Amigoluk filan yapıyor,Emre ile Volkan'a atar yapıp gözlerinizi boyuyor.

Geri
Üst Alt