# Veysel Sarı

Sakatlanacak diye ödüm koptu yalnız. Buna da bir şey olursa o bölge resmen pert. Mutlaka bir takviye yapılmalı sağ beke. Veysel'i şu formuyla kesecek adam az zaten. Bir şekilde alternatifi bulunmalı. Koskoca sezon, sakatlığı var, cezası var. Ki şu anki performansının devamlılığı ne kadar sürecek bilemeyiz.

adama "ofansif gücü zayıf yaaa" deniyor da ben penaltı yaptıran beke ofansı kötü demem...

Adam nereye geldiğinin farkında. Formayı kapmak için nasıl çalısması nasıl mücadele etmesi gerektiğinin farkında. Aydın, emre çolak gereksizleri gibi ' oo ben gsdeyim zaten niye calısayım ki ' kafasında degil. Helal olsun aslanım be on numara adam cıktın be

Umarim devamini getirir. Cok sevindirici bir durum. Ama yedegi yok, yani sag bek sart.

Iyi oynuyor gercekten. Ileri cikiyor, faul yaptiriyor ve panik yapmiyor. Rahat bir stili var.

Ümit Davala´ya benzetiyorum bu özelliklerini. Umarim devamini getirir hatta gelisir.

Doğru yönlendirilir ve eksiklerini giderebilirse önü açık. Hazırlık döneminin en istekli görünen oyuncularından biri.

Sporx^te yetersiz denilmiş. Basın yavaş yavaş üzerine oynamaya başladı.

Kampın en istekli ve en iyi oyuncusu açık ve net.

İlk Geldiğinde Tarık yerine Veysel tercih edildiğinde çok eleştirdim hatta baya ileri gittim yedek bile olamaz dedim ama Veysel beni yanılttı helal olsun. Şimdi sorsalar tarıkla Veysel'i kafa kafaya takas istermisin? Hayır derim. Bek oyuncusunun öncelikle savunması iyi olmalı. Zabaleta, ivanovic(tabiki Veysel henüz bu seviyede değil) gibi.. hücum özellikleri 2. Planda. Ama Veysel hücum-savunma dengesini çok iyi oturtmuş. Saçma, abartılı işlere kalkışmıyor. Kapasitesini biliyor ve bunu en iyi şekilde kullanıyor. Bu tarz futbolcuları çok beğeniyorum.

Veysel çalışmaya devam koçum. En fazla çalışanlardan birisi ol ve emin ol bu takımda banko olursan taraftarından altyapıdan çıkan adamlardan bile daha çok sever seni.

Fener geçen sene tek sağ bekle sezonu bitirdi.Bu sene de öyle yapacak.Biz de öyle bir şey düşünüyoruz sanırım.

Cok seviyorum bu çocuğu bu sene formayı alan isimlerden biri as oyuncular haric

Geri
Üst Alt