# Veysel Sarı

Sabri bi halta yarasaydı emin ol en çok ben savunurdum.Ama ben onun ne kadar iki yüzlü, içten pazarlıklı,yeteneksiz olduğunu bildiğim için sorun yok.Takım da çıkardığı huzursuzlukları saymıyorum bile.Ama sizi iyi kandırıyor maalesef.Amigoluk filan yapıyor,Emre ile Volkan'a atar yapıp gözlerinizi boyuyor.

Ben hiç bir futbolcuya tapmam. Sabri hata banada anti patik ve sevimsiz gelmekde.

Sahada geçen sezon yaptığı ve yapamadığınıda tartarak yorumumu yapıyorum.

Sabri gayet iyi maclar çıkartı. Türkiyede daha iyi sağ bek bir gökhan gönül vardı geçen seneye göre.

Ortaları bile dağlara taşlara atmamaya başlamışdı.

Yedek için ideal isim en azından.

Ciddi bir rakibe karşı görmek lazım. Zayıf rakibe karşı hazırlık maçında degerlendirmek doğru değil. Sağlam bir Eboue performansı izledikten sonra bu gözler kolay kolay sağ bek beğenmez.

Honved macını izlemedim ama söylenenlere göre Tarıga gerek bırakmamıs. Aferin Veyselim

defansta güven veren tek oyuncu. acı ama gerçek telles 7 milyon ediyorsa Veysel 17 milyon eder

Daha fazla tempo kazanmasi lazim. Eger bir daha hizli oynayabilirse topu ve temposunu yukseltirse 11'in degismesi olur.

Bir bekte olmasi gereken defansif ozellikleri mevcut, guven veriyor. Sadece tempo kazanip hucuma cikarken ekstra isler yapmayi denemeli Veysel.

Calisinca olacagini Caner gosterdi sira Veysel'de..

Nazar değmesin şu ana kadar ki hazırlık maçlarının en çok güven veren oyuncusu

Tarık'a gerek yok,Eskişehiri bu sefer sevindirmeye gerek yok.bu adam götürür,gayet iy oynuyor son 2 maçtır

Süper oynadı . Biraz da ofansını geliştirirse Türkiye'nin en iyi sağ beki olur nokta net .

İyi niyetine şüphemiz yok. Mücadele gücü de yüksek. Ama zaman zaman çok kritik noktalarda kritik hatalar yapıyor.

Veysel'in performansiyla Tarik'in transfer edilmesinin pek bir alakasi yok. Tarik sol bekte parladi ilk olarak. Alex'i geldigi gibi keser Alex'in mevcut haliyle. Hic degilse yabanci bir forvete yer acariz.

Tek sağ bek Veysel şuan kadroda. En kötü Sabri dönmeli yoksa zor.. Mutlaka takviye şart.

Geri
Üst Alt