# Veysel Sarı

1. Veysel Sari baya baya komple bi futbolcu. Felipe Melo´nun iki üc gömlek kücügü. Yani eksikleri yok, Felipe Melo´da öyle ama onun baya bi artilarida var. Veysel Sari´in da tabi artilari var ama iste Felipe Melo´un seviyesinde degil ( top teknigi, kafa vuruslari, ikili mücadeler felan ). Zaaten dün Ceyhun Gülselam´in yerine oynatirdim diye yazmisdim. Onun yaptiklarini daha iyi yapip üstüne baska seylerde katar. Zaaten ufak boylu da degil 1.85m ile. En azindan fizigini iyi kullaniyor, maksimumu cikarmayi basariyor. Ceyhun Gülselam aslinda deve gibi biri olmasi lazimdi ama hala ev hanimi gibi dolaniyor ortalikta.

2. Tarik Camdal daha cok bildigin klasik kanat oyuncusu. Cok hizli, kivrak, ayagi yere saglam basiyor vs... Ama direnis gücü, ikili mücadelerdeki zeka, posisyon almasi, kademe anlayisi, sertlik gibi konularda hic bir zaman Veysel Sari kadar olamaz. Tarik Camdal´i aliyorsan Süper Lig´de bek oynatirsin, sorun degil, ama defansif acidan zorlandigin maclarda canini yakar.

3. Salih Dursun cok agir gözüksede sag bek olarak daha dengeli Tarik Camdal´a göre. Sertligi olsun ( kazmalik da diyebiliriz aslinda ), fizik gücü olsun hatta defans anlayisi olsun. Kim daha yetenekli derseniz düsünmeden Tarik Camdal derim zaaten. Salih Dursun´da öyle top becerisi felan yok, varsada ben görmiyorum. Ama iste hersey yetenek ile olmaz.

Renktaş zaten Veysel hem orta saha oynatıldığı için teknik özellikleri hem de stoper oynatıldığı için kademe gibi defansif anlayışı kapmış biri yani iki yönü birbirine yakın bir bek. Tarık bana göre sağ beke adapte edilebilse gelecekte hem Veysel hem Salih'ten daha fazla katkı verebilecek bir bekti ama Mancini hem Salih hem de Veysel de bu kadar ısrar ettiğine göre demek ki dengeli bir bek istiyor çünkü Tarık kariyerinde hep kanat oynamış bir adam ve daha yeni yeni bek oynamaya başladı. Ayrıca Emre Utkucan , Mancini'ye Tarık konusunda ısrar etseydi , Mancini mutlaka aldırırdı ve bence Mancini hala Eboue'yi asıl sağ beki olarak düşünüyor ve o yüzden iki tane oyuncuyu da joker tipi , birden fazla pozisyonda oynayabildikleri için istedi.

Melo ile birlikte izlemek lazım orta alanda..

Hakemle çok konuşuyor,nefret ederim futbolcunun bu özelliğinden..

Geçtiğimiz sezonlarda, Selçuk-Melo dan birinin sakatlık-ceza durumunu aklımıza getirmek istemiyorduk...Allah korusun tabi de, öyle bir durumda ilk akla gelecek alternatif Veysel olacaktır bundan sonra...Mevcut performansıyla Selçuk un forması da garanti değil artık...Hatta bazı maçlarda Melo-Selçuk-Veysel bir arada da oynar...

Veysel, bu sezon ihtiyaçtan dolayı sağbek-Sağ kanat oynar belki de, ben kendisinin merkezde daha verimli olabileceğini düşünüyorum, sonraki yıllarda...

@veyselsari

Galatasaray SK Profesyonel Futbolcusu #88

Kişisel bilgilerini güncellemiş Aslan. :)

sIZsrmNg.jpeg

Hahah tam komedi. Burda biz veyselin ismini verirken çöp deyip kesdirip atıyordu herkez sabriden iyi değil ne gerek vardı diyorlardı .

Bunu söyleyende öyle 2-3 kişi dğeil forumun neredeyse % 90 ıydı.

Şimdi bakıyorum herkez veyselci olmuş.

Komple topçusundan tutunda en iyi transferimize kadar.

çöp çöp beyler veysel çöp..

Ya ne Salih'i, futbolcu falan değil o. Allah'tan Veysel'i aldık.

Benim anlamadigim Veyseli alacaksak niye Salihe o kadar para bayildik ?

Tapatalk

Kötünün iyisi bir adam bi tokat maçıyla bu kadar abartılmasına anlam veremiyorum

bu oglan seneler önce takima gelebilirmiş. Nasil bir sistem işliyorsa artik Sabri Galatasaray'da 12 senedir oynuyor. Ama Veysel yillarca keşfedilmiyor.

sen pilot takmının başkanını bjk lı yönetici yaparsan o da böyle futbolcuları sana değil başkalarına yöneltir.

sinan vardar'ın o dönemki başkanlığı konusunda inşallah yanılıyorumdur

sen pilot takmının başkanını bjk lı yönetici yaparsan o da böyle futbolcuları sana değil başkalarına yöneltir.

sinan vardar'ın o dönemki başkanlığı konusunda inşallah yanılıyorumdur

Evet öyle. Neyseki bjk'de degerlendirememiş. Çünkü milli takimin degişmezi olacak.

Kadro derinliği açısından çok iyi transfer.Rahatlıkla forma giyer.

Geri
Üst Alt