# Veysel Sarı

Tokat maçında iyi oynadı ama Ceyhun'un alternatifi olmaz.Ceyhun 12 km koşuyor hemen hemen her maç.Çok top kazanıyor, fiziğini de iyi kullanıyor.

yedek kalıp oyuna girdiğinde etkili olacak biri forma rekabetini kızıştıracak, iyi oldu veyseli takıma katmak...

Sabrinin ne olduğunu zaten biliyoruz bir kaç maça üst düzey performansı düşer büyük ihtimalle ve her zamanki gibi saç baş yoldurmaya başlar veysel o zaman formayı alır bir daha da bırakmaz sürekli ileriyi düşünüyor sakin ve isabetli paslar ile oyun kurmayı da biliyor fizik desen o da iyi sertte oynuyor futbolu ilk 11 de olur yakın zamanda.

sIZsrmNg.jpeg

Yahu bu adam sağ bek ne işi var göbekte ? Mancini'nin bir tek bu tabiatını sevmiyorum utanmasa Burak'ı stoper oynatacak :D ama klas hoca ben sihirbaz değilim dedi ama adam bildiğin sihirbaz taktik oyun müthiş takıma elinin değdiğini belli ediyor.Terim gibi her basın toplantısından sonra 'Her maç gol yemeyi beceriyoruz' diyerek takımı eleştirmiyor icraat ortaya koyuyor taktiksel sorunları antrenmanlarda çözüyor bakınız son 4 maçta gol yemedik...

Yahu bu adam sağ bek ne işi var göbekte ? Mancini'nin bir tek bu tabiatını sevmiyorum utanmasa Burak'ı stoper oynatacak :D ama klas hoca ben sihirbaz değilim dedi ama adam bildiğin sihirbaz taktik oyun müthiş...

Önlibero olarak da oynayabiliyor. Es-es'de zaman zaman da oynadı. Garip bir durum değil yani.

sağ bekte oynamalı. esas olarak orta alan oyuncusu olmasına rağmen şahsi fikrim orta sahada hem yetersiz kalır hemde ne ceyhunu kesemez. ama son maçta oynadığı futbolu düşündükçe eboue ye sanki formayı versek yardıracak gibime geliyor. eboue de istese bu ligin en kaliteli yabancılarından biri olduğunu gösteriyor. o zaman stoperden birini kesmek gerekiyor. offf 6+0+4 değil de 7+0+3 bile olsa inanılmaz işimize yarardı

sağ bekte oynamalı. esas olarak orta alan oyuncusu olmasına rağmen şahsi fikrim orta sahada hem yetersiz kalır hemde ne ceyhunu kesemez. ama son maçta oynadığı futbolu düşündükçe eboue ye sanki formayı versek yardıracak gibime geliyor. eboue de istese bu ligin en kaliteli yabancılarından biri olduğunu gösteriyor. o zaman stoperden birini kesmek gerekiyor. offf 6+0+4 değil de 7+0+3 bile olsa inanılmaz işimize yarardı

artısız eksisiz 7 olsa karardır bence

bence telles ile bırlıkte aldıgımız en ıyı adam.seneye çok iş yapar.

ikinci engin baytar katkisi potansiyeli goruyorum bu cocukta

emre colagin tip olarak yasli haline benzior

uzun yillar bizde top oynar

Sezon sonu Sabri ve Eboue ile yollar ayrıldıktan sonra Tarık Çamdal'ın da gelmesi ile büyük beklentiler içinde olacağımız iki yerli sağ bekimizden biri olacak İnşallah.

Bugün iyi olursa formayı alır ama Allah korusun tersi olursa SABRİ forever :(

Geri
Üst Alt