# Veysel Sarı

yani bu kadarda kötü olabileceğini tahmin dahi edemezdim

Gerek yedigimiz gol'deki payi, gerekse harcadigi atak firsatlariyla sag bek oynamasin diyorum. En fazla orta sahanin göbegine alternatif olsun.

Böyle olacağı belliydi ama kendimizi kandırdık. Aslansın, kaplansın demekle olmuyor bu işler. Herkesin belli bir limiti var işte. Acı gerçek.

Sezon bası iyiydi ya. Bu macta delik desik oldu. Anderlet hocası acıdı heralde zenci topcuyu sonra geri çekti o kanattan

Hem ağır hem de savunması kötü hangi akla hizmet oynatılıyo anlamıyorum.

Sabri`ye çok büyük ayıp ediliyor. Rezalet ya, dengesiz abi adam.

Tapatalk

Sabri = 3 x veysel.. adamın kanat aç kapıyı efendi muabbeti..

Yerli rotasyonu için iyi fakat ; as takım için hele ki Avrupa seviyesinde ki maçlar için çok yetersiz.

Dünde yerine kesinlikle Tarık ile başlaması gerekiyordu Prandelli'nin.

Golde çok hatası yoktu bence, aslan payı Selçuk'a ait orada. Veysel yapması gerekeni yapıp adamı ceza sahası dışında kalmaya zorladı, ondan sonrası orta sahadan gelen oyuncuya ait

Bunun dışında rezalet bir performans sergiledi.

Bunu orta sahada oynatalim Selçuk yerine, Melo ve Dzemaili öne çıksın rahatlasın. Sağ bekte Çamdal, solda Telles/Hakan.

Tarık çamdalın savunması çok daha kötü bundan emin olabilirsiniz.Ama 2. yarıdaki gibi futbol oynayacaksak tarık oynamalı
Veyselin savunması kötü değil ama hücuma hiç katkı veremiyo , kimisi hakan baltayı istiyo kimisi sabriyi neyin kafasını yaşıyosunuz acaba bunları isterken ?

Dünde dikkat ettim tarık ileri çıkınca geri dönmekte zorlanıyo
çalım meselesine gelince semih'te çok kötü bir çalım yedi ve gol olabilirdi

Genel anlamda bakarsak savunmada iyi hücumda kötü
belki melonun yanında denese hoca daha verimli olur

EDİT: ayrıca prandellinin oyun anlayışında beklerden biri ofansif birisi defansif oluyo
veysel defansif oynuyo
telles ve tarık ofansif oynuyo

bu yüzden tarıkı 2 maçtır solbekte görüyoruz

Son düzenleme:
Ya tamam kotu oynadida bu adamin onunde kim oynadi biri bana soyler mi? Yardima kim geldi? Ben goremedim cunku. Telles olsun Veysel olsun cok yalniz kaldilar bence. Gecen sezona bakarak takima 3 kanat oyuncusu kazandirdik (Bruma, Olcan, Yasin) ama hala kanatsiz sacma sapan sistemle oynuyoruz, sonra nie bekler bukadar kotu...

Sabri buna bin basar. Su an bu oyuncuya tolerans gosterenler eminim 2-3 hafta sonra cok kotu elestiri yapar :D

Geçen sezon GS sağ beki

1. alternatif Eboue
2. alternatif Sabri
3. alternatif Veysel
4. alternatif Salih

Bu sezon 4. yıldız hedefleyen GS sağ beki

1. alternatif Veysel
2. alternatif Tarık

Lakin Tarık kontenjan nedeniyle sol bek kullanılmak durumunda olduğundan direk alternatif de değil. Bu kadrolar kurulurken hiç düşünülmüyor herhalde ki biri çıkıp demiyor "Ulan bizim sağ bekimizde geçen sene yedeğin yedeği olan adam alternatifsiz ilk 11 oyuncusu oldu. Oraya da bir transfer yapmak lazım". Çıkmıyor işte..

Geri
Üst Alt