# Victor Nelsson

Bu arada stoperlere gayet net para veriliyor. Bu sezon başındaki stoper transferleri. Bunlar da geçen seneki.

Para verilmiyor demedik. Hücum oyuncularına göre piyasaları daha düşük. 7 milyon bizim çapımıza göre gayet yüksek bir mebla. 7 milyonluk adamdan beklentim fazla oluyor. Alparslan transferine itirazım yok mesela. Bonservissiz Anadolu takımı seviyesinde bir oyuncu yabancı sınırı nedeniyle alınmasını normal buluyorum.

İyi futbolcu karakterli ve aidiyet duygusu var.Ben beğeniyorum ve çok memnunum.Aslinda Tek sorun Melo,Fernando tarzı bir orta sahanin daha oncelikli olması ve stopere çok para harcanmasi.alparslan,luyi,marcao falan idare edip lider bir orta sahaya para harcamaliydik.Ama Nelson kesinlikle iyi futbolcu ve asla zarar etmeyiz.

Reis bir şey dicem
Marcao hakkında ilk yapılan yorumları hatırlar mısın?
Hatırlıyorum. 4m verip no name alınınca oynamadan herkes mırın kirin yaptı. Ama oynadıkça marcao kimse laf etmedi. Ara ara saçmaladığım formdan düştüğü oldu ama marcao denince hep kalite geliyor aklıma mücadele geliyor guven geliyor yanında kim oynarsa oynasın. Benim diğer stoperden de beklentim bu heleki 7m vermissek.

He bence de melo vari 6 numara olsa her iki stoper de fena rahatlar. Örnek souza veya gustavo bizde olsa Nelson marcao çok fazla parlardi.

Hatırlıyorum. 4m verip no name alınınca oynamadan herkes mırın kirin yaptı. Ama oynadıkça marcao kimse laf etmedi. Ara ara saçmaladığım formdan düştüğü oldu ama marcao denince hep kalite geliyor aklıma mücadele geliyor guven geliyor yanında kim oynarsa oynasın. Benim diğer stoperden de beklentim bu heleki 7m vermissek.

He bence de melo vari 6 numara olsa her iki stoper de fena rahatlar. Örnek souza veya gustavo bizde olsa Nelson marcao çok fazla parlardi.
Marcao ilk geldiğinde rezil rüsva oluyodu sövmeyen yoktu adama nerdeyse nesi kaliteydi yav bu çocuk daha iyi duruyor marcaonun ilk haline göre her türlü he sertlik yok o sıkıntı tabi

He bu arada marcaonun potansiyeli yüksek değildi açıkçası ilk geldiğinde ama ne olduysa herif aştı kendini bi anda var gerçi böyle örnekler dünyada

Marcao ilk geldiğinde rezil rüsva oluyodu sövmeyen yoktu adama nerdeyse nesi kaliteydi yav bu çocuk daha iyi duruyor marcaonun ilk haline göre her türlü he sertlik yok o sıkıntı tabi

He bu arada marcaonun potansiyeli yüksek değildi açıkçası ilk geldiğinde ama ne olduysa herif aştı kendini bi anda var gerçi böyle örnekler dünyada
Ben böyle bir şey hatırlamıyorum özellikle luyindama ile birlikte gelecek 8 yılın stoper tandemini bulduk deniyordu serdar yıllık ücretine oynuyorlar muhabbeti vardi

Buradan ilk maçlarında ne kadar övündüğüne bak

İlk geldiğinde çok sevilmişti bir sonraki sene ve geçen yılın ilk yarısı çöp ilan edildiği dönemler oldu..

İlk geldiğinde çok sevilmişti bir sonraki sene ve geçen yılın ilk yarısı çöp ilan edildiği dönemler oldu..
yav benfica maçından sonra herife denmeyen kalmadı erzurum maçındada puan kaybettik ondan sonrada sövüldü ondan sonraki cl maçlarımız filan kimse bunu sallamadı zaten luyi öne çıktı genelde
Bİ geçen sene değerlendi işte lakin bir çalım yedi yine tüm yorumlar bozuldu forumdada var hala sövecek yer arayan marcaoya son yıllarda bu kadar gereksiz eleştirilen bi topçu görmedim açıkçası

Ben böyle bir şey hatırlamıyorum özellikle luyindama ile birlikte gelecek 8 yılın stoper tandemini bulduk deniyordu serdar yıllık ücretine oynuyorlar muhabbeti vardi

Buradan ilk maçlarında ne kadar övündüğüne bak
ee iyi oynadığı için övülmüştür zaten önemli olan o değil herif 22 yaşında stoper için genç olan yaşta bile pozisyonunu bi kaybettimi gönderelimciler çıkıyodu ortaya adamın ailesine falan sövüldü bunlara hiç girmiyorum bile ve o aralar iyi oynamadığı için kimse takmadı bu durumu pek.Tabi nolduysa şu an değeri anlaşıldı herifin en iyi topçumuz ilan edilmiş vaziyette işte ben bu taraftara sövmek istemiyorum açıkçası lakin bi mallık var kendimizle çelişen işler yapıyoruz ben de dahil

Geri
Üst Alt