# Victor Nelsson

Emeklerini hiç ettiler. Kaptan olmalı.

Bu adam daha ne yapsın bu maç, hem Cornelius hem Nwakeme kanadında sıfır net pozisyon vererek oynadı , Corneliusun fiziğe rağmen kafa topu vermedi

Savunmadan duzgun top cikaran her futbolcunun iyi stoper oldugu masalina Fatih Hoca'dan sonra forum ahalisi dahi inanmis gorunuyor. Stoperin birinci gorevi savunma yapmaktir. Forvetin birinci gorevi gol atmaktir. Iyi pres yapan forvet, gol atamadiktan sonra agziyla kus tutsa kotu forvettir. Nelsson'un ederi maksimum 2 milyon bonservis. Onuda savunmasi icin degil genc ve top cikarmasi icin eder. Savunma anlaminda son 20 yilin en kotu stoperlerinden biri. Hicbir yonu guclu degil. Ne iyi bir kesici, ne hizli, ne gaddar, ne de iyi yer tutuyor. Rakibi minimum 2 metre uzaktan eli kolu arkaya bagli refakat ederek savunma yapilmaz. Rakipler bizim savunmada istedigi gibi pas yapiyo. Hicbirseyi izlemiyosunuz bari yedigimiz gollere bakin. Hava topu istatistikleri masallarina nasil inaniyorsunuz anlamam. Goz var nizam var. Aldigi hava topu filan yok. Derbi maclarda yedigimiz gollere bakmak yeterli. Her macta ornek mevcut. Hava topunda Marcao da Nelsson da eziliyo her rakip karsisinda. Ezilmeyen bir Luyindama vardi onuda Fatih Hoca cop etti saolsun. Taylan top cikaramadigi icin stoperlerden orta saha olmasini bekliyoruz. Takim tonla gol yemis, kume dusme potasina girecek, stoperler sutten cikmis ak kasik gibi savunuluyor!
Komik

Komi
Tm dayı ben takıntılıyım.Ben kötülüyorum.7.5 milyon euro verdiğimiz stoperimizin takım savunmasına veya bireysel olarak savunma performansında üst düzey first class bir tane özelliğini söylermisin?

Çünkü benim bildiğim stoper diye tabir edilen mevkide oynayan oyuncularda az yada çok olması gereken özellikler şunlar

1.Topa ve gerekirse rakibine sert olacak
2.Hızlı ve çabuk olacak
3.Havadan gelen toplarda etkili olacak
4.Nasıl pozisyon alması gerektiğini bilecek.
Komik

Çok iyi adam ama verdiğimiz parayı orta sahada kullansak daha iyi olurdu.

Tabi Nelsson gibi iyi çıkacak bir orta saha alınsaydı tabi.

Bu maç iyi oynamış olabilir ancak bu 7.5 milyon euro'luk bir maliyeti olduğunu ve bu paraları etmeyeceğini değiştirmez.Takımda sol bek, orta saha, santrafor, yok gidip 3. stopere 7.5 milyon euro para veriyoruz.Üstelik kalitesi tartışılır.
Vasat nelson

Maçtan sonra ana avrat sövmüş neredeyse takım arkadaşlarına
Helal olsun

Kardeşim senin futbol görüşüne göre bu adam top 10 olabilir hiçbir sözüm yok.Benim futbol görüşüme göre 7.5 milyon euro etmez.Top class diyebileceğimiz tek bir özelliği yok.
7.5 etmez demiyorsun hocam basit bir defans oyuncusu gibi bahsediyorsun

7.5 etmez demiyorsun hocam basit bir defans oyuncusu gibi bahsediyorsun
bana göre öyle basit bir defans oyuncusu peki sana bir soru sorayım o zaman elinde Nelsson Marcao ve Luyindama var ancak Luyindama'nın performansını geldiği ilk sezonu baz alarak hangisini oynatırsın ya da Nelsson'u alırmısın?

Boş topların hepsini kafayla rakibe ya da dışarı attı. Marcao'nun golde yaptığı hatanın neredeyse aynısını ondan birkaç dakika önce topu uzaklaştırmaya çalışırken yaptı. Ama bakıyorum herkes şöyle müthiş böyle harika diyor, anlam veremiyorum.

Ayrıca bir futbolcu takım arkadaşını bu şekilde rencide edemez, çok yanlış konuşmuş maç sonrası. Bugün o hata yapar, yarın sen. Onu medya önünde dile getirmesi gereken sen değilsin.

Abi takimda top oynayan 3 oyuncu var zaten. Kerem, Marcao, bir de bu iste. Takmissiniz yok 7,5 yok basit topcu.

IQ´su 90 falan olan futbolcular var takimda yine en gereksiz olana taktiniz.

Yaptığımız en doğru iş kendisini almaktı.Tesekkur ederim emekleri icin

Takıntılı hayatsızları dikkate almaya gerek yok,. Şahane bir stoper , hiç bozmuyor çizgisini. Böyle bir adamı bu yaşta 7.5'a ayıklamak yönetimin yazın yaptığı en doğru iş olmuş.
Hayatını severim senin yazdığın yorumlara dikkat et. Reelde söyleyemeyeceğin üç kuruşluk lafları burda yazma.

Geri
Üst Alt