# Victor Nelsson

e45d5576175d9bc64009d5e99bef9ed9--ludwig-classical-music.jpg

Herkese saydırıyorlar.
Seni neden es geçelim İskandinav Semih
Uyusun da büyüsün

Bugün takip ettim formundaydı yine.23. dakika da bir tane hava topu geldi zamanlama hatası yapıp yükselemedi topa arkasına düşürdü herif kaleciyle karşı karşıya dışarı vurdu atsa ilk atakta 0-1 öndeydi kayserispor. Mame thiamdan yediği çalımı söylemek bile istemiyorum.

Rakib ile yakın oynamadığı zaman bire bir kaldığında patates oluyor.

Thiam’in yatirip yatirip kaldirdigi, forumun Belhanda copu gibi ove ove bitiremedigi 7.5 milyonluk Semih Kaya.

Yerine Semih oynasa bir şey fark etmez hatta ona verilen parayı orta saha veya hücuma harcardık. Kontenjan yemesinden de kurtulurduk. Nelsson'un bir suçu yok bir özelliği olmayan dümdüz bir adam tek işi garanti oynayıp yanındaki oyuncuların yanında saklanmak.

Gidin 10 20 tane ikinci lig maci izleyin ptt 1 lig 90 dakika bundan iyi onlarca oyuncu var scout yapıyorlar birde yazıklar olsun

Galatasaray kariyerinde şimdiye kadar ki en kötü maci oynadı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı Renkdolarımın yeni uyandıklarını fark ediyorum.Arkadaşlar bu herif hep böyleydi.Bizim takım kaç haftadır topu rakip takımın sahasına yıkamıyor.Yıkamadığı gibi oyunu geride kabul ettiğimiz için bu arkadaş da iyi görünüyordu ancak defalarca kez yaptığı zamanlama ve duruş hataları tabi ki gözümüzden kaçmadı yazdık ne olduğunu kaç paralık oyuncu olduğunu.Bizim takım şimdi gomis'le beraber topu rakip takımın sahasında oynamaya başlayınca takke düştü kel göründü.Daha çok adam kaçıracak bu arkadaş arkasına.Belini kıran çok olacak bu arkadaşın çalımlarla.

Bazı Renkdolarımın yeni uyandıklarını fark ediyorum.Arkadaşlar bu herif hep böyleydi.Bizim takım kaç haftadır topu rakip takımın sahasına yıkamıyor.Yıkamadığı gibi oyunu geride kabul ettiğimiz için bu arkadaş da iyi görünüyordu ancak defalarca kez yaptığı zamanlama ve duruş hataları tabi ki gözümüzden kaçmadı yazdık ne olduğunu kaç paralık oyuncu olduğunu.Bizim takım şimdi gomis'le beraber topu rakip takımın sahasında oynamaya başlayınca takke düştü kel göründü.Daha çok adam kaçıracak bu arkadaş arkasına.Belini kıran çok olacak bu arkadaşın çalımlarla.
Vasat değil gayet iyi transfer . Herif de değil nelson gs oyuncusu

Geri
Üst Alt