- 26 Eylül 2012
- 121.952
- 72.425
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ebenin
Belhanda bunu special trickleriyle sabaha kadar kaldırmaz yerdenThiam’in yatirip yatirip kaldirdigi, forumun Belhanda copu gibi ove ove bitiremedigi 7.5 milyonluk Semih Kaya.
2. yarı bir yan top yanından geçti dönüp bakmadı bile. Çok garipti hakikatten.Cok kötüydü. Ilk kez böyle gördüm
Takimda bazi oyuncular saldi o belli.taylan kufurden sonra iyi oynadi2. yarı bir yan top yanından geçti dönüp bakmadı bile. Çok garipti hakikatten.
Thiam’in yatirip yatirip kaldirdigi, forumun Belhanda copu gibi ove ove bitiremedigi 7.5 milyonluk Semih Kaya.
Vasat değil gayet iyi transfer . Herif de değil nelson gs oyuncusuBazı Renkdolarımın yeni uyandıklarını fark ediyorum.Arkadaşlar bu herif hep böyleydi.Bizim takım kaç haftadır topu rakip takımın sahasına yıkamıyor.Yıkamadığı gibi oyunu geride kabul ettiğimiz için bu arkadaş da iyi görünüyordu ancak defalarca kez yaptığı zamanlama ve duruş hataları tabi ki gözümüzden kaçmadı yazdık ne olduğunu kaç paralık oyuncu olduğunu.Bizim takım şimdi gomis'le beraber topu rakip takımın sahasında oynamaya başlayınca takke düştü kel göründü.Daha çok adam kaçıracak bu arkadaş arkasına.Belini kıran çok olacak bu arkadaşın çalımlarla.
Vayyy bu duyarı kasan birinden GS yazmasını beklerdim kaçırmışsınız bayımVasat değil gayet iyi transfer . Herif de değil nelson gs oyuncusu