# Victor Nelsson

20230516_231759.webp

Şu stoperde ve kalecide ayak iyi işi biraz abartılıyor helede bizim ligimizde. Kaldıki Nelson Luyindama seviyesinde kazma oyuncuda değil. Temel stoper özellikleri iyi oyuncu ve yüksek aidiyetle oynuyor. Her geçen sezonda kendini geliştiriyor. İlerleyen senelerde de hücumda gol atma işinide kavrayacağını düşünüyorum. Zaten ayağı felan çok iyi olsa buralarda olmaz.

Sözleşme uzatılmalı 35 m euro serbest kalma bedeline yükseltilmeli ikna olabiliyorsa bu takımın kaptanlığı üstlenip efsanemiz olmalı.

Şu stoperde ve kalecide ayak iyi işi biraz abartılıyor helede bizim ligimizde. Kaldıki Nelson Luyindama seviyesinde kazma oyuncuda değil. Temel stoper özellikleri iyi oyuncu ve yüksek aidiyetle oynuyor. Her geçen sezonda kendini geliştiriyor. İlerleyen senelerde de hücumda gol atma işinide kavrayacağını düşünüyorum. Zaten ayağı felan çok iyi olsa buralarda olmaz.
kazma değil risk almıyo denemiyo hiç

ya hoca öyle istiyor ya da ayağı iyi değil zorlamıyor pek uzun pas atmayı denemiyor

Özel bir tshirt çıkartmalı bence yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalırsa kaptan olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fener Giresun maçında aynı pozisyonda szalai yedirdi Nelson bize gol attırdı belki sezonun kopma aniydi tam tersi de olabilirdi

Keske bizimle bi avrupa senesi daha yapsa

Umarim sezon sonunda yerini bir sekilde doldururuz

Takim da kalacagini zannetmiyorum

Nelsson, Boey, Torreira.

Bu üçlüden minimum 2 tanesinin gideceğini düşünüyorum maalesef.

Boey de paraya bağlı olarak fazla şeyetmem, Nelsson'da üzülürüm ama Torreira giderse ağlarım net.

Nelsson, Boey, Torreira.

Bu üçlüden minimum 2 tanesinin gideceğini düşünüyorum maalesef.

Boey de paraya bağlı olarak fazla şeyetmem, Nelsson'da üzülürüm ama Torreira giderse ağlarım net.
Torreiranın kariyerine bakınca gidişi en garanti olan da o gibi zaten çok göz önünde bir oyuncu ben nasıl aldığımızı bile anlamamıştım.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt