# Victor Nelsson

Moral olarak çökmüş bir adamı 11 koymak ciddi risk zaten sene başından beri kafası sahada değildi şimdi hiç değildir Nelsson'u çok severim ama oynatırsak muhtemelen Rize ön alan baskıyıla baya sıkıntı yaratabilir bizimde puan kaybı lüksümüz yokken kenarda kalmaya devam etmeli.

bu seviye özgüvensizlik kaldırmıyor. ilk geldiğinde ne güzel uzun top atıyor diye gözümüzü parlatan adam bugün yakar mı diye rize'de bile 11'e konmuyorsa sıkıntıyı biraz da kendinde arasın

Davinson öyle bir performans sergiliyor ki, geçen sezon şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nelsson'u unutacak duruma geldik.

Nelsson bizim kıymetlimiz, 2 sezon verdiği harika katkı nedeniyle minnettarım şahsım adına. Başka türlü bir oyunda yine tercih edilirdi ama geçen yıl söyleyip de bazı hadsizlerce sanki düşmanlık ediyormuşum gibi saldırıya uğradığım eksiklikleri nedeniyle bu oyunda olmaz. Hem atletik özellikleri çok yüksek değil, hem oyun kurulumunda çok zayıf, neredeyse hiç inisiyatif alamıyor. O yüzden öyle 30-40 milyon filan etmeyeceğini söylememdi kabahatim(?!)..

Bana kalsa üçlü sistemde merkez stoper rolünde oynatırdım. Stoperinden bekine, orta sahasından kanatlarına kadar 3-4-2-1 sistemine acayip uygun bir kadromuz var. Ancak hoca bunu tercih edecek gibi görünmüyor. Nelsson gibi adamı yedek bekletecek lüksümüz olmadığı gibi, doğal olarak kendisi de tercih etmeyecektir. Bir yandan da stoper rotasyonumuz çok kısıtlı. Kaan orta sahada vazgeçilmez oldu neredeyse. Nelsson giderse yerine sağlam bir stoper bulmak kolay değil; Davinson' u yedekleyecek birini bulduk diyelim, Abdülkerim' e de yerli yedek lazım...Velhasıl stoper rotasyonumuz sıkıntılı...

Nelsson ne tepki verse, ne yapsa hakkı. Tabiki Davinson Sanchez bir Süperstar ve getirdiysen Sanchez oynar ama o zaman değeri olan adamı satacaksın kulubeye hapsetmek ne

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok haklısın; adamı yıllardır yedek kulübesinde çürütmek büyük ayıp!..

Davinson' un ne zaman ve ne koşullarda transfer edildiğini herkes biliyor. ''Davinson alınmamalıydı, stopere gerek yoktu'' desen, sözünün kendi içinde bir mantığı olurdu...

Erden Bey açıkladı; hem limit yoktu, hem de 16,5 istemişler son ana kadar. Limit açılıp fiyat 9,5 a düşünce transfer son anda gerçekleşti. Mevkiisine oyuncu transfer edildi diye, koca kulüp sözleşmeli oyuncusuna mahcubiyet duyacak değil. Formayı alamazsa ve yedek kalmak istemezse, kulüp bulacak, bonservis getirip gidecek. Kendisini çok seven biri olarak söylüyorum, her futbolcu için geçerlidir...

Bunları takip etmiş olmalıydın aslında. Etmediysen aydınlatmış oldum; bir şey değil...

Daha iyisi ve tecrübelisi geldiği için oynamıyor normal

Teklifler değerlendirilmeli devre arası

yakında 3 5 verene verelim gitsin yorumları gelecek heralde...

Geri
Üst Alt