Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Nasıl bu kadar düştü bu adam anlamak mümkün değil. 30 milyondan bahsediliyordu, sezon başında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bu kadar düştü bu adam anlamak mümkün değil. 30 milyondan bahsediliyordu, sezon başında.
dobarlan kendine gelfb olsam su adama 20 milyon bayar defansimi garantiye alirdim
Kaç para verdiler en fazla. Ben hiç bir rakam duymadımhiçbir zaman 30 milyon edecek bi oyuncu değildi
ama yine de çok iyi oyuncu tabi ve kulüp olarak kendisine ayıp ettik transfer süreçlerinde maalesef
fred+şiymanski=nelson yapalimfb olsam su adama 20 milyon bayar defansimi garantiye alirdim
en doğru yaklaşım.formsuz ve moralsiz.çokta gömmeyin,değerli bi oyuncu.ama gönlünü yapmaya calısırken olan bize oluyo,calısmalı.
Kaç para verdiler en fazla. Ben hiç bir rakam duymadım
Sürekli 1 şekilde oynamadığı için formsuz ama iyi 1 oyuncu.Tam Aston Villalık 1 transfer olur.Bu Monchi'nin Boey'e ilgisi vardır diye düşünsem de Şampiyonlar Ligi performansıyla isteyen takımların büyüklüğü de artmıştır..
Noktalama işaretlerini kullanmamışsınİlkokul hocana bir kez daha sövdüm muro
İlkokul 5 bittiği gün sınıf öğretmeni anneme ben yanındayken “bu çocuğu ortaokulda farklı yere gönderin” demişti adi kadınNoktalama işaretlerini kullanmamışsınTdk'ya göre mi hareket edelim burda da az sal yav
![]()