# Victor Nelsson

Olm adamı zorla tutacak halimiz yok

Geçen sene bu sene transferi için kolaylık yapacağımıza dair söz verdik

O da bu sene çıkıp elinden geleni yaptı

Yolu açık olsun ve çok başarılı olsun umarım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euro 2024 de kendini iyice gösterirse, tutmak için ekstra çaba göstereceğimizi sanmıyorum.

Açıklama geldi mi bunun olayıyla ilgili. Hesap çalınma olsa şimdiye bilgi verilirdi. Bi açıklama şart

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hesabı calinmamis. Selfie çektirmek isteyen taraftardan ürkmesi normalde tüm GS taraftarına saldırgan demesi hoş değil.

Serbest kalma bedelini odeyen herhangi bi takim kendisini alabilir.

Yolu acik olsun simdiden

attack var mı yok mu
izdiham ayrı attack ayrı viktor kardeş
milleti TÖHMET altında bırakmayalım

Olayı çok fazla büyütüyoruz bence. The Galatasaray fans that attacked dedi, yani bütün taraftarları kastetmedi, bana ve aileme saldıran o Galatasaray taraftarlarını sitem etti, sadece saldıran taraftarı kastediyor, bütün taraftarları değil

Taraftar nelssonun ailesine niye saldirsin abi ? Muhtemelen izdihamda arada kaldılar, hadi diyelim saldırdı, shame on you Galatasaray taraftarı diye story mi atması lazım ?
olum ingilizcen mi yok adam Shame on you Galatasaray taraftarı demiyor.
Aileme saldıran Gs taraftarı diyor. Genelleme değil bak burada. Fiili gerçekleştiren davarlara sözü.
Yahu Mertens in eşi panik oldu Ciro yu kapıp, nasıl içeri girdiğini bilemedi; biraz onların tarafından bak olaya.

Hesabı calinmamis. Selfie çektirmek isteyen taraftardan ürkmesi normalde tüm GS taraftarına saldırgan demesi hoş değil.
Öyle demedi.

"The Galatasaray fans that attacked..."

Hepsine demedi zaten.
Galatasaray taraftarları dedikten sonra "that" deyip attacked yazmış. Yani hangi Galatasaray taraftarları? Saldıran Galatasaray taraftarları...

Değil mi @Murat Yanut öğretmenim?

olum ingilizcen mi yok adam Shame on you Galatasaray taraftarı demiyor.
Aileme saldıran Gs taraftarı diyor. Genelleme değil bak burada. Fiili gerçekleştiren davarlara sözü.
Yahu Mertens in eşi panik oldu Ciro yu kapıp, nasıl içeri girdiğini bilemedi; biraz onların tarafından bak olaya.

Yav tabi ki genelleme yapmıyor da sonuçta Galatasaray taraftarı aileme saldırdı metni çıkıyor oradan, haksız demiyorum da, koşa koşa story atınca eline ne geçti onu anlamadım sadece

Geri
Üst Alt