# Victor Nelsson

ciddi kafasız çıktı 4 senedir şampiyon ve şampiyonlar ligi takımının bir parçası olmayı reddedip bir yerlerde sürünmeyi seçmesi çok saçmaydı

Okan Bey sevmediği için kadrodan atılan ve bedelsiz gönderilen bir stoper. Elimizdeki stoper rotasyonuna bakınca, ilerleyen dönemde kart sorunu ve sakatlıklar yüzünden geçmişte olduğu gibi singo’nun ya da kaan’ın stoperde oynayacağını düşününce durumun saçmalığı daha da öne çıkıyor herhalde.

Okan Bey sevmediği için kadrodan atılan ve bedelsiz gönderilen bir stoper. Elimizdeki stoper rotasyonuna bakınca, ilerleyen dönemde kart sorunu ve sakatlıklar yüzünden geçmişte olduğu gibi singo’nun ya da kaan’ın stoperde oynayacağını düşününce durumun saçmalığı daha da öne çıkıyor herhalde.

hoca yeri geldi bu arkadaş için bir yarı sezon boyunca davinsonu kesmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum

ayrıca veronalarda sürünmek yerine takımımızda mücadeleyi seçebilirdi

hoca yeri geldi bu arkadaş için bir yarı sezon boyunca davinsonu kesmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum

ayrıca veronalarda sürünmek yerine takımımızda mücadeleyi seçebilirdi
Oyuncu yönetimiyle övünen okanın kaybettiği bir topçu oldu sonuçta. Konu gitmesi de değil süreç yönetilemedi bedelsiz gitti bi de üstüne takımda stoper bölgesinde eksik kaldı.

Geri
Üst Alt