Victor Nelsson'dan Transfer Açıklaması

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'ın Dünya Kupası'na gönderdiği futbolculardan olan Victor Nelsson, Katar'da BT Sport'a konuştu.

Danimarka Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda olan Nelsson, transferle ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Ben şu anda anı yaşıyorum. Gelecekte neler olacağını bilemem, yaşayıp göreceğiz."

"Mümkün olduğunca önümdeki maça odaklanmaya çalışıyorum. Galatasaray'dan ayrılma zamanım gelirse gideceğim kulüp Sevilla mı olur bir başka kulüp mü olur göreceğiz. Kulübüm Galatasaray'ın transferim için Sevilla'ya söz verdiğiyle ilgili bir şey duymadım. Transfer haberleri giderek daha fazla çıkıyor, ben de görüyorum ama bana gelen hiçbir şey yok. Açık konuşmak gerekirse Galatasaray'da oynamaktan çok mutluyum."

839 $Victor Nelsson Photos and Premium High Res Pictures - Getty Images

"

Nelsonu sevillaya satıp marcaoyu sattığımızın yarı fiyatına geri alalım :ubulut:

En gözde milli takımlardan birinin gelecekteki kaptanı. Tabi ki talibi olacaktır.

"Açık konuşmak gerekirse Galatasaray'da oynamaktan çok mutluyum."

Gerisi faso fiso.

EPL yakışır aslanıma

Giderler şimdi Epl takımına Denmark stoperini yok pahasına verip zaten formsuzdu derler.

takım 3lü oynarken bile forma bulamadığı için bunalıma girmeden satmak doğru olacaktır

Kesiciligine savunmasına gram laf edemem ama bu ayakla Nelsoni Epl'den alırlarsa sasiririm

artık kalecilerde bile ayak tekniğine bakıldığı şu ortamda sadece kesicilik
markaj özelliği iyi stoperin üst düzey futbol oynaması zor bence...

Geri
Üst Alt