GSC Haber Victor Osimhen: "Ameliyat olmam gerekiyor"

Su an cogu fenerli ve 8jkli icardi kendi takımlarında olsa keşke diyor içten içten ve direkt 11 oynatirlardi bizim çıtamiz cok yüksek o yuzden bu düşüncemiz normal artık osi dönene kadar icardi baris filan formül bulacak hoca ,köprünün çoğunu ge ctik baska oyuncularda çıkmalı sahneye
Bencede Icardi oynamalı. Barış'ı forvete atıp macera aramaya gerek yok. Icardi'ye top gelsin yine atar, ama oyun planımız değişmeli. Önde baskı yapamayız.

İcardi için tribünleri geri kazanma zamanı. 2. plana atıldığını düşündüğüne eminiz, resmen challange düştü önüne. Formdayken nasıl topçu olduğu malum zaten, herşeyi geri kazanmak kendi elinde şu an.

İcardi için tribünleri geri kazanma zamanı. 2. plana atıldığını düşündüğüne eminiz, resmen challange düştü önüne. Formdayken nasıl topçu olduğu malum zaten, herşeyi geri kazanmak kendi elinde şu an.
Icardinin öz eleştiri yapacağını dusunmuyorum , gaza gelseydi şu zamana kadar çoktan kilo verip fit olmustu

Gerekirse alçı malçı koruyucu ekipman ne varsa oynamalı. Bu saatten sonra tescillileri mutlu edecek değiliz.

Icardinin öz eleştiri yapacağını dusunmuyorum , gaza gelseydi şu zamana kadar çoktan kilo verip fit olmustu
İcardi burayı kafasında bitirmiş.
Nereye gidecek bilmiyorum ama oyuna kendisini vermiyor. Yaza osimhen kalırsa 1 tane yerine hemen atılacak biri 1 tane de düşük profil bi eleman alınmalı. Osimhen giderse yıldız bir santrfor artı bir de onun yedeği lazım.

Bu kadar totem ya da goy goy ile yaklasimi biraz sinir bozucu bulmaktayim.

Bencede Icardi oynamalı. Barış'ı forvete atıp macera aramaya gerek yok. Icardi'ye top gelsin yine atar, ama oyun planımız değişmeli. Önde baskı yapamayız.
Önde baskı yoksa Icardi etkisiz kalır. En azından ilk 30 dakika filan baskı şart.

Osimhensiz yeni oyun planı geliştrmen şart, çünkü Icardi oynadığında aynı osimhn var gibi oynamaya çalışınca olmuyor, Icardiye top atıyon koşmuyor, pres yapmıyor hızlı çıksan çıkamıyor şu an bunları Barış biraz yapsada bu sefer kanatta Barış olmayınca da eksiklik yaşıyoruz. Ben olsam Sallaiyi denerim forvette, o özelliği var güçlü kuvvetli bir denenebilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru tespit, bende bunu uzun bir süredir söylüyorum. Asprilla gibi pas atabilen kanatlarla örneğin Lang - Icardi - Asprilla şeklinde oynamalıyız. Böylece Icardi'nin Osimhencilik yapmaya çalışmasına gerek kalmaz, etkinliği artar.

Icardi ve Osimhen birbirinden çok farklı tipte iki forvet. Icardi'yi beslersen golleri sıralayabilir. Diğer türlü ondan Osi olmasını bekleyerek bir yere varılmıyor.

Sezonu kapattı o zaman. Okan Buruk için gerçek bir sınav, Osimhen'siz 3 sağlam deplasman artı derbi var. Tam herkes lig bitti derken başımıza gelene bak. Fb kazanarak giderse şampiyonluğu verme ihtimali az değil gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dusundukce tam hatirlamiyorum, sane ve icardi kac kere beraber oynadi yav.
Evet ama Sane'nin alternatifi var. Şimdi Icardi'ye kaldık ama inanılmaz ağırlaştı ve bedeni havaya da kalkamıyor.
Yine de geçen seneki kanatlara dönelim.
Uğur
Singo Davinson Abdul Jacobs
Lemina Torreira
Yunus Sara BAY
Icardi

Lang dönerse bilemem.

yine ihmal ediliyor icardi durumu gibi adam elini sallaya sallaya geziyor

bu topculardan çektigimiz nedir

Aynısını yazacaktım bizim sakat oyuncular kendilerine dikkat etmeme konusunda dünya markası. En pahalı oyuncumuz kırık koluyla şaban gibi geziyor.. Ulan şampiyonluk giderse parasını siz verin o zaman giden şampiyonluğun.

sane kardes cikip burdan ligi alamazsan seneye takimda olma bi zahmet

Forvetimizi gol pozisyonuna sokan bir oyun planımız olsaydı Icardi 150 kg bile olsa o topu içeri sokardı. Osimhen önde baskı dışında bir planımız yok. Osimhen sonrası kimi koysan sırıtır orada.
Aynen öyle halbuki okanhocanın ilk 2 senesi böyle değildi, bu sene tamamen osiye bağlı bir oyun oynatıyor, Icardiyi besleyecek bir oyun oynatırsa Icardi zaten gol vuruşu hala çok iyi ama okanhoca böyle bir değişim yapabilecekmi görecez.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt